Lukijoilta: TEKSTATEN

Meillä kerätään kone täyteen niinkuin kuuluukin. Ei mene paljoa vettä, ei sitä joka päivä pestä.

Yksi hyvä sana parantaa kymmenen haavaa... Moitteet tekee isoja haavoja... Kivut lisääntyvät..

Kyllä on mennyt klapeja takkaan kun tämä ilmastolämpeneminen meni aivan mahdottomaksi tammikuussa ja Torkkolan tuulimyllyt seisoo täysillä.

Fiksut ja viisaat ihmiset osaavat ilmaista negatiivisetkin asiat ystävällisesti.

Kun mitään viranomaista ei enää kiinnosta edes ihmisten kärsimykset tai kuolemat, täytyykö ruveta porukalla suojelemaan kotieläimiä, jotka palelevat näillä pakkasilla hangessa?

Tuntuu irvokkaalta, että Suomi on muka maailman onnellisin maa, eikä kukaan tee mitään, vaikka vanhuksia ja eläimiä rääkätään hengiltä. Tai ehkä se tekee nykyihmiset onnellisiksi. Saavathan he jo päivähoidossa mielin määrin kiusata toisiaan ja jatkaa samaa pahuutta koulussa.

Ikinä ei olisi taksimuutosta pitänyt tulla!!

Aivan täydeksi pelleilyksihän tämä nykyinen Lappajärven säännöstely on ely-keskukselta mennyt, talvella tyhjätään ja kesällä selitellään, sama homma alajuoksulla Evijärvellä joka kesä!

Toimitusjohtajasopimukset kaikissa firmoissa on saatava pakollisesti julkisiksi. Siten tiedetään mitä jekkuja firmojen voiton tuottamiseksi tehdään.

Voisiko Pohjalaiseen laittaa ohjeita omakotiasujille lumen luonnista? Lunta ei saa luoda toisen puolelle! Ei edes ojaan.

Jumalan hyvä kaikkivaltius ei toteudu maapallolla koskaan. Se voi toteutua ihmisen kuoleman jälkeisessä sielun elämässä. Jako hyviin ja pahoihin.

Monikohan on joutunut kärsimään kun näin kauan meni asian uutisointiin joka tiedettiin että hoivakapitalismi itkee krotiilin kyyneleitä kun se yrittää olla empaattinen.

Valtiovallan ei tarvitsisi muuta kuin vain määritellä minimihoitajamäärä. Nyt annetaan yksityisten hoivatalojen huseerata vanhuksillamme ala-arvoisesti.

Pitkä rivi jos jotakin nuorten ohjeita, mutta lisäisin vielä yhden: lopettakaa se jatkuva räkiminen ja syljeskely yleisissä tiloissa seisoskellessanne. Terv. koululainen mallia -66.

Kaikki omavalvonta alalla kuin alalla on vitsi. Asiakkaana en usko siihen. Nimi voitaisiin muuttaa asiakkaiden pettämiseksi, sillä sitä se on.

Kiitos KPO, kun huolehditte käteisen rahan saatavuudesta asiakkaillanne.

Makeen näkösiä noi tynnyreistä tehdyt tuolit. Hyvä pojat, hyvä.

Onko totta että vanhuksille tarjoillaan ruoka pahvilautasilta ja muovisilla aterimilla hoitokodeissa niin kuin tv:stä näkyi?

Pertti Karppinen kannattaa ottaa suunnittelhon uuren paatin pohoja-aerorynamiikka, ku siitä tulookin soutuvetoonen. Mootoria kun ei oo havaattu tilata.

Nyt kansliapäällikötkin vaativat maailmanilmaston muuttamista viileämmäksi. Suuruudenhulluuson vallannut virkamiehetkin.Tolkku kateissa!

Mainio kirjoitus Kolmen pojan hallitussatu, joka onkin totta. Siitä ei puuttunut kuin Bernerin sähköautosekoilu. (Onko hänelle kukaan kertonut, et tä jokaisessa autossa on jo nyt akku.)

Kokoomuslainen H. Lahtinen Pohj. 28.1. omaishoidosta, olet siis sitä mieltä että virkistysvapaat riittävät kompensoimaan rahan, eläisitkö itse 460,-/kk palkkiolla?? Äly hoi!!

Esperi Care -skandaali osoittanut että busineksen tekeminen hoito- ja yleensä sote-alalla tulee estää. Johtajan miljoonan vuositienesteistä maksettava potilaiden kärsimät vahingot.

Äänestäjät, pudotetaan jokainen kansanedustajat eduskunnasta joka äänestää kepun ja kokoomuksen juoniman kansakunnalle vahingollisen sote-uudistuksen puolesta.

Verottaja on päättänyt vierittää vastuun postin toiminnasta verovelvollisille. Veroilmoitus pitää olla perillä määräpäivänä. Postin leima ei riitä, onkohan tämä kaikkien pykälien mukaista?

Ei saunaa sisäsatamaan tarvita!

Onko Vaasassa omat liikennesäännöt, tule kolmion takaa eteen, älä pysähdy stop-merkissä, älä pysähdy suojaten eteen vaikka toinen on, ajetaan yksisuuntaista katua väärään suuntaan. Kyllä liikennekäyttäytyminen on muuttunut. Poliisi huomio, saisitte valtiolle rahaa!

Poliitikot kiinnittävät äänestäjien huomion pilviin. Sitten kansliapäälliköt laitetaan kertomaan madonluvut. Uutta poliittista kulttuuria?

Sairailla ja vanhuksilla tehdään huomattavia voittoja, hävytöntä meininkiä.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi