Lukijoilta: TEKSTATEN

Seinäjoki, kaikkien tukiaisten ja avustusten imuri, sai äskettäin köyhäinapua 16 miljoonaa. Jos olisi oikeasti kehittyvä maakuntakeskus, niin joskus antaisi jotain eikä aina ottaisi.

Oudon hiljaa sirkanpaistajat, idunsyöjä- ja sähköautosakki ovat olleet näillä -25 asteen pakkasilla ja 50 sentin lumimäärillä siitä ilmaston lämpenemisestään. Onko se peruuntunut kokonaan?

Näkisipä päivän, jolloin lasten luontoharrastusta, matematiikka- tai kirjallisuusharrastusta tuetaan ja edistetään yhtä paljon kuin urheilua!

Vanhustenhoidon asiat on olleet tiedossa jo vuosikausia mutta nyt vasta ennen vaaleja kaikki puolueet ja ministerit ovat kovasti asialla, läpinäkyvää.

Yksityisellä puolella hoitohenkilökunnan palkat ovat 10% pienemmät (huonompi tes), se ei ilmeisesti ole riittävä voittomarginaali.

Ei julkisen puolen hoivakodit ole sen parempia. Jos vanhus kertoo kohtelustaan omaisille, yleensä hoitajien suhtautuminen on vanhusta vähättelevää tyyliin kyllähän te tiedätte.

Laihian Vaasaan liittyjien vastustajien on syytä katsoa syvälle peiliin! Tulevan pohjanmaiden maakunnan p+ep+kp keskuskaupunkikisaa ette saa enää yhtään enempää ryssiä. Asialla on oikeasti 4 kaistan kiire ja 8 kaistan merkitys.

Vaasalaisesta kaupungin ylläpitämästä palvelutalosta on tehty muistutuksia ja sitten aville kantelu, vasta sen jälkeen toimintaa parannettiin. Omaiset, olkaa tarkkoja että hoito- ja palvelusuunnitelmia noudatetaan, henkilökunta ei aina toimi oikein.

Vihreät on kummallisen hiljaa suomalaisiin vanhuksiin kohdistuneista ihmisoikeusloukkauksista. Mielestäni muillekin kuin maahanmuuttajille ja seksuaalivähemmistöille kuului ihmisarvoinen elämä.

iiso kiitos auraajille välillä Haapaniemi-keskusta. Nyt pääse pyörällä hyvin töihin.

Isonkyron päättäjille! Ymmärrätteko, että yksikin Kylkkälän asukas voi virittää kuntajakoselvityksen ja tulos tuolloin on varma liitos Vaasaan. Väki täällä odottaa kepun tulevaa pitkää oppositioaikaa kuin kuuta nousevaa. Nm. Kyrönjoki virtaa.

Nyt suomalaiset luomuviljelijät äkkiä Saksaan oppia ottamaan, miten luomuviljelyllä otetaan 3000 tonnin hehtaarisatoja. Se tekee noin 300 kg neliömetriltä.

Lopettakaa puna-vihreä-ruskea värien käyttö esitysgrafiikassa. Esimerkiksi petokarttaa värisokea ei pysty tulkitsemaan. Joudun joka kerta miehelleni tällaiset kuviot piirtämään ja värittämään uudelleen. Tulevat vaaligrafiikat tuovat omat haasteensa aamukahvipöytään. Olisi kiva, jos mieheni pystyisi ne itse tulkitsemaan. Värisokeita on varmasti muitakin!

Seta ry:n pieni joukko määrittelee jo koko Suomen mallit, kuinka eletään ja ollaan. He eivät suvaitse muiden mielipiteitä, väittävät olevansa suvaitsevaisia, kaukana siitä. Joukko on pieni ja äänekäs!?

SDP, vihreät, RKP ja koko vasemmisto halusivat Suomeen mahdollisimman paljon maahanmuuttajia. Nyt kun on selvinnyt raiskausten myötä, että se oli virhe, niin mikään noista puolueista ei vaivaudu kommentoimaan.

Sipilän hallituksen käsitys hyvinvointiyhteiskunnasta on mm. ajaa terveyspalvelut yksityisten yritysten hallintaan. Näin muodostetaan rahan hallitsemia keskitysleirejä vanhuksille ja muille sairaalapalveluja tarvitseville. Eikö tästä jo ole riittävästi esimerkkejä. Lisää sotea vaan!!

Onpa naivia ajattelua monelta, että laiva, joka tulee muutaman vuoden päätä ja joka tuo muutaman tuhannen kävijää lisää Vaasaan, ratkaisisi Vaasan ongelmia. Myöskään kuntaliitos ei tuo Vaasaan yhtään nykyistä enempi asiakkaita keskustaan. Tapahtuu päinvastoin, kun voimistuva kaupanrakennemuutos ja pahoin aikataulustaan myöhästynyt Wasa Station tyhjentävät loputkin Vaasan keskustan liikkeistä. Ainut mikä muuttuu on Vaasan veroprosentti ja -velka ja nekin ylöspäin. Herätkää!

Yrityksen esim. osakeyhtiön tärkein tehtävä on tuottaa voittoa omistajille, siksi ei voi olla kenellekään yllätys. Nyt esille tulleet räikeät tapaukset hoiva-alan yrityksissä, niissä tahkotaan voittoa omistajille ja toissijaisesti huolehditaan asukkaista.

Nyt Kellosepäntien auraaja teki hienosti. Hän poisti talomme sisääntulosta lumet sivulle. Oli iloinen asia, ettei valtava kumpare odottanut asukasta.

Ei porvarihallitus halua veronkiertoa kuriin vaan kuuntelevat isolla korvalla äänestäjiään. Sitten valitetaan vajeista ja köyhiä kyykytetään lisää.

Uudessa lastensairaalassa vedet vuotavat kahdeksannesta kerroksesta kolmanteen. Siinäkö on suomalaisen rakennusmiehen taidon näyte? Olkaa varuillanne.

Vuoden turhake Esperi Care.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi