Lukijoilta: TEKSTATEN

Suurkiitos Huutoniemen alueen auraajalle/auraajille. En muista koska olisi viimeksi aurattu näin nopeasti ja hyvin. T: Huutoniemen asukkaat.

Kaskisten vanhustenhoito retuperällä, kuolevia ihmisiä kuskataan Vaasan ja Turun väliä ja Kristiinaan.

Kolahtiko jäävuorta kohti syöksyvä hallituksen vanhushuolto vain jäävuoren huippuun Kristiinassa?

Kuinka paljon hallituksen kaiken ulkoistaminen maksaa veronmaksajille. Konsulttiyhtiöt laskuttavat yli kymmenen miljoonaa euroa vuodessa kertomalla 40 v. alalla olleelle rautakouralle Pikkukakkosen juttuja, kuinka töitä pitäisi tehdä!

Mikä vaasalaisia vaivaa kun miltei joka päivä saa lukea haukkuja seinäjokisista. Ite ootte asianne ryssinyt, turha kitistä ja toisia syyttää!

Tänään tehdään hintaa sillä, että ne jotka järsivät tuolinjalkoja silloin kun Suomea rakennettiin, opettavat niitä, jotka sitä rakensivat.

Onkohan auringon säteilyenergian muutoksilla mitään tekemistä ilmaston lämpenemiseen?

Kristiinankaupunkihan onkin ilmoittanut olevansa suomen ensimmäinen citta-slow-kaupunki, ne soveltavat sitä myös vanhustenhoitoon.

Sinisten hillotolpalla oleva ulkoministeri Timo Soinin johtama ulkoministeriö maksoi suomalaisten verorahoja ulkomaan kehitysapuna väärälle tilille. Näin toimitaan verovarojen kanssa kun itse pääsee hillotolpalle ja oma napa on lähinnä.

Kepun Antti Kurvinen kirjoitti Pohjalaisessa, että pitää saada lisää poliiseja ja Suomi turvallisemmaksi, kas kun kepun Kurvinen huomas tuon vasta nyt kun vaalit lähestyy.

Naispainijoita on huipputasolla mm. USA:ssa, Kanadassa, ja Japanissa. Lisäksi Ruotsissa ja useissa muissa Länsi-Euroopan maissa on arvokisojen menestyjiä. Eivät nuo maat ole entisiä kommunistimaita.

Miksi talouden pitää koko ajan kasvaa? Se kuitenkin tapahtuu aina luonnon ja eläinten kustannuksella. Eikö mikään riitä?

Ajokortti ei ole enää henkilökohtainen, vain henkilökortti on henkilökohtainen eli pitää olla henkilökortti millä todistaa olevansa ajokortin haltija ... siis?

Soten säästöt voidaan toteuttaa parhaiten kehittämällä nykyisiä rakenteita ja prosesseja, ottamalla uutta tekniikkaa käyttöön ja kouluttamalla lisää lääkäreitä. Tämän on huomannut jo moni uudistajakin puhumattakaan kansasta. Pääomia saa vapailta markkinoilta noin prosentin korolla verrattuna ulkolaisten osakeyhtiöiden yli kymmenen prosentin pääomantuottotavoitteisiin. Muistaakseni kehittäjät kävivät jopa Amerikassa tutkimassa, miten yksityistetään sote-palvelut. Keskustan lempilapsi maakuntauudistus tuo yhden hallintokerroksen lisää. Ei tätä päivää. Peli poikki.

Kotouttamisesta. Järkyttävää lukea , että esimerkiksi Kauhavalla rakennusalan ammattilainen odotellut kolme vuotta mahdollisuutta osallistua työelämään. Olisi voinut elättää perheensä. mitenkähän paljon tälläisiä on samaan aikaan kun moniin tehtäviin ei löydy tekijöitä.

Kessuttelu on kielletty monessa paikkaa, työpaikallanikin toistakymmentä vuotta sitten, mutta on niitä vielä, jotka ei kunnioita toisten terveyttä, valitettavasti.

Miksi mustaa muovia käytetään elintarvikepakkauksissa vaikka sitä ei voi kierrättää.

Täytynee perustaa mummojen katastrofiyhdistys, jonka turviin suurpääoman kidutuslaitoksissa kärsivät vielä hengissä olevat mummot voivat paeta, koska viranomaisia kiinnostavat vasta ruumiit.

Juorulehdet pursuaa julkkisten salasuhteita! Huvittaa, kun soitan miehelleni, jos ei heti vastaa, niin kuuluu naisen ääni! Nyt löysin lusikan ja siinä lukee yöjuoksu! Kiinni jäit!

Ei tämä ole mikään Pohjois-Korea. Vanhukset voi pelastaa huonosta hoidosta ja lapset kouluista, joissa kiusataan.

Koin iloisen yllätyksen aamulla ennen seitsemää Klemetinkadun pyörätie oli aurattu hyvin. Auraajalle lämpimät kiitokset pyöräilijältä.

Huojuva talo. Onko oikein käyttää teoksen alkuperäistä nimeä jos sisältö on aivan erilainen? Nimim. hämmästynyt itse kokenut.

Onkohan Vaasan vesijohtovedessä jotain outoa, kun samoja virheitä toistetaan vuosikymmeniä: uimahallia, futisstadionia, ikeaa, ravirataa. Hyvin suunniteltiin mutta tuloksia joko ei ollenkaan tai odotetaan 20 vuotta. Sisäsatama jos valmistuu, vedän lipun salkoon. Mikähän on vuosi?

Uusi silta Vaasassa Korsholmanpuistikon jatkeena on jo nähty Seinäjoella Itikan mäellä. Samanlainen kevyenliikenteen silta jo käytössä. Montako vuotta Vaasassa tätäkin hierotaan?

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi