Lukijoilta: TEKSTATEN

Ihmiset hyvät, kun näette noita kaupunkimme poliitikoita ja virkamiehiä esim. kaupassa tai muuten vaan, keskustelkaa heidän kanssaan näistä ajankohtaisista talous ym. rakennushankkeista. Laittakaa varsinkin poliitikot vastaamaan tärkeisiin kauas tulevaisuuteen vaikuttaviin talousasioihin.

Savustetaan kansainväliset hoivajätit ulos Suomesta. Jokaiselle kuntapomolle kenkää, joka myy hyvin toimivat hoivapalvelut näille hoiva-alan suuryrityksille.

Keskitetään päivittäistavaraostot sinne, mikä kauppaketju kohtelee parhaiten henkilöstöä, maksaa parhaiten työntekijälle ja alihankkijalle. Onko voittaja S-ryhmä, K-ryhmä vai Lidl?

Anne Berner, Ssuomen itsenäisyyden ajan ylivoimaisesti huonoin/saamattomin ministeri, häpeä ja hävetkää keskustapuolue! Matti Nykänen, maailman paras mäkihyppääjä! Mielestäni maailman paras urheilija kautta aikojen!!!!

Minkälainen pätevyys vaaditaan vanhusten hoivapaikassa toimivalta johtajalta? Onko hoitoalan sairaanhoitajapätevyys vai talousasioiden asiantuntija? Mikä on vaatimustaso?

Kaupungin höylät seisoo, koska osaavat kuskit eläkkeellä.

Ilmastonmuutos ja kestävä kehitys -aivopesujankutusta on kuultu riittävästi. Poliitikot uskovat – lapsetkin on peloteltu.

Surkeaa aurausta Kiilapalstalla. Pyöräkuormaajalla levitetään lumet tieltä pihoihin, vaikka on sivuläppä, sitä ei käytetä. Olisi parempi kun kaupunginosat itse järjestäisivät omat urakoitsijat tekemään lumenajon, niin ei tarvitsisi katsoa verorahojen tuhlausta.

Voi noita Stefan Håkansin selityksiä! Totta kai Vaasan seutu tarvitsee menestyäkseen ja pärjätäkseen kaupunkiseutujen välisessä kilpailussa isomman ja vahvemman Vaasan. Sitä paitsi Vähäkyrö-liitos oli varsin onnistunut. Miten muka Vähäkyrö olisi menestynyt ja kasvanut itsenäisenä kuntana? Ei mitenkään!

EU:ssa jo lahjottuja tuomareita jääny kiinni. Historia toistaa itseään. En ihmettele heidän pelkoja.

Kävimme Sportin pelissä ja auto oli parkkeerattu jäähallin pihaan, liikennealueen ulkopuolelle. Liput + 60e sakko! Tätäkö tämä on?

Kaikilla kulkukoirilla, kulkukissoilla ja vangeilla on paljon parempi hoito kuin Suomen vanhuksilla. Kyllä hävettää.

Vaasasta ei löydy ensimmäistäkään ehdokasta hoitamaan maan asioita. Sen todistaa ala-arvoinen kunnan talouden hoito ja uskallus puuttua kaupungin järjettömään henkilöstön määrään, hallinto- ja toimintatapoihin.

Miten voi olla mahdollista, että tämä yksi nainen sekoittaa muutenkin huonosti toimivan hallituksen päätöksentekoa eli rouva Berner. Kenkää heti jos menee Ruotsin pankin kirjoille.

Niille mustasaarelaisille, jotka pelkäävät kuntaliitoksen mukanaan tuomia muutoksia, voinen kokemuksesta sanoa, että kahden kunnan hallintojen yhdistäminen ei vaikuta tavallisen kuntalaisen arkeen ja elämään yhtään millään tavalla.

Nämä tänne kirjoittavat, kaikkeen negatiivisesti suhtautuvat ja kaikkia kaupungin investointeja vastustavat ovat sellaisia menneisyyden miehiä. Miten Vaasa voisi pärjätä kaupunkiseutujen välisessä kilpailussa investoimatta mihinkään? Moni kilpailijakaupunki investoi huomattavasti Vaasaa enemmän.

Kokoomus on liittymässä sdp:n ja vihreiden rintamaan ja on käytännössä kieltämässä suomalaisilta yksityisautoilun korottamalla ajoneuvoveroa.

Joku mustasaarelainen murehti, että Mustasaaren nimi katoaa kuntaliitoksen seurauksena. Eihän mustasaari paikkana ja nimenä tule katoamaan yhtään mihinkään. Vähäkyrökin on edelleen Vähäkyrö, vaikka se kuuluukin Vaasaan.

Mustasaari ja Vaasa tarvitsevat syyttäjien ja sormella osoittajien lisäksi puolestapuhujia.

Eikö sähkön maksukorotusta voisi kohdistaa niille alueille jotka hyötyvät maakaapeloinnista.

Taitaa vaalit tulla liian aikaisin jotta voi kalastella ääniä yo-onniteluilla.

Kun perustuslaki ei taivu oikeistolaisten halujen mukaan, puretaan kiukku perustuslain asiantuntijoihin. Vieköhän Nallekin Suomen sosialismiin entisenä stalinistina.

Onkhan viirennen terävän perästä raflavaunus mitään väliä, onko veturi sähkö- vai kivihiikäyttöönen. Jälkimmääsellä pääsis varmemmin perille, meni mihkä meni.

Katolinen kirkko nukkuu synnin unta. Piispat ja papit ovat selibaatin kahleissa tyydyttäneet seksitarpeitaan lapsia käyttäen.

Nuorimies totesi, ettei ole naisia. Annoin oman neuvoni: lippalakki, huppari sekä lökähousut kirpputorille niin ruuhka kasvaa.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi