Lukijoilta: TEKSTATEN

Varmaan luteita, torakoita, ampiaisia, paarmoja ja kastematojakin kannattaa kasvattaa ja syödä, niissä on samat proteiinit kuin sirkoissa ja tämä kohkattu ilmastonmuutos pysähtyy kuin seinään.

Nyt pakkasilla olisi niille sähköautojen akuille kova kysyntä ja markkinarako ja se Strandin lupaama Vaasan akkutehdas pyörisi täysillä volyymeilla yötä päivää.

Toni Viljanmaa, hyvä kun kirjoittelet tuosta RKP:n syrjivästä politiikasta suomenkielisiä kohtaan. Miksi A-M. Henriksson on niin hiljaa suomenkielisten rasistisesta kohtelusta, kyllä hän eduskunnassa jatkuvasti meuhkaa ruotsinkielisten asemasta.

Koulukadulla yksi kaista molempiin suuntiin, samoin Pitkälläkadulla ja monilla muilla. Liikenne vetää, miksi siis ei Kirkkopuistikolla.

Kiitos Gerbyn ja Västervikintien auraajille. Nyt on hyvin aurattu.

Kyllä kepulaiset edustajat ovat alkaneet kirjoittaa ahkerasti Pohjalaiseen kun vaalit lähestyy ja paheksuvat maahanmuuttajien tekemiä raiskauksia? Eikös se ollut kepulainen pääministeri joka houkutteli oman asunnon antamisella ja miksei kepujohtoinen hallitus ole laittanu asioita kuntoon? Elikkä yhteenvetona sanonta kepu pettää aina, pitää paikkansa.

Auraus ehkä unohtunut Vöyrin Larvintiellä 20.1. Pitkä talvi vielä edessä.

Vaasan takseja ilmeisesti suositaan kela-ajoissa, koska kyseisiä takseja vilajaa Laihialla melkein enemmän kuin laihialaisia. Kilpailuvirasto tutkimaan asiaa!

Kun Irak ei huoli palautettavia kansalaisia takaisin, ei sinne pidä avustusrahaakaan lähettää! Reilu peli.

Kyllä nyt on pyörätiet aurattu tosi hyvin ja ammattitaidolla täällä V-Vaasassa ja Ristinummella, tällaista jälkeä en ole vuosiin nähnyt. Suuret kiitokset auraajille!!!

Kiinalainen akkutehdas banaanitasavalta-Suomeen?? Missä Vaconin miljonäärit ym. rahamiehet, kun hyvä bisnes olisi tarjolla?

Järjettömyyden monumentti Ilmajoen Santavuorella. Pakkasta -22 astetta, sähkönkulutus huipussaan, tuulimyllyt seisovat.

Millähän harteilla on saatu rakennuslupa Hietasaarenkadun ja Koulukadun kulmaan rakennetulle Bates Motel -rumilukselle?

Jos ilmastonmuutos etenee, katoaa mm. Pakistan. Sieltä lähtee n. 200 miljoonaa asukasta maahanmuuttajaksi. Päiväntasaajan alueella lämpötila nousee 46 asteeseen. Ei siellä voi silloin elää. Päiväntasaajan alueella elää ihmisiä Etelä-Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta. Väkeä riittää. Minne he tulisivat silloin, jos ei Pohjolaan?

Mitenköhän tavalliset tallaajat välttävät sairaalabakteerit, kun eliittipotilaatkin näköjään saavat? Eli voiko kukaan sairaalan oven aukaiseva välttyä enää sairaalabakteerilta?

Kun alakerran tupakoitsijat ovat partsalla tupakalla, tulee tupakanhaju keittiön pöydän ääreen asti, näin saamme tahtomattamme lääkettä sydän- ja verisuonisairauksiin. Valitus on turhaa.

Taas tyypillistä otsikointia 21.1. lehdessä. Seinäjoen kohdalla verotasaus on miljoonatuki, mutta mikäli sama tasaus tulisi Vaasalle, kyseessä olisikin köyhäinapu. Kuinka tämä on mahdollista?

Nyt kun ilmasto lämpeni alkuviikosta täällä Kyrönmaallakin –21 asteeseen, ajelen jatkossakin isolla bensaturbollani, syön paljon punaista lihaa ja lennän useamman kerran talvessa Kanarian lämpöön, en äänestä vihreitä enkä kierrätä yhtään mitään.

Miksi energinen Vaasan seutu, jolla sähkö-osaaminen hallussa, odottaa jotain valmista ulkomaista akku-osaajaa?? Eikö oma tuote ole vaihtoehto maailmalle?

Nykyään kaupungin virkamiehet istuvat virkansa työaikana monen kuntaosakeyhtiön hallituksessa ja nostavat yhtiöstä palkkiot normaalin virkapalkkansa päälle. Ennen sama työ tehtiin kuntaorganisaatiossa normaalilla virkapalkalla. Yksityissektorin tytäryhtiöiden hallituksessa istuvat eivät yleensä saa kokous yms. palkkioita, kun ovat tytäryhtiön hallituksessa. Kunnalla ja virkamiehillä kaikki on toisin.

Juha Kemppinen on oikealla asialla. Mitä tehdään 300 prosentin psykiatrilla, joka ei puhu/ymmärrä kunnolla suomea eikä ruotsia ollenkaan. Väärinymmärryksen vaara on suuri. Ei muuta apua kuin purkki pillereitä.

Hallitus aiheuttanut kansalaisille vakavia ongelmia.

Saas nähärä koska S. Koski loikkaa Hjalliksen liike nytiin??

Seksikeskustelu käy kuumana. Kuka suojelee Thaimaan lapsia kun suomalaiset miehet ja naiset lähtee lomalle rentoutumaan?

Linnea West, hyvä kirjoitus Pohjalaisen palstalla 22.1. Kiitos!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi