Lukijoilta: TEKSTATEN

Lopettakaa jo hyvät ihmiset se jatkuva mustasaarelaisten haukkuminen. Ei mikään ihme, että liitos vaasalaisten kanssa ei innosta.

Ihmettelen onko Vaasan kaupungilla tarjota saattohoitoa todella sairaille, joilla on enää vähän elinaikaa jäljellä? Ihmettelen myös minkälaiset kriteerit siihen tarvitaan? Jos ihminen on todella sängynpohjassa ja hoitajien autettavana, niin koska lääkärit ovat sitä mieltä että elinaikaa on vaan vähän jäljellä! Omaisena ihmettelen että jos Vaasan kaupungilla on saattohoitoa niin miksei sitä tarjota todella viimeisiä päiviä eläville pitkäaikaissairaille. Miten on arvokas ja inhimillinen loppuelämä Vaasan kaupungissa?

Tiedoksi eräille autoilijoille että Hietalahdessa olevat Kurteninkatu ja Ansaankatu eivät ole kiitoratoja.

Lääkemafia johtaa suvereenisesti Suomen sairaanhoitoa, sen ylivalta sekä ympärillä rehoittava korruptio pitää saada loppumaan. Meidän pitää valita eduskuntaan sellaisia rohkeita ja älykkäitä edustajia, jotka ryhtyvät käynnistämään terveydenhuoltojärjestelmän tervehdyttämistä.

Miksi akkutehdashössöttäjät piti ihan Japaniin lähteä? Valmet Automotive ois ollu Uudessakaupungissa. No ei ole omasta pussista pois matkan hinta!

Kiitos Mustasaaren tulevaisuus -tiedotuslehdestä, siinä olevat tosiasiat vahvistivat päätöstäni äänestykseen.

Alueradion toimittaja, mihin unohtui Suupohja, kun luettelit eduskuntaehdokkaita 1.3., no eihän alueuutisetkaan ole muuta kuin Kokkolasta ja rotista, jotka ylittää uutiskynnyksen!

Ps oli hallituksessa leikkaamassa ansiosidonnaisesta 100 päivää pois, pakkosyöttivät palkansaajille kiky-sopimuksen jossa leikattiin julkisten alojen lomarahoja ja ammatillisesta koulutuksesta leikattiin 190 milj. euroa. Kansan puolellako?

Huvittaa vaasalaisten hätä keskussairaala-asias. Eiköhän se juna jo mennyt. Seinäjoki korjaa potin, ette voi yhtään mitään.

Koska urheilupomot ja urheilijat oppivat, että mitalit voitetaan ja jaetaan kilpailuissa eikä urheilupomojen saunailloissa? Taas leuhkittiin ennakkoon miten monta mitalia otetaan hiihtokisoista, mutta mitenkäs taas kävikään ja alkaa kova syyllisten etsiminen.

Vaasa maksaa 60 % keskussairaalasta, miksi olemme out määräysvallasta? Onko sekin tätä lutherilaista onnea? Laivasta tulee samanlainen. Pikkuinen Vaasa maksaa että Vöyriltä päästään sukulaisiin.

Nyt puhutaan kolmesta kasvukeskuksesta Suomessa, mutta eihän nämä keskukset kasvaisi, ellei se olisi valtiovallan tahtotila. Kiihtyvällä vauhdilla maatamme ollaan tyhjäämässä kehä kolmosen ulkopuolelta. Haluammeko oikeasti tätä?

Vuonna 1973 itsenäiset kunnat Koivulahti, Björköby ja Raippaluoto liittyivät Mustasaareen. Eikös olisi älytöntä jos nuo olisivat nyt itsenäisiä? Tai Vaasa pilkottaisiin nyt Mustasaaren kokoisiin kuntiin. Aikansa kutakin ja Mustasaari ja Vaasa yhteen nyt.

Taas se nähtiin, kun ykkösen sunnuntai-illan uutuussarjan alussa oli kohtaus, jossa seurue saapui laivaan ja henkilökunta kuuli heidän olevan Vaasasta, niin heille ryhdyttiin puhumaan ruotsia. Antoipa taas houkuttelevaa mielikuvaa Vaasasta, entäs mahdollisen kuntaliitoksen jälkeen, ei hyvältä näytä.

Kyllä MM-kisoissa suomalaisilla on ollut huonot sukset, väärät voiteet ja hirveät kelit kun kaikki varmat mitalit on karanneet käsistä, lisäksi mäkimiehillä ollut aivan karmea olosuhde aina hypätessä, myös yhdistetyssä sama kuvio.

Toivoisin kyllä äänestäjien näkevän tämän porvarihallituksen ylimielisyyden. Sehän näkyy kaikessa hallituksen tekemisessä ja ulostuloissa.

Sipilä varoittelee sinipunasta. Turhaan, sillä markkinavoimia ohjaava pääoma ja sen edustajat pitävät omistaan huolen. Niihin loppui aikanaan Soininkin uho.

Millä oikeudella Sitra käyttää veronmaksajien rahoja ilmastohysterian lietsomiseen? Suomen ilma on maailman puhtainta!

Hautausmaa, kyllä ihmeeltä tuntuu, että pahanteko on tehty keskellä päivää. Ei onnistu. Siellä on aina ihmisiä liikkeellä, joku olisi varmaan nähnyt, että joku kaatelee oikein urakalla toistakymmentä kiveä ja tekee muutakin pahaa. Kyllä se on tapahtunut varmaan rauhalliseen ilta- tai yöaikaan. Aamulla ei ole vain heti huomattu mitä on tapahtunut. Vasta sitten, kun joku on mennyt omalle haudalle, niin tuhotyö on paljastunut. Se ei ole ollut mikään pikku homma. Ikävä tapaus.

Tietääkö opiskelijat että saavat maksaa takaisin opintotuen Kelalle 7,5% korolla valmistumisvuodesta? Takaisinperintä tammik.-toukok. ajalta noin 1 344,-

100 vuotta sitten -palsta, takaisin ja heti!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi