Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt jos Mustasaari antaa kielteisen äänestystuloksen liittymisestä Vaasaan, niin ehdottomasti heille pakolliset lisämaksut Vaasan palveluista ja jos käyvät töissä Vaasassa, maksavat verot Vaasaan. Tämä on oikeudenmukaista toimintaa.

Wasa Station ja laadukas liikuntahalli? Vilkaise suunnitelmapiirroksia. Se halli on lähinnä vitsi. Sinne ei mahdu tärkeimmät sisäpalloilulajit, kori- ja lentopallo, futsal, salibandy yms. Silmänlume, jolla vaiennetaan palloilulajien tarpeiden perään kyselijät taas vuosikymmeniksi! Laadukasta siinä on vain hinta.

Palstalla oli kehitysavusta ja tyhmästä kansasta. Paasikivi on aikoinaan sanonut, että Suomen kansa on tyhmä kansa, se ansaitsee vain tyhmät päättäjät.

Jatkoa Pentti Kangasluoman kirjoitukseen. On vielä meitäkin joilla ei ole pankkikorttia. Millä sitten maksat junalipun, jos ei ole R-kioskiakaan lähellä?

Laki tulossa huoltokiusaamiseen ja vieraannuttamiseen, hyvä, mutta psykopaattiäidille ei mitään merkitystä. Vei lapset isältä ja muutti luvatta toiseen kaupunkiin ja laittoi kaikki isän syyksi. Järkipuhe eikä lait auta tällaisen narsistisen henkilön kanssa. On laillista viedä lapset ja tuhota läheissuhteet ja tästä saa vielä elatusmaksut ja muut kaupan päälle.

Reilu Luther paljasti 22.2. olevansa oikea vapaamatkustajien kunkku! Vaasan palveluita saa surutta käyttää ja verorahat tupla win -periaatteella – kaikki itselle.

Voimakkaasti kasvavia alueita ovat pääkaupunkiseutu, Tampere ja Turku. Kasvavia kaupunkiseutuja ovat Oulu ja Jyväskylä. muut ovat taantuvia. Kaikki, jotka ovat kuntaliitosta vastaan, ovat tätä aluetta vastaan. Myös Luther, vaikka hän selittäisi mitä.

Kuka turvaa suomenkielisen oikeudet Vaasan keskussairaalassa? Jos lääkäri puhuu vain ruotsia ja englantia, niin nähdäkseni potilaan oikeus saada palvelua omalla kielellä ei toteudu.

En voi olla ihmettelemättä, että lääketiede ei vieläkään pysty parantamaan tavallista flunssaa-räkätautia aikana, jolloin on sentään käyty kuussa ja Marsissakin mönkijät pyörineet kuukausitolkulla. Flunssan parantaminen näyttää olevan ylivoimaista lääketieteelle.

Myönnyin hankkimaan Elisa-viihteen. Pakettiin tuli kaapelimodeemi ja wlan, langaton modeemi. Alusta asti on ollut toimintahäiriöitä. Jouduin näiden häiriöiden vuosi soittelemaan Elisan vikaneuvontaan. Näistä soitoista, jotka koskivat heidän laitteidensa ja kaapeliyhteyksiensä häiriöitä, sain viime laskussa 60€ lisälaskun!!

Vanhustenhoidon laiminlyönneissä ja Oulun raiskauksissa on erikoista se, että lisää rikoksia löytyy koko ajan ja homma jatkuu vaikka tiedetään viranomaisten olevan tutkimuksineen niiden kimpussa.

Rkp:n Strand vähättelee ja mitätöi tutkimusta, jossa Vaasa tippuu kasvavien seutukuntien kartalta, jaksaa jauhaa vientirannikosta ja energiaklusterista.

Trygg-Kaipiaisen kirjoitus oli asiaa. Se nyt vain halutaan tahallaan ymmärtää väärin jopa Lutherin toimesta. Asiakas ja veronmaksaja on kaksi eri asiaa.

Valmentajien, varsinkin nuorten joukkueiden, kannattaisi lukea kirja Idiootit ympärilläni, jotta ymmärtäisivät ihmisluonteiden erilaisuuden. Kuitenkin kaikki lapset/nuoret haluavat pelata ja onnistua. Luonteiden erilaisuudet eivät saa olla este kentälle pääsyyn.

Meneekö Berneri Ruotsiin taksilla, invataksilla vai junalla? Jätti ainakin aikataulussaan aikavarauksen kesäkuun loppuun.

Tämä Luther puhuu aina vaan kuntien yhteistyöstä. Se on jo nähty. Ainoa totuus on, että seutu tarvitsee isomman Vaasan. Mikäli kuntaliitos ei vieläkään onnistu, tietää se jatkossa Vaasan seudun näivettymistä ja yhä useampien valtion laitosten ja työpaikkojen häviämistä seudulta.

Kaupungin omat miehetkö vaiko auraaja itse kehuu Teeriniemen aurausta? Ei täällä kylläkään mitään parannusta ole tullut urakoitsijan vaihtumisen jälkeen!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi