Lukijoilta: TEKSTATEN

Nokia, Valio, Veikkaus aloittavat yt:t. Ois korkea aika tämän kaupungin tehdä sama l. koko henkilöstö kuukaudeksi lomalle johdon holtittoman talouden vuoksi. Sama valtiolla ja 8 miljardin yritystuet pois.

Pari vuosikymmentä suomenkielisenä Mustasaaressa asuneena ei mitään valittamista. Kaikki perheemme tarvitsemat palvelut toimineet. Hyvä paikka asua. Joku tolkku tuohon liitosneuvotteluihin vaikuttamiseen.

Mikäs nyt on, ei suinkaan vain vaalit ole tulossa, kun maahanmuuttajista puhuminen ei olekaan yhtäkkiä rasismia.

Kukahan pösilö se on joka jatkuvasti jauhaa ulkona pakkasessa tai sateessa olevista lehmistä eikä tajua että nykyisissä, salakuvaajien ja sirkansyöjienkin hyväksymissä pihattonavetoissa ne saavat vapaasti kulkea sisään ja ulos halunsa mukaan säällä kuin säällä!

Hyvin ammattimaisesti tehdyt lumityöt Melaniemi–Vanha Vaasa -alueella. Kiitos!

Italiassa eläinperäinen ruoantuotanto moraalitonta. Teurastamot kuin pikku-auswitchejä. Saastan keskellä viruvat pikku possut ovat kuuluisan parmankinkun raakaa-ainetta. Antibiootit korvaat hygienian ylläpidon. Maistuuko?

Suomalaiset käyttäessään sähköä tekevät siinä ohella 500 milj. ihmisen paperituotteet ja 500 milj. ihmisen tarpeisiin koneita samalla kun lämmittävät asuntonsa. Ei huono.

Olen kokenut narsistimiehen hirveitä tekoja, syyttelyä, kiristystä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa, halua hallita toista kaikin tavoin, painajaista koko elämä tällaisen henkilön kanssa. Näyttää ulkopuolisille mallihenkilöä, manipuloi kaiken näyttämään hyvältä vaikka elämä puolison kanssa täyttä helvettiä.

Luther, tiedätkö missä vahva johtaja on suosittu? Kysytään pohjoiskorealaisilta.

Pauli Korhosen kirjoitus täyttä totta joka sana.

Pauli Korhonen, puhut asiaa Pohjalaisen sivulla 24.1. Vanhuksille, jotka ovat rakentaneet kaiken hyvinvoinnin, ei riitä enää rahaa, vaan kaikki menee ulkomailta tuleville vieraille.

Uusia Tuntemattomia en ole katsonut enkä katso. Uskottavuus katoaa, kun mennään kuvausten tauolla syömään Heselle hampurilaisateria.

Invamerkkikin näyttää olevan käsittämätön symboliltaan näille eksoottisille autoilijoille täällä eksoottisessa Suomessa.

Loistokirjoitus Pauli Korhoselta. Vaasalle puhdas nolla omien työttömien hoidosta ja kouluttamisesta.

Suomi tarvitsee maahanmuuttajia? Miksi he kuitenkin maleksivat turuilla, toreilla ja kauppakeskuksissa?

Ylioppilaskirjoitukset ovat taas lähestyessään suuri huolenaihe, niin oppilaille kuin lähiomaisillekin. Ketkä ovat nämä päättäjät, joiden mukaan yliopistoihin pyritään lukioarvosanoilla? Se ei ole ainoastaan raskasta nuorelle 18-vuotiaalle itselleen, vaan myös lähiomaisille. Olen monta kuukautta seurannut vierestä tyttöystäväni stressiä, ja se on alkanut tarttua minuunkin. Ei ihme että Suomi on yksi maailman alakuloisimpia maita, kun jo nuoret uuvutetaan puhki, ja pitäisi tietää aikaisin mitä tekee isona työksi. Tulee kyllä olemaan psykologeille tarvetta tulevaisuudessa. Mielestäni todelliset jyvät erotetaan akanoista kunnon pääsykokeilla, eikä lukion filosofian arvosanalla.

Tehdään trumpit ja rakennetaan muuri Vaasan ja Mustasaaren rajalle, sen jälkeen kuskataan kaikki vastustajat Ahvenanmaalle ja luovutetaan se Ruotsille.

VPS:n joukkue muka hyökkääjää vaille valmis. Joo, valmis tippumaan. Huolestuttavan heikko porukka.

Kiitos Kati Nummensalolle sananvapautta koskevasta kirjoituksesta. Samasta aiheesta kirjoittaa myös Juha Ahvio. Mielestäni seurakunnat voisivat keskittyä uskon perusasioihin ja jättää nämä sukupuoli/avioliittoasiat jokaisen henkilökohtaiseksi, omantunnon asioiksi. Seta ym. järjestöt eivät kuulu rippileireille. Keskitytään tärkeimpään.

Kiitos Mikko Marttilalle köyhyyttä käsittelevästä kirjoituksesta. Kelan ja Vaasan kaupungin piittaamattomuus köyhistä perheistä voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Myös tilapäisissä rahavaikeuksissa pitäisi auttaa, ettei perheen talous romahda. Pelottavaa kun ihmisiä ei enää edes kohdata henkilökohtaisesti kuten ennen. En ihmettele, että lapsia on kohta enää maahanmuuttajaperheissä.

Vbl 24.1.-19 sivu 3. Vaasan säästämisen kohteena vanhusten hoito, lääkäriin jonotus ym. Miten asiat toimii kuntaliitoksen jälkeen?

Tarkastakaa hyvät ihmiset Kelan päätökset. Virheitä tehty monen kohdalla...

Raija Koivisto oikeassa tukiessaan kisälli/mestarimallia. Siinä oppii kaikista tehokkaimmin.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi