Lukijoilta: TEKSTATEN

Olisiko meillä vaasalaisilla myös aika nostaa päätämme, niin kuin Mustasaaren suomenkielisillä. Elikkä alamme kohtelemaan Vaasan ruotsinkielistä vähemmistöä (22,7%) omalla äidinkielellämme, koska emme osaa tai kerta kaikkiaan emme halua puhua ruotsia. Kohdella ruotsinkielisiä niin kuin mustasaarelaiset kohtelevat suomenkielisiä!

Esperi Caren 5,5 milj. e toimitusjohtajan ero ei riitä. Miljoonat on hankittu aiheuttamalla ihmisille kuolemantapauksia ja ruumiinvammoja. Öisin lattialle pudonneita ihmisiä ei ole autettu takaisin sänkyyn. He ovat joutuneet makaamaan aamuun luunmurtumien kanssa ilman että kukaan auttaa.

Työvuorolistojen väärentäminen on rikos.

Sotesoppa kärähti. Bon appetit!

Hurraa Kari Uusikylä, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Heikoimpien hoito ei voi olla bisnestä muuten kuin sairaassa yhteiskunnassa.

Paula Risikko (kok.) oli se ministeri joka viime hallituksessa oli estämässä vanhuuspalvelulakia laadittaessam että lakiin saataisiin hoitajamitoitus. Ministeri Maria Guzenina (sd.) esitti mitoitusta lakiin.

Vanhusten yksityiset bisnespalvelutalot vihdoin tarkastuksiin, jo on aikakin. Paljon paljon korjattavaa, pöyristtyvää miten vanhuksia hoidetaan nykypäivänä Suomessa.

Yksikään järkevä ihminen ei voi enää uskoa soteen.

Suomen vanhustenhoito alkaa muistuttaa Saksan natsiajan keskitysleirien touhuja. Tapetaan hoidokit nälkään ja hoidon puutteeseen. Enää kaasukammiot puuttuu. Tärkeintä on että omistajat rikastuu ja johtajilla on hyvät palkat.

Kokoomusta pidetään talouspuolueena. Tavallinen ihminen ei voi ymmärtää puolueen himoa järjestellä yritysten mahdollisuuksia siirtää voittonsa ulkomaille, viimeisenä kauhukuvana Esperin omistusjärjestelyt.

Löytyykö ny muutama milijoona Orpolta vanhusten hoithon, niin löytyy ouluhun heti.

Mitäs nykyinen (kepu – kokoomus – sininen menneisyys) hallitus on saanut aikaan? Vanhukset ja päiväkotilapset heitteillä. Hoitajia vähennetty molempien suhteen, kun ei oo rahaa? Varuskunnat umpihomeessa, kun ei oo rahaa niitä korjata? Opiskelijat pistetty tosi tiukille, rangaistuksena siitä, että yrittävät kouluttautua? Elintasopakolaisille vaan näyttää rahaa riittävän!!!

Kokoomus ja kepu vanhusten, lasten, opiskelijoiden ja tavallisten veronmaksajien asialla??? Eiköhän vihelletä tämä peli poikki tulevissa vaaleissa!

Uskomatonta kohtelua vanhuksille, jotka aikoinaan menettivät parhaat nuoruusvuotensa sodassa, puolustaen pientä Suomea!!! hävettää!!!

Orwellin uudiskielen sanakirjan mukaan: hoivan kilpailuttaminen = huutolaisuus.

Näinköhän poliitikot syyttävät ilmastoa hoivakotien monivuotisista onqelmista. Mielenkiinnolla odotetaan.

Jos pääsisin diktaattorin asemaan, niin erottaisin pressan, hallituksen, ministeriöt, kaupunkien johtohenkilöt. Tämä vanhusten kohtelun takia. Rahaa riittää kyllä kaikkeen kerska toimintaan. Vai mitä Häyry, ja Strand? Hävetkää.

Sipilän ja Orpon lehmänkaupat näyttää jo nyt mihin sotehimmeli johtaa. Vanhukset jätetään vaille inhimillistä hoitoa. Rahat heiltä ryövätään Esperin toimitusjohtajan yli 5 miljoonan euron korvauksia varten.

Wärtsilä Vaasa: ns. kans.väl. yritys täynnä osaamattomia ja vastuuntunnottomia managereita. No, pian mennään Vaskiluotoon ja duunarit laitetaan pihalle. Onneksi mahtava johto jää.

Kuinka voi olla pakolainen, jos käy lomailemassa siinä maassa, josta on joutunut lähtemään pakolaiseksi?

Kråklundin alueella postinjakelu täysin luokatonta. Esim. kuukauden aikana Helsingin Sanomat on jaettu vain yhtenä viikonloppuna ajallaan. Vanhat lehdet tulevat sitten alkuviikosta. Posti ei edes enää vastaa palautteeseen.

Risikon turha hurskastella vanhusten hoidossa, itsellä on ollut mahdollisuus vaikuttaa hoitajamääriin.

Kiitos Tuoksutko liikaa -kirjoituksesta Fannylle! Tekstisi on täyttä asiaa. Terv. tuoksuille yliherkkä.

Keskustan ja kokoomuksen lehmänkauppojen ja yksityistämisen seuraukset ovat nyt meidän nähtävillä. Tämä hallitus on saanut koko maan sekaisin oman ja puolueen edun tavoittelussa. kauhulla odotan sote-sotkua.

Sipilän hallitus on antanut vanhusten hoidon isojen hoivayritysten käsiin takomaan voittoja, jotka piilotetaan veroparatiisiin eikä veroja makseta Suomeen. kunnat ostavat näitä palveluja kansalaisilta kerätyin verovaroin – hallitus heti vaihtoon.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi