Lukijoilta: TEKSTATEN

Traagista, kun lääkäri hoitaa 90 %:n todennäköisyydellä, luottaen ettei se 10 pros. satu ainakaan hänen kohdalleen. Tällä tyylillä potilas voi kuolla, kuten tapahtuikin (Pohjal. 3.3.). Itse täytyy pitää puoliaan terv.hoidossa.

Vähällekyrölle kuntaliitos oli hyväksi, monia investointeja toteutettiin tuon tuloksena (tk, koulu, srk-talo). Mustasaari pääsisi liitoksella myös isoon kassaan käsiksi.

Suomalaisurheilijoiden turistimatka Itävallan Seefeldiin...

Onpa naurettavaa arvostelua, Krannilassa aivan mahtava hoito vanhuksille, varmasti kaupungin paras paikka. Ja lääkärinkin saa varmasti puhelimen päähän jos on tarvetta.

MM-hiihtojen televisiointi epäonnistui kyllä ihan täysin. Norjan mitalihiihtoja näytettiin kyllä joka päivä, mutta Suomen mitalihiihtoja ei näytetty kuin yksi ainoa.

Pärmäkoski teki MM-hiihdoissa selittelyn maailmanennätyksen, muuhun ei sitten pystynytkään.

Suomen urheilukansan ei tarvinnu taaskaan pettyä, sillä tulihan MM-hiihdoista yksi pronssi. Se vielä täydentää tuota valtavaa mitalihurmosta kun Ylen massiivinen toimittajarevohka ja ns. asiantuntijaporukka pääsi verorahoilla lomailemaan ja haastattelemaan toinen toistansa oikein paikan päälle.

Millä ihmeen oikeudella viheraate komentelee suomalaisia metsänomistajia. Huolehtikoot omista nieluistaan.

Tänne lakeuden laidalle kommunismi ei onneksi koskaan päässyt, kun se pysäytettiin Raatteen tielle ja toisen kerran sitten Tali-Ihantalaan Kannaksella.

Mustasaaren koulut ja päiväkodit muka lakkautetaan jos kunta liittyy Vaasaan. Kyllä näitä mustasaarelaisten pelottelijoita riittää. Totuushan on se, että koko seudun hyvinvointi ja Mustasaaren koulujenkin säilyminen riippuu siitä, miten hyvin seudun veturi Vaasa kasvaa ja menestyy.

Väestöennusteen mukaan Vaasan kaupunkiseudun väestömäärä tulee tulevaisuudessa vähenemään. Nämä kuntaliitoksen vastustajat, taantumukselliset kaikenlaisten rajojen pystyttäjät, haluavat oikein vauhdittaa tätä Vaasan seudun näivettymistä.

Te mustasaarelaiset, jotka ymmärrätte, että turvataksemme seutumme menestyksen tulevaisuudessa, tarvitsemme suuremman ja vahvemman Vaasan kaupungin, muistakaa käyttää äänioikeuttanne kansanäänestyksessä! Alhainen äänestysaktiivisuus antaa vääristyneen kuvan kuntalaisten mielipiteestä, sillä kaikki liitoksen vastustajat kyllä äänestävät.

Miälipiretpalstan joutuu lukemhan nykyään pyykkipoika nenäs. Omakehu haisoo niin kovaa jotta ilamaston muutos on täysin maharollinen.

Hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus tekstaten-palstalla 3.3. koskien kaupunkikorttia vaasalaisille, kannatettava ehdotus ellei kuntaliitosta Mustasaaren kanssa synny. Pohjalaisen toimittajista joku tutkimaan (ja julkaisemaan jutun) missä tämäntapainen kortti on käytössä ja miten toimii.

D3-vitamiinia pidetään erittäin hyödyllisenä terveydelle. Paras tapa on mittauttaa kehon d3-vitamiinitaso, optimitaso on n. 125 nmol/l. Kokemuksesta tiedän, että 100 mcg päiväannos purkista on sopiva. Jopa Vaasan keskussairaalan ylilääkäri on pelotellut liikakäytöstä, jos virallisia ohjeita, 10 mcg, ylitetään. Kyllä ei ole hyvä asia tuollainen aiheeton pelottelu.

Tarvittaisiin vain laki, jossa 50% veroista maksettaisiin työssäkäyntikuntaan ja toinen puoli kotikuntaan. Tällöin kunnat kehittyisivät luonnollisesti.

Tuore isä voi myös masentua, näin on. Vielä jos hän on ilman töitä, niin huoli kasvaa perheen taloudesta.

Paljon puhuttu suvaitsevaisuus on tietysti hyvä asia, mutta mutta! Mistä saadaan niitä tulevaisuuden veronmaksajia!?

Kyllä pankeissa tarkkaan kuulustellaan eläkemummon muutaman kympin käteisen rahan alkuperää. Samaan aikaan rahanpesijät siirtelee satoja miljoonia ja kukaan ei kysele eikä ketään kiinnosta. Minkähänlaiset provikat pankinjohtajat niistä saa? Todella törkeää touhua.

Vaasan alijäämä jo yli 30 miljoonaa ja muuttotappiokunta. Nyt äkkiä Wasa Station ja pesäpallokenttä jäihin ja Yit:lle ne 200 000 e kipurahat. Eikö joku voisi avata nettiin kansalaisadressia, että saataisiin tämä yksi rahanreikä edes pois kaupungin listalta.

Onneksi jopa reppuselkäkokoomuslainenkin tajuaa että kuplassa elävät vihervassarit vain kadehtivat Nordeaa eivätkä ymmärrä kuinka kapitalismi toimii meidän kaikkien eduksi!

Nykäsen vanhemmat toivoivat aikoinaan: jättäkää Matti jo rauhaan. Media ja kohulehdet eivät voi, koska siitä voi saada taloudellista hyötyä.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi