Lukijoilta: TEKSTATEN

Voi juku, kuka voi olla niin kade et kadehtii opettajia ja niiden lomia. Toki kaikki muutkin ammatit ovat tärkeitä mutta tosiaankin opettaja tekee ihan normaalia työpäivää, ei suinkaan tee lyhyempiä kuin muut ja toki ne tekee jo suunnittelutyöt ennekö oppilaat tulee tunneille syksyllä. Niin läheiseni ainakin tekee ja onhan se kesäloma myös oppilaille tärkeä ja kai on jokaisen oma valinta mihin ammattiin haluaa. Inhottavaa jos on jostain syystä oikein kova opettajien vihaa ja ei kivaa kellekään. Lopeta ja ajattele vähän.

Vaasan uusi museojohtaja voi osoittaa kykynsä ja palauttaa Kuntsin maineen ja kunnian.

Yksityisistä vanhusten hoitokodeista on tullut esiin niin raskauttavia hoitovirheitä ja puutteita, että vain täysin vastuuttomat kansanedustajat voivat enää äänestää soten puolesta.

Sipilän hallituksen on kannettava vastuunsa, kun on avannut Pandoran lippaan yksityisille hoitokodeille. Niiden perimmäisenä tarkoituksena on vain ulkomaisten sijoittajiensa pääoman kartuttaminen.

On saatu esimakua siitä miten yksityinen moraaliton hoitoyhtiö toimii. Ensimmäiset kuolonuhrit on kirjattu. Tätä tulee olemaan Sipilän sote. Uhreja tulee taatusti lisää kunhan tarkastukset etenevät. Epäpätevä henkilöstö ei osaa tehtäviään. Lääkkeitä jaetaan ilman ammattitaitoa.

Sinne Kristiinan Esperiinkö ne Vaasan vanhukset lähetettiin. Joka tuottaa kelvottomalla hoidollaan kuolonuhreja. Jos niin on, niin vastuussa oleville kenkää.

Logset teki ennätyksen liikevaihdossa, kaikille muille bonus paitsi tuotannon työntekijöille jotka teki loppuvuoden pidennettyä työviikkoa.

Nyt olisi hyvä aika tehdä puolueeton tutkimus siitä, miten ruotsinkielisissä kunnissa suomenkielisen oikeuksia poljetaan... Kuka ottaisi kopin...?

Torkkoolan leikkipuistoalue on omialtaasee paikka cruisaalhun, kun osuuskaupan piha ja vaivaaspoijan erusta. Pakoputken maharolliset topsahruksekki neutralisoituu heti.

Kun lukee vanhustenhoidon valvonnasta, vakuuttuu siitä, että vanhustenhoitoa valvotaan leikisti, näön vuoksi. Vanhustenhoitoon ei haluta Suomessa panostaa, Suomi on maailman vanhusvihamielisin maa.

Onko joku nähnyt kansan kadulla vaatimassa parempaa hoitoa rakkaille vanhemmilleen? Emme siis oikeasti halua sitä.

Olisiko liikaa vaadittu, että jokainen suomalainen tekisi ensi viikolla jotakin konkreettista vanhustenhoid n parantamiseksi pysyvästi Suomessa.

Maamme johto kauhistelee julkisesti natsien hirmutekoja samaan aikaan kun tuhansia Suomen vanhuksia kidutetaan vanhustenhoidossa hitaasti hengiltä. Eikö yhtään hävetä?

Laihian päättäjät yrittäkää nyt eres valita täysipäisiä henkilöitä näihin johtajavirkoihin.

Silmät auki kansa! Näin hallitus kikkaili marraskuussa työllisyyslukuja. 45 000 omaishoitajaa (palkkio 400,-/kk netto) kokopvtyöllistetty, ei oikeutta työttömyysturvaan. Päteekö eduskuntan palkkiot ero/työttömyysrahat samalla lailla! Ei oikeutta! Mikä on suomalaisen köyhyysraja??

Tupakalla kiusaaminen on kielletty, tupakka on luokiteltu myrkkyihin, perehtykää uuteen lakiin.

Olipa hyvä kirjoitus Jarmo Kokkoselta 27.1. Jokainen lapsi on lahja ja vanhemmat riittävän hyviä, voiko sen paremmin sanoa.

Pohjalaisessa väitettiin 70-vuotiaan tarvitsevan lääkärintodistuksen ajokortin uusimiseen. Ryhmän 1 kortin uusimiseen ei todistusta tarvitse, kun kortin uusii ennen voimassaolon loppumista. Itse uusin juuri be-kortin netissä, maksoi 20 euroa ja kortti tuli postissa kolmessa päivässä. vm. 49.

Sipilälle uusi virka lennättää lentokoneellansa kielteisen turvapaikkapäätöksen saanet henkilöt kotimaihinsa ja Sipilä maksaa itse lentokustannukset.

Tv:ssa vanhukset söivät kertakäyttölautasista muoviaterimilla palvelukodissa. Alentavaa!!

Suomi on tullut monissa kansainvälisissä mittauksissa viime vuosina ykköseksi tai kärkisijoille. Onpa tuo hyvä saavutus 100 vuotta sitten ankaran sisällissodan käyneeltä maalta. Jotain perin ainutlaatuista meissä täytyy olla, muuten sitä ei voi selittää. Jopa maailman parhaaksi maaksi meidät on valittu (Newsweek-lehti, v. 2010). Ruotsi putoaa sijoituksissa, mutta suomalaisten on toki ymmärrettävä oman perinteisen kulttuurinsa säilyttäminen.

Vaalit lähestyy. Kaikki pääpolitiikot ja vähän päättömätkin ovat heränneet, että paljon on korjattavaa mm. maahanmuutossa, kas kun ovat nyt sen huomanneet ja heränneet, olisko edellämainittujen vaalien läheisyys ja äänien kalastelu syynä, pianhan sitten vaalien jälkeen kaikki lupaukset sitten voikin taas unohtaa.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi