Lukijoilta: TEKSTATEN

Huomaa taas, että tänne kirjoittelee sellaiset ihmiset, jotka ei mitään asioista tiedä. Luuletko tosiaan, että koko lukuvuoden tunnit voi suunnitella etukäteen? Sitä paitsi, ei kukaan niitä tunteja oppitunneilla suunnittele. Mene itse salapoliiseilemaan koulun pihalle.

Haluaako joku oikeasti vielä äänestää näitä ehdokkaita, joita taas tulee ehdolle kevään vaaleissa? Antakaa tilaa uusille ja nuorille. Pysykää te siellä keinutuolissa nauttimassa eläkeläisen elämästä.

Jos Suomi tarvitsee ulkomailta lisää työvoimaa niin EK ja hallitus voisi kertoa kansalle kuinka monta ulkom. ja maahanmuuttajaa on tähän asti palkattu? Vai elävätkö suomalaisten verorahoilla?

Kansalle kerrottiin että menemällä EU:hun ruoka halpenee. Ei, vaan tuottajien hinta halpeni ja nyt suomalaiset tuottajat saavat maksaa myös ilmaston hiilinielusta, EK:n ja S-ryhmän mielestä!

Nyt on jännää. Nimittäin pääseekö demarien Matias Mäkynen tällä vaalikaudella yhteenkään kirkkovaltuuston kokoukseen? Viimeksi ei päässyt.

Suomen kansa köyhtyy kun nyk. hallitus suostuu EU:n ja Naton vaatimuksiin, lobbausta! Rahaa riittää hävittäjiin (Naton sotiin), maahantulijoiden ongelmiin, eliitin verohelpotuksiin ja eläkeläisten/työttömien kustannuksella!

Yhteiskuntamme suurimmat hyötyilijät ovat ikuiset opiskelijat, valtion virkamiehet, opetushenkilöstö ja kansanedustajat, heille verohelpotuksia?? Köyhät suomessa maksaa sen!

Tuli talvi ja pakkaset. Silti nuoret Suomi-neidot kulkevat ulkona nilkat paljaina. Jalassa heillä on samat kymmenen euron kangastossut kuin heinäkuun helteillä. Minä en usko tämän johtuvan köyhyydestä. Maahamme muualta muuttaneet osaavat pukeutua sään mukaan.

SDP:tä äänestävillä duunareilla on tosi hyvä palkka, jos on varaa 50 000 maksavaan sähköautoon. SDP haluaa kieltää polttomoottoriautot pitkien välimatkojen Suomessa.

Joko nyt vihdoin saadaan loputkin katukyltit kaksikielisiksi Mustasaaressa?

Jotenkin silmään pisti tuo sataprosenttinen miesedustus laivatilauksen allekirjoitustilaisuudessa. Olisitte nyt niiden kymmenen miehen joukkoon edes ns. kahvinkeittäjän pyytäneet silmänlumeeksi. Siinä sentään kiinnitettiin yli sata miljoonaa veroeuroa – siis naisiltakin kerättyjä.

Sitä minä vaan, että kun tuo ajokortti ei enää kelpaa henkilöllisyyden todistamiseen, niin voisiko siihen henkilökorttiin mahtua johonkin reunaan ne abe-kirjaimet.

Mustasaaren liitoksen jälkeen kyltit ja opasteet vaihdetaan niin, että suomen kieli on ennen ruotsin kieltä. Vaasassa on silloin 62 % suomenkielisiä.

Sipilä on järjestänyt koti-Suomeemme rauhanajan turvattomimmat olosuhteet ennennäkemättömän vastuuttomalla pakolaispolitiikalla ! Siitä kaikki on varmaan samaa mieltä. Äänestäkää keväällä sen mukaisesti!

Akkojen paini ja painonnosto ovat lajeja, joita harrastetaan vain muutamassa entisessä kommunistimaassa ja sitten täällä puolisosialistisessa Suomessa!

Milloinhan tämä ely-keskuksen byrokraattien pelleily Lappajärven ja Evijärven vedenkorkeuksilla loppuu. Joka vuosi samat kuviot: talvella järvet tyhjiksi ja kesällä kuivuuden selitys: ei ollut tarpeeksi sulamislunta! Tarvitaanko taas kansanpatoja että järki voittaisi virkamiehillä?

Jos Mustasaaressa suomenkielisten on tukala olla, miksi siellä asuu tuhansia suomenkielisiä, ja uusia on tulossa. Muistettakoon, että osa Mustasaaren suomenkielisistä äänestää RKP:ta, koska MSK ei kykene tarjoamaan uskottavia kunnallisvaaliehdokkaita.

Todella säälittävää katsoa edessä kulkevaa, jolla nilkat paljaana ja punaisena paukkupakkasella! Ei voi olla muotia moinen?

Mikä ero on hallitusten/kansanedustajien ja omaishoitajan palkkiossa? Kansanedustaja saa ero/työttömyyskorvauksen mutta omaishoitajalla ei oikeutta korvaukseen, vaikka myös käy ansiotyössä minkä ehtii. Onko oikeudenmukaista?

Voi, voi näitä Radio Pohjanmaan väärää tietoa levittäviä toimittajia. Maanantaina 21.1. iltapäivän naistoimittaja kertoi että Joakim Strand on Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja Vaasan kaupunginjohtaja on Thomas Häyrynen. Hoh-hoijaa. Lienee toimittaja seinäjokinen.

No olipa uutinen, että opettajaparat ovat velaksi opiskelleet monta vuotta! Niin ovat monet muutkin, jotka tekevät huomattavasti pidempiä työpäiviä ja pitävät lyhyempiä lomia kuin nämä kansankynttilät. Monet ovat vastuussa esimerkiksi ihmishengistä ilman mukavia kahvitaukoja superkiireisissä työvuoroissaan!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi