Lukijoilta: TEKSTATEN

On vaikea kuvitella suomalaisia tunkeutumassa väkisin siirtolaisiksi muihin maihin ja kieltäytyvän palaamasta takaisin Suomeen. Suomalaisen asenteen vuoksi täällä on tolkullinen yhteiskunta ja järjestys. Maahanmuuttajien kannattaa katsoa peiliin miksi asiat kotimaassa ovat niinkuin ovat. Takaisin kotimaahan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa ja elämää omalle kansalle!

Vanhusten hoidossa hoitajamitoitus lakiin sanktioiden terästämänä, jonka Sipilä–Orpo-pahapari torppasivat. Maakuntahallinto vie valvonnan kauemmaksi. Sopimustekniikka ei parane. Hoitojättien (roistojen) laadulla ei ole alarajaa eikä hoidon hinnalla ylärajaa.

Mä äänestänyt perussuomalaisia eduskuntavaaleissa. Se on selkeä vaihtoehto muille puolueille ja he ovat suomalaisten asialla.

Harri Moision haastattelua lukiessa vahvistuu ajatus, että kaikki vanhemmat eivät täytä sitä riittävän hyvä -kriteeriä. Jos ummistamme silmämme puutteilta vanhempien toiminnassa, eikö vastuu silloin sysätä lasten harteille? Eihän se voi olla oikein?

Työterveys ei anna sairaslomaa edes niin paljoa, että oireet helpottaisi. Saati sitten toipumispäiviä. Työntekijöitten selkänahasta tämäkin revitään.

Orpo tuhoaa kokoomuksen ja tilalle tulee himoverottaja SDP. Ei hyvältä näytä.

Wärtsiläkö taas entiseen malliin irtisanoo ne, ahkerimmat ja firmalle uskollisimmat, jotka focusoivat työpäivänsä työntekoon? Eipä olisi eka kerta!!!

Nämä ns. osastoluottamusmiehet/-naiset, joita kukaan ei ole äänestänyt (ei äänestystä, jos vain yksi innokas ehdokas), ovat täysin turhia ja enimmäkseen ovatkin vain omaa suojatyöpaikkaansa puolustavia!

Jos vanhus putoaa sängystä tai kaatuu yö aikaan, yksi yöhoitaja ei tosiaankaan saa häntä ylös. Vanhus on hauras ja veltto, ei voi ottaa kiinni kovasti, voi tulla vaikka luunmurtumia. Pitäisi olla 2 yöhoitajaa. Ruoka tuodaan toisiin vanhustenkoteihin kaukaa kerran tai kaksi viikossa, lämmitetään ja syödään terävillä kertakäyttö lusikoilla. Alentavaa.

Kyllä kai Berner ny on ajellu mopotaxilla? On varmaan kivaa kyytiä.

Arkina aherramme, sunnuntaina lepäämme, voisi muuttaa muotoon myös sunnuntaisin, eli raha ratkaisee myös sunnuntaisin.

Paljonkohan Esperi Caren uusi toimitusjohtaja saa palkkaa tekemättömästä työstään?

Kylläpä alkoi löytyä vaipoissa viruville vanhuksille ystäviä, kun vaalit lähestyvät, voisiko jopa kotoutettavien runsaista sosiaalieduista löytyä jotain siirrettävää näille omille ikääntyneille Suomen kansalaisille!

Ennen piti katsella kun on vastustaja jääkiekko-otteluissa mielenkiinnon takia, nykyään ketkä ovat tuomareita.

Kansainvälinen yritys hoiva-alalla vie verovaroja veroparatiiseihin, julkisen toimijan kautta samat verovarat jäävät pyörimään Suomen kansantalouteen lisäämään toimeliaisuutta ja hyvinvointia.

Jos naapuri on antanut luvan että saan työntää lumet sen puolelle, olenko sitten lainrikkoja? Jos on näin ,niin auraajat myös rikkovat lakia.

Hoitaja, joka narautti Ulrikan (vanhustehoitokoti) toiminnan . Eikö tässä vaiheessa hoitajalle pitäisi ojentaa valkoisen ruusun kunniamerkki koska uskalsi puuttua epäkohtiin ja täten tullut monia tapauksia esille.

Vai tutkitaan noita hoivakotien tilanteita hoitovirheinä. Mielestäni vanhustenhoito nykymuodossaan on enemmänkin rikos ihmisyyttä vastaan.

Varatuomarilta tavallistakin typerämpi kirjoitus. Yritys myy palvelua, mutta ei kuitenkaan toteuta sitä, vaan laittaa maksetut rahat liivintaskuun mahdollistaen nämä isot nk. palkat. Luulisi että tuollainen touhu on varatuomarinkin mielestä niin törkeän rikollista, että siihen pitää puuttua ja se pitää tuoda julki. Mitä vielä! Varatuomarin mielestä siihen puuttuminen onkin osoitus kateudesta. Höh.

Luuletko syöväsi vain kotimaista lihaa ja välttäväsi Tanskan antibioottipossut? Kannattaa tiirata tarkasti mm. leikkelepakkauksen kääntöpuoli... Valmistettu EU tms. Mulla meni ruokahalu!

Matti Jaakkola! Mitä oikein haluat viestittää kirjoituksellasi 2.2.? Oletko mielestäsi nokkela? Haluatko ärsyttää? Vai rahan ahne?

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut 8000, joista 600 vain poistunut. Nyt annetaan lisää rahaa, ja vanhustenhoito retuperällä. Eikö Pohjanmaalta löydy miehiä, jotka pistäisivät asiat järjestykseen?

Uuden laivan nimeksi Korsholm Express!

Matti Jaakkola, meidän oma humoristimme, laittaa vanhustenkin hoidon huumoriksi kirjoituksessa 2.2., ei naurattanut!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi