Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt ollaan intoa täynnä uutta laivaa odotellessa. Matkustajamäärien pitäisi nousta 250 000–300 000;een. Eiköhän ole turha toive niin kauan kun ei tax-free ole toiminnassa. Muistini mukaan matkustajamäärät olivat yli miljoonan vuositasolla, kunnes tax-free-myynti jouduttiin lopettamaan. Keskittyisitte tuon päätöksen kumoamiseen, ja pian tarvittaisiin kaksi uutta laivaa hoitamaan liikennöintiä Vaasa–Umeå-linjalla...

Politiikkojen tärkein tehtävä on oma palkka.

Teillämme näkee yhä useammin ulkomaisia karjankuljetusautoja. Tuodaanko kotimaista lihaa paljonkin elävänä esim. Italiasta ja Espanjasta?

Meikäläistäkin väsyttää joka ilta, mutta en tarvitse siihen kaupallisia lisäaineita.

Olipa mahtava kirjoitus Kalle Lanamäeltä 5.3. Pohjalaisessa Väyrysen rimanalituksesta.

Kun keskussairaala etsii säästökohteita niin kokoustarjoilut olisi yksi. Suurimmaksi osaksi samat henkilöt juovat kahvia ja syövät voileipiä ja pullaa veronmaksajien rahoilla. Miksi? Saavathan he työstään palkkaa!?

Kepun Sipilä vaikutti aluksi hyvältä. Ei enää ole sitä kun on näyttänyt luontonsa. Punamultaa kannattaa nyt kepulaistenkin äänestää.

Kirjoitus lastenhoitajan hätähuuto. Teksti oli hyvä ja täyttä todellisuutta. Huoli on aiheellista. sivusta seurannut.

Rahaa ei löydy teiden kunnossapitoon, pitkät rekat tulossa teille ja laivaa sekä junaratoja suositaan, onko järkeä?!

Tämä hallitus sais ajella sähköpyörällä hallintarekisterilaki- ja sotepaperit kainalos Siperiaan, eikä ikänä takaisin. On niin moraaliton porukka.

Timo Soini (siniset) ei lähde ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Tietää ettei mene läpi. Soini ei uskaltanut ottaa rahaministerin salkkua, tiesi seuraamukset. Kiinnostaa vain hillotolpat.

Niin on, Koivulahdessa kaupan pihassa pikkukullannuput terrorisoi, autotkin ihan naarmuilla.

Oli kysymys saattohoidon saamisesta Vaasassa. Olen lähes viikoittain saattohoidossa olevan vierellä, hänen viimeisiin elonhetkiinsä saakka... Hyvää saattohoitoa Vaasassa annetaan keskussairaalassa, kaikissa palveluasumisyksiköissä, ja erityisesti Vaasan kaupunginsairaalan saattohoito-osasto 7:llä. Kaikissa edellä luettelemissani paikoissa työskentelee kokeneita hoitajia, jotka tekevät sydämellä työtään, ja heille annettakoon suuri arvostus siitä.

Suomessa pitää päästä eroon sirpalepuolueista, kuten Virossa. Nyt onkin vakavasti alettava ajamaan asiaa, että alle 5:n prosentin kannatuksen saavat puolueet eivät pääsisi eduskuntaan. On aika fokusoida vain suurempien puolueiden tavoitteisiin.

Valinnanvapaussoten toteutuessa valitset vain yhden palvelutuottajan esim. yleisen ja se on voimassa puoli vuotta. Voit kyllä anoa vaihtoa mutta valinta on aina puoli vuotta voimassa. Nyt voit mennä yksityiselle tai yleiselle koska vain.

Mustasaaren tulevaisuus on Mustasaaren Pravda. Se on kuntaliitoksen vastustajien propagandalehti. 16 sivua ruotsiksi ja 8 suomeksi. Tasa-arvo?

Kyllä täytyy sanoa että Suomen kansa on tyhmää porukkaa. Ministerin johdolla kustannettiin Matti Nykäsen hautajaisia mutta ei ole rahaa kun eläkeläiset pyytävät. Ei hyvä.

Tuntuu kyllä kamalalta, kun aamuisin ison kaupungin taksit ajavat parijonossa kymmenittäin maalle viemään mummot keskussairaalaan. Samalla pikkukunnat menettävät taksinsa ja näiden verotulot. Eikä taaskaan yhtäkään kansanedustajaa kiinnosta. Niitä ei kannata enää äänestää.

Onko tämä ilmastohumppaaminen kaikkien aikojen populismin ehdoton huippu? Mitä ihmettä YK touhuaa?

Onko Vaasan valtuustosta kadonnut kokonaan talousosaaminen? Sitä oli ennen ruotsalaisissa ja kokoomuksessa, mutta ei enää. Demareissa, vasemmistossa ja vihreissä sitä ei koskaan edes ole ollutkaan. Virkamiesten talousosaaminen loppui kymmenkunta vuotta sitten ja sen todistaa se, että ylijäämä muuttui hallitsemattomaksi alijäämäksi ja toistuvaksi verojen nostoksi sekä suunnattomaksi riskinotoksi verorahoilla jotka valtuutetut hyväksyy.

Kuntaliitosta vastustavat eivät ole näköjään oivaltaneet liitoksen tarkoitusta. Liitoksessa on kysymys siitä, että menestyäkseen tulevaisuudessa ja säilyttääkseen sairaalat, korkeakoulut ja muut valtion laitokset ja työpaikat, Vaasan seutu tarvitsee ehdottamasti isomman ja vahvemman Vaasan kaupungin.

Vaasan valtuutetut voisivat ottaa oppia Mustasaaren valtuutetuista. Mennä tutustumaan oikeaan työntekoon, katsomaan miten hommat hoituu ja missä kunnossa kiinteistöt on.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi