Lukijoilta: TEKSTATEN

On uskomaton juttu, että pieni Suomi aikoo muuttaa maailman ilmaston. Hinnalla millä hyvänsä!

Hienoa, että Vaasa järjestää meille omakotiasujille tekemistä, eli liittymän aukaisu lumivallista, keväällä mullan haku ja nurmikon istutus tontin reunaan, aurauskeppien takaisinhaku jostain, polkupyörän lykkimistä sohjossa.

Myös julkinen vanhusten hoitolaitos tyhjää tehokkaammin vanhuksen varallisuuden kuin antaa hoitopalveluita. Mistä lähtien yhteiskunnan sosialisointi on vanhustyössä aloitettu? Kuka siitä on vastuussa?

Onko Orpolla huono muisti vai mielikuvitus; tupakka tupakka tupakka ja tupakka, ai niin tuleehan se kannabis, kun tuo kalja ei maistu!

Jos ay-liike maksaisi veroja, niin mikä olisi verokertymä? Tietääkö joku?

Paineen alla nainen voi helpommin alkaa toimia tunteista käsin. Mies kestää enemmän painetta ja kurssi pysyy myös aallokossa. Sukupuolten erilaisuus täydentää toisiaan, se ei ole uhka, eikä kilpatanner. Suomalaisen naisen kannattaisi vähän enemmän arvostaa suomalaista miestä.

Verovirkailija ja poliisi saavat tulospalkkiota. Taitaa rajatapauksissa harkinta pettää setelien siivittämänä.

Eikö ole opittu mitään kuinka yksityinen tuottaja kohtelee asiakasta vaan väkisin pitää tehdä sama virhe uudestaan, kun valinnanvapautta syötetään kansalle.

Vanhan linja-autoaseman aukio on paras vetonaula Vaasalle nykyisellään ilmaisena autojen parkkialueena, monttu vain täyteen ja tasoittelu. Sitten ei mitään mittareita.

Äänestäjät, valitaan seuraavaan eduskuntaan itsenäiseen ajatteluun pystyviä edustajia, ettei ikuinen mantra toistu. Asiantuntian mielestä.

Attendo pelaa nintendoa.

Kyllä onkin mahtavaa kun paras suomalainen naishiihtäjä on sijalla 11.

Me yli 60:set haluaisimme nauttia tv-katselusta lauantai-iltaisin, mutta ei mitään kunnon ohjelmia maksukanavilta, urheilua, samoja hömppäsarjoja, uusintoja, tulisi edes joku hyvä filmi. Maksamme kuitenkin täydet maksut. Keitä tämä Yle oikein palvelee? Raivostuttavaa.

Huono osumatarkkuus verorahoilla. 50 urheilijaa ja 60 toimitsijaa pari viikkoa ja tuloksena yksi pronssi!

Englannin pohjassa on reikä!

Vaasalaiset virkamiehet vastuuseen tästä Wasa Station -vedätyksestä. Yit vei virkamiehiä 6–0.

Että pitikin sattua Pärmäkoskelle kaikki koko maailman huonoimmat sukset, surkeimmat ladut ja lämpöisimmät kelit MM-hiihdoissa.

Onkohan MM-kisat myös psykologiaa, kuka innostuu tylsänharmaasta piposta, kun kilpakumppaneilla kirkkaita, hauskoja värejä?!

Ihimiset kautta linian. Varautukaa intiaanikeshän. Moon lämmittäny saunan pitkin talavia vanhoolla laiturin kansiilla.

Lauantaina oli kuulemma kaupungintalolla Lenni-Kalle Taipaleen konsertti. Oli ollut erinomainen. Miksi ei mainostettu kunnolla missään? Mihin on kadonnut Pohjalaisen jazz- ja rock-konserttien arvostelut. Viime vuosina esiintyneet huiput mm. Iiro, Perko, Pepe, Wigwam jne, mutta vain iskelmä- ja punkkariporukka huomioidaan.

Mustasaaren kylien maan ja kiinteistöjen arvo nousee Vaasan kehittyessä liitoksen ansiosta. Tätä ei ole otettu esiin missään vaiheessa eivätkä monet sitä ymmärrä.

Kolmostien autojonot sen kertovat. Laihia kuuluu Vaasan talousalueeseen. Työssäkäynnistä johtuva pendlaus lisää nelikaistaisen moottoriliikennetien tarvetta. Paha moka konsulttitoimisto MDI:ltä unohtaa Laihia Vaasan talousalueen ulkopuolelle.

Aika ajoin tulee viisautta siitä, että naapurikuntien työntekijöiden, jotka ovat työssä Vaasassa, pitäisi maksaa veronsa työkuntaan ja nyt jo muuttaa asumaan. Mitähän tehtäisiin niille Vaasassa asuville, jotka käyvät naapurikunnissa töissä esim. Seinäjoella.

Se on paperisilta, ei putusilta. Putusiltakin on ollut Onkilahdessa, mutta purettu jo kymmeniä vuosia sitten.

Sähköautot on vaarallisia onnettomuustilanteissa. Voi saada sähköiskun. Siirrytään hevosiin!

Eivät muoviroskat maailman meristä ihan heti lopu. Köyhillä ja kouluttamattomilla kehittyvissä maissa on ehdottomana ykkösmurheena hengissä pysyminen ja heitä on paljon.

Eiköhän Vaasan alueen paikalliset suuryritykset voisi sponssata Öjbergiin kokonaan uutta ja nykyaikaista hissiä? Näyttäis muille kuinka yritykset täällä toimii. Auttasivat yhdessä työntekijöidensä perheiden harrastusmahdollisuuksia.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi