Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasan taksijärjestö löysi Kelasta ikioman kultajyvän. Kilpailuvirastoa edelleen odottaen. Paikallinen monopoli voi hyvin. Terveisin tarkkailija.

Suomalaisten miesten pitäisi nousta sorron yöstä ja lopettaa piipittäminen sieltä naisten tossujen alta. Maa tarvitsee nyt isiä, veljiä ja puolisoita, joilla on ruotoa selässä ja rohkeutta ilmaista se.

Kun joudut lääkäriin tai sairaalaan, rukoile jumalalta enkeleitä suojelemaan. Rukoile myös lääkäreille ja hoitajille siunausta tehtäviinsä.

Toivotan tervetulleeksi avin ja valviran kaupungin yksiköihin. Jospa joku asia saataisiin kuntoon. Puhe ei auta. Esimiehen läsnäoloakin voisi tarkastella, jos meillä edes sellainen on.

Vanhusten hoitokoteihin syydetään valtavat rahasummat vanhusten hoitamiseksi. Kuitenkin rahat menevät omistajien ja johtajien pohjattomaan kassaan, eikä vanhusten hyvään hoitamiseen. Eikö tämä täytä jo petoksen tunnusmerkit? Myös tehottomat valvojat tulisi saattaa edesvastuuseen.

Täydellisesti onnistunut rimanalitus Matti Jaakkolalta Pohjalaisen osastolla 2.2.

Mitähän vanhusten hoivakodeissa oikeasti tapahtuu, jos yöt lattialla, väärä lääkitys, 18 tuntia ravinnotta, ulosteiset vaipat, lukitseminen huoneeseen ovat vain toiminnan rikkaruohoja, kuten johtaja Pertti Karjalainen vähätellen totesi.

Ajokortti maksaa nykyään hyvän auton verran, silti kuskit ei osaa laittaa lumipyryssä valoja päälle, eikä ymmärretä putsata niitä takavaloja lumesta.

Globaali klusteri vois laittaa vähän hiekkaa ympyröihin ja risteyksiin. Paikallisten tapa työntää auton nokka ympyrään, ihmetyttää varsinkin kun on liukasta ja auto pyrkii reunaan.

Kukahan lopuksi maksaa nämä tv-kanavien hömpät samat kuvat eri iltana? Veikkaan, että minä maksan.

Mihin ihmeeseen se raikasta peliä pelaava ja loppuun asti taisteleva Sport nyt yhtäkkiä hävisi?

Voisiko Vaasa profiloitua parhaan vanhustenhoivan kaupungiksi. Vetovoimatekijä.

Esperin toimijat. Ei mitään korvauksia, vankilaan ja korvaukset kärsineille vanhuksille. Johan on mallissa, narsisteille vielä korvaukset.

Auraajat. Toimin kuljetusalalla, ja nyt lauantain/sunnuntain välisenä yönä tuli reippaasti lunta, ja kas kummaa aurauskuljettajat olivat töissä. Näin se vaan pitää toimia. Kiitos heille!

Uskokaa nyt, asioita voi verrata. Kaikille sinisilmille tiedoksi, että esim. vanhustenhoidonkin varoja siirtyy maahanmuuton koko ajan kasvavaan pottiin. Siinä kun äänestää vasuripuolueita, rahat ei riitä molempiin ilman todella suuria veronkorotuksia.

Sosialistit eivät ymmärrä, että heillä ei olisi töitä, jos ei olisi ihmisiä, jotka perustavat yrityksiä, joihin työntekijöitä palkataan. Sitten yritykset maksavat veroa kuten työntekijätkin, jotta voitaisiin pyörittää esim. julkisia työpaikkoja.

Yksityiset vanhusten palvelutaloyhtiöt (Esperi, Attendo, Pihlajalinna, Mehiläinen) on jo laajasti täällä Suomessa. Se miten sote-äänestyksessä käy, ei vaikuta tähän mitenkään!

Joutuuko suomensuomalaaset myös maksamaan suomenruotsalaisten kulkuneuvon Pohjanlahden ylitse? Kun rantaruattalaaset menee sukuloimaan lahden taakse. Ja kiinalainen dieselhypridi pyörittää ropellia.

Joakim, on sulla otsaa kirjoittaa toisiaan erinomaisesti täydentävät pohjalaismaakunnat... Etkö oikeasti tajua mitä RKP touhuaa rannikolla? Näin se Sjoki vaan kasvaa ja kaikki tietää miksi.

Voi Sipilä, ihanko sote korjaa vanhustenpalvelun. Juu kyllä, 30 v. päästä aika vaihtaa kapteeni tässä maassa.

Kuntien ja kansainvälisten hoivajättien väliset sopimukset julkisiksi. Olisi pöyristyttävää luettavaa ja sopimukset täynnä laittomuuksia.

Vanhustenhoito on tullut Suomessa kipupisteen ääripäähän. On liian kauan vaiettu, vaikka asiat on ollut tiedossa jo vuosia. Huonosti hoidettu ja nurkkaan ahdistettu koirakin hyökkää jossain vaiheessa puolustaakseen itseään. Suomessa elää tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa, ei nyt siltä vaikuta. Todellisuus on vaiettua raadollisuutta.

Kuinka sosialistit suhtautuu esim. Venezuelan tilanteeseen? onko se sosialismin taivas? Muuten, kommunismi tappoi 100 miljoonaa.

Varoitus omaiset; seuratkaa minkälaisia remonttireiskoja vanhusten ovien takana hyppää, ettei tuu yllätyksiä. Etenkin omakotitaloissa juoksee koko ajan jos jonkinlaista kauppamiestä ja puhelimella myydään jos mitäkin kallista putkiremonttia vanhuksille.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi