Lukijoilta: TEKSTATEN

Vasemmisto, SDP, RKP ja vihreät ovat kovasti äänessä soten takia ja siihen liittyen myös vanhusten hyvinvoinnista. Silti eivät itsekään ole olleet asialla, vaan ainoastaan politikoivat. Yksikään heistä ei myöskään ota kantaa lasten ja nuorten raiskauksiin, kun liittyy maahanmuuttoon.

Kokoomuksen sote-uni täyttyy: hoiva huonoksi – voitot veroparatiisiin.

Kasvottomille cayman-espereille on vaihtoehtoja. Järjestetään asiantunteva neuvonta jotta palveluntarvitsijat ja läheisensä voivat itse perustaa, omistaa ja hallinnoida osuuskunta- tai sosiaalisen yrittäjyyden toimintamalliin perustuvia ihmisen kokoisia hoivayhteisöjä. Mm. Ruotsissa tällainen toimii hyvin.

Kiitos Eeva Peltomäki Onkilahden yhtenäiskoulu 7lk ja Nea Valkeakari Merenkurkun koulu 8lk. Kiitos teille, että uskallatte rehellisesti sanoa mielipiteenne kauneuden ihannoimisesta.

Hyvä kirjoitus taas Gräsbeckiltä 31.1. Nämä strandit ja kumppanit täysin vieraantuneita reaalitaloudesta. Rahaa jaetaan miten sattuu.

Maksan selvästi enemmän veroja kuin H. Gräsbeck, annan luvan remontoida jäähallia vaikka 20 miljoonalla.

Vaasalaiset nyt vastarintaan. Jäähalliin laitetaan rahaa 17 000 000e. Samaan aikaan vanhusten hoidossa puutteita ja vanhuksia kiikutetaan pitkin maakuntaa.

Huvittavaa seurata, kun puolueet ja ehdokkaat käyvät huutokauppaa kuka tarjoaa eniten kaikkea hyvää äänestäjilleen. Kun vaalihuoneet suljetaan, kaikki lupaukset on samantien unohdettu. Eikö vaalikarja koskaan opi, että politiikkojen puheet ovat pelkkää oman edun tavoittelua?

Kännää kuinka kokoomus on hiirenhiljaa hoivasopassa vaikka on sitä ollut keittämässä. Mykkänenkin yrittää siirtää huomion maahanmuuttoon tökkimällä Junckersia.

Kylläpäs kaupungin palveluasumisen esimiehet maalailivat Pohjalaisessa ruusuista kuvaa palveluasumisesta. Saattohoitoon tai muihin haastaviin tilanteisiin saadaan todella harvoin lisähenkilökuntaa. Hoitajana montakin kertaa käynyt lisäapua pyytämässä huonoin tuloksin. Ei hoitajan jaksamisella tunnu olevan väliä täälläkään.

Eräässä vanhusten talossa perittiin saunamaksu, kun vanhus kävi suihkussa ja yleensä asuntoon on kuulunut pyöräsuoja, siitä perittiin eri maksu. Kerran kun mentiin vanhuksen luo, oli hänen imurinsa vaihdettu vanhaan. Arvatkaa kuinka siinä kävi? Soitin eräälle henkilölle, vanhuksemme imuri heti takaisin niin tuli takaisin!

Palkatkaa VPS nyt ja nopeasti kamerunilainen! Eikö taktiikkakin ole jo selvä, kun pelannut suurissa seuroissa! Mitä ihmettä edes mietitään tuollaista, kun äijä on huippufutaaja? Ei kai vaan taaksepäin-systemin vuoksi! Nyt shoppari!

Li Andersonin marxilainen populismi pudotti entisen populistikuninkaan Ville Niinistön jalustalta. Antti Rinteen satanen hävettää Lin lupausten rinnalla mutta eiköhän kohta saada kuu taivaalta.

Kyllä se eutanasialaki on otettava uudelleen harkittavaksi, jos kerran yhteiskunnalla ei ole haluja nähtyä ja kuultua laadukkaampaan vanhustenhoitoon.

Jotkut joutilaat kyttäävät ja kuvaavat eläinten oikeuksia Suomessa, kannattaisiko ennemmin mennä salakuvaamaan vanhusten oikeuksia hoitolaitoksiin sen sijaan että koiria puhutellaan häneksi ja niitä jopa adoptoidaan ulkomailta?

Viimeinen valssi näissä tansseissa Orpopojan valssi.

Vaasalaisissa kunnallisissa vanhusten palvelutaloissa ei todellakaan saada ylimääräistä henkilökuntaa saattohoitopotilaalle, puhumattakaan yksityisistä. Kyllä niissä kuollaan yksin. Olihan virheellistä tietoa pohjalaisessa 31.1. Nimim. hoitaja.

Arvoisa Susanna Koski, miksi te eduskunnan istunnoissa käytätte luottamustehtävänne hoidossa aikanne puhelimen selailuun?

Olisiko aika palauttaa Risikko pakastevirkansa hoitajaksi Seinäjoelle? Saisi taas tuntumaa hoitotyön arkeen. Äänestäjä tietää, kuinka temppu tehdään.

Posti aloittaa yt:t. Ei tullut lehteä tänään. Onko jakajia liikaa?

Emme ymmärrä, että maailman puhtaimman ilman Suomen poliitikot vaativat vielä puhtaampaa. Maksoi mitä maksoi!

Ministeri Orpon ylimielisyys vanhustenhoitoasiassa on törkeää ja häpeäksi maallemme. Välillä hän puhuu työllisyysasteen nostamisesta. Me eläkeläiset, vanhat ja sairaat emme ole työkykyisiä. Tarvitsemme hoitajia emme tyhjänpuhujaa.

Vaasa... mites on vanhustenhuolto?

Onneksi oli liitto olemassa, mikä piti hoitajatyöntekijän puolta.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi