Lukijoilta: TEKSTATEN

Autoilijat hoi! Tarkistakaapa suojatiesäännöt: autoilijan tulee pysähtyä suojatien eteen aina, kun toinen auto on pysähtynyt siihen, myös silloin, kun pysähtynyt auto tulee vastakkaisesta suunnasta.

Opetusalan ammattijärjestö OAJ ei hyväksynyt perhemyönteisiä arvoja Educa-messuilleen. Jo on aikoihin eletty! O, tempora o mores!

Eikö nykyajan opettajilla ole enää muuta tekemistä kuin merkitä Wilmaan merkintöjä oppilaiden häiriöistä ja virheistä? Olen mummina sivusta seurannut, etteivät opettajat ole välitunnilla katsomassa lasten perään, vaan kirjoittelevat pitkin päivää Wilmaan viestejä. Menkää kaikki opet kerralla ulos vahtimaan, ehkä lasten häiriökäyttäytyminenkin vähenisi. Vai tulee jo kylmä?

Väitteet jumalan olemassaolosta loppuisivat samana päivänä, kun joku ottaisi hänestä manipuloimattoman kuvan (sitä ennen ei).

Monikohan Hornetti menisi päästömittauksista läpi?

Nyt pääsee Teeriniemeltäkin vihdoin pyörällä töihin, ei tarvitse taluttaa Hutskille asti. Kiitos auraaja, hyvin tehty työ.

Nimimerkki erkkiensio puki oivallisesti sanoiksi sen, mikä Suomen terveydenhoidossa mättää!

Paljonko maksaa veromarkoissa julkisen alan lomapäivät, kun lauantaita ei lasketa julkisella alalla lomaksi, yksityisellä lauantai lasketaan. Kuka uskaltaa nostaa asian esille?

Toimittaja Tapio Nevala, voitko kertoa minulle kuinka voitetaan pronssimitali?

Pauli Korhonen, oli erinomainen kirjoitus 24.1. lehteen. Tämä maa on ollut jo pitkään hölmöläisten johtama mutta minkäs teet. Puoluekuri ja media karsinoi hyvänkin edustajan.

Kuuntelisi mielelläni radio Nostalgiaa, mutta se vinyyliäijä määkimisellään pilaa kaiken, aamusta toiseen! Onneksi Järviradio, ei tarvi kuunnella tätä.

Kiitos Pohjalaiselle, kun julkaisi nimimerkki erkkiension kirjoituksen! Siinä tuli todellista asiaa! Antti Heikkilän opeilla terveempi elämä!

Laivoja rakennetaan luomaan yhteyksiä eri maiden, kansojen, kielien – ihmisten välille.

ABB:lla saa Sportin kausikortilla vaihdettua aina perjantain iltavuorot aamuvuoroon. Perheelliset olkoot töissä, kun poikamiehet lähtee matsia katsomaan.

Kannattaa olla tarkkana kun kirjoittaa juttuja. Kyseessä oli kuun pimennys, ei auringon pimennys. Niillä on suuri ero.

Mika Korsmannilla on hieno valokuvanäyttely kirjastossa. Kuvista näkee hyvin, miten rikollisen rumia ja mauttomia tasakattoiset laatikot ovat. Kuvitelkaa tasakattoja vaikka HOP:n (Kurtenia) tai Suomen pankin (Ritz) taloille. Arkkitehtuurin alennustilaa.

Viilarinkadulla omakotitalossa ei saa siirtää lumivallia naapurin tontille. Lumen viemiselle saatte kyllä apuja puhelun päästä.

Kiitos Kati Nummensalo, kirjoituksesta Sananvapaus kaventuu Suomessa!

Laihian taksitarkkailijalle tiedoksi, että laihialaiset taksit odottavat kultakyytiä Vaasan keskussairaalan taksitolpalla eivätkä ilmeisesti ota vastaan Laihian kyytiä lyhyen matkan takia, niin jonkunhan nekin kyydit täytyy hoitaa.

Ottakaa jo jouluvalot pois!

Fennian mielestä polven revähdys lentopallopelissä on sairaus, ei tapaturma. Välttävät näin yrittäjälle kuuluvan päivärahamaksun.

Mustasaaressa eräs poliittisen johdon taholta haluaa jatkaa demokratiaa banaanivaltion tapaan. Vbl:ssa 25.1.19 oli kirjoitus, kuinka osa äänestäjistä rajataan pois liitosäänestyksestä. Erotetaan nyt kunnallisvaalit 2017 ja liitosäänestys! Jos lopputulos pelottaa, niin annan vihjeen: on maita, joissa kuolleetkin äänestävät.

On se ihme, aina vain tulee tupakansavu asuntoon sisälle vaikka pitäis olla myrkkyihin kuuluvalla listalla radiosta kuultuna ja lehdistä luettuna.

Lukekaa 24.1. Pauli Korhosen kirjoitus, täyttä asiaa. Kiitos kirjoituksesta!

Vaasan pyörätiet ovat kohtalaisen hyvässä kunnossa, paitsi Suvilahdessa, kun poikkeaa Rinnakkaistien varrelta, pyöräteiden pluukari tekee sellaista pyykkilautapintaa, että hitaasti ajaessa tekohampaat tippuvat suusta ja jos lisää vauhtia, irtoavat paikatkin hampaista! Lieneekö pluukarin työn jälki kaupungin laatuvaatimusten mukainen ? Jos on, niin tämä juttu on turhaa nillitystä!

Liittyen erkkiension kirjoitukseen, niin voisiko Pohjalainen selvittää virallisilta sairaanhoidon edustajilta, onko rypsiöljy terveellistä vai sopivaa vain pyörän ketjujen rasvaamiseen?

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi