Lukijoilta: TEKSTATEN

Tietääkö taxikuski, että risteyksessä ei saa ohittaa? Ja mitä tarkoittaa 40 pyöreässä merkissä?

Esperi Care on vain keihään kärki. Poliitikot: maassamme on välittömästi kiellettävä pörssiyhtiöiden toiminta vanhus-, lapsi-, terveydenhoidossa myös hammashoito. Sote tulee välittömästi lakkauttaa. Yhdenkään kansalaisen ei tule äänestää sote-mielistä.

Mikäli ymmärsin, ministeri totesi hoivakotien rikkoneen lakia. Miksi omistajat ja johto eivät joudu vastuuseen? Vai ollaanko jo niin pitkällä, että joidenkin ei yhteiskunnassa tarvitse noudattaa lakeja, jotka haittaavat bisnestä?

Nyt kun kansa ajelee diisseleillä sekä bensalla niin mikä kiire on saada kaikille joku superhyper agrigaattibirssi. Useimmat autot on velalla hankittu, joten eiköhän anneta ajan tehdä tehtävänsä, muutos tulee pikkuhiljaa eikä hirveellä hosulla.

Se, joka ottaa ensimmäisen (manipuloittaman) kuvan jumalasta, ottaa todella kalliin kuvan.

Yksityiset vanhustenhoitoyksiköt laitettava erityisvalvontaan jotta lakien noudattaminen toteutuu. Rikkomuksista säädettävä tiukempi rangaistusasteikko ja liiketoimintakielto mikäli yrittäjä toimii säädäntöjen vastaisesti. Yksikköjen sisällä voisi toimia jokin elin tai henkilö joka raportoi lupa- ja valvontaelimelle yrittäjän toimista mikäli aihetta ilmenee.

Hoitajien alimitoitus on ongelma myös muissa yrityksissä kuin Esperissa. Vakituiset sairaslomalla. Työt tekee sijaiset ja opiskelijat joita ei koskaan vakinaisteta. Vanhukset heitteillä. Törkeätä ahneutta. Vastuuseen yksikön johtajat.

Kun hoitaja ilmoittaa lainvastaisista tapahtumista hoitokodissa niin kenkää tulee. Mitä tekee sitten työkkäri, no varmasti joudut karenssiin. Ei auta selitykset eikä kukaan auta. Siksi hoitajat eivät uskalla ilmoittaa laittomuuksista. Vaihtoehto on etsiä muita töitä.

Hoitokoteihin valvontakamerat. Tällöin koko hoito-operointi voidaan todentaa.

Autoista mitataan katsastuksessa päästöarvot, miten ne tulevat hävittäjät läpäisevät ko. testit?

Mihinkään sote-yritykseen ei saa päästää pääomasijoittajaksi veroparatiisiyhtiötä, joka vaatii sijoituksilleen 15 % koron. Miten voi olla yhteisten varojen käyttö näin holtitonta?

Kari Uusikylä, iso kiitos sinulle kirjoituksestasi 29.1.!

Esperin tapaus on esimakua siitä mihin hallituksen soten yksityistämiset johtaa.

Tavallinen rypsiöljy erotetaan kuumentamalla, ja liuottamalla jollakin aineella, usein lisätään pähkinää, mahdollisesti muitakin aineita. Kai tuo on terveellistä samoin kuin kylmäpuristettu rypsiöljy.

Yrityksen ainoa tehtävä on luoda rahaa omistajilleen myymällä palveluja tai valmistamiaan tuotteita. Jokin hoivakoti ei ole poikkeus. Syyllinen on yhtälailla palvelun tilaaja joka on laiminlyönyt valvonnan. Jos valvonnasta ilmoitetaan etukäteen ja raportit tehdään ravintelipöydän ääressä niin kaikki on ok.

Kerrankin joku puhuu asiaa thl:n toimista ja lääkeyhtiöiden mafiasta. Olet niin oikeassa erkkiensio (Pohjalainen 25.1.). Itsekään en tarvi mitään lääkkeitä kun syön Heikkilän opeilla ja ikää on.

Puoluekuri ei kuulu demokratiaan. Jokaisen kansanedustajan tulee aina saada äänestää omantuntonsa mukaan.

Ahneet keinottelijat ovat valjastaneet vanhustenhuollon maksimaalisen voitontavoittelun areenaksi. Sama meno vallitsee yksityisissä lasten ja nuorten hoitokodeissa, myös Pohjanmaalla. Me veronmaksajat olemme tämän käsittämättömän ahneuden maksumiehiä. Missä ovat vastuulliset poliitikot? Jos sote hyväksytään, niin pian koko terveydenhuolto on näiden keinottelijoiden käsissä!

Hallituspuolueet vastuuseen vanhuus/hoiva bisneksestä, nyt leikitään huolestuneita, ja väitetään että sote pelastaa, ketä äänestät?!

Parissa kuukaudessa työllisyyspalkkion saava kansanedustaja saa erorahaa/työttömyysrahaa mutta palkkiota saava omaishoitaja ei saa! Oikeusvaltio?

Ei opettajilla ole muuta tekemistä kuin Wilma-merkintöjen teko. Opiskelemme yliopistossakin 5 vuotta Wilma-merkintöjä.

Syöpä yleistyy? VKS:n pet-laite kertoo kun laitetaan radioaktiivista ainetta suoneen. Ensiksi koepalat sitten vasta diagnoosi verikokeesta?? Montako leikkausta tarvittiin vuodessa VKS:ssa että saa jatkaa? Terveistä tehdään sairaita?!

Miksi evoluutiota opetetaan kouluissa ainoana totuutena, ei mitään todellisia todisteita. Pelkkiä teorioita ja miljardeja vuosia välimuotoja ei vain löydy. Mutaatiot ei lisää informaatiota. Dinosaurusten fossiileista löytyy venyviä verisuonia ym.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi