Lukijoilta: TEKSTATEN

Sinulle, joka päivittäin haukut tällä palstalla demareita. Olisiko muiden jatkuvan haukkumisen sijaan viisaampaa suunnata oma toimintatarmo ja ideat aktiiviseksi ja konkreettiseksi yhteiskunnan kehittämiseksi myönteisellä yhteistyöllä muiden toimijoiden kanssa? Positiivista uutta vuotta sinulle.

On se mallissa, kun vähän kylmenee niin jos ei ulkona ole tornista tulevaa hajua, niin tupakka haisee. Laita sitte petivaatteet ja matot tuulettumaan ulos!

Tekisi mieli liittyä kaupunkiin, jossa suomi on enemmistökieli.

Oikein toimittu Kristiinankaupungin ruotsinkielisessä lukiossa. Jumala rakastaa kaikkia samalla tavalla. Terveisin, toisen seurakunnan pappi.

Datakeskuksia näyttää syntyvän Suomeen sinne sun tänne. Eikö Vaskiluoto olisi sopiva paikka sellaiselle? Wärtsilän lng-moottorit, ABB:n ja muiden energiayhtiöiden osaaminen yhdessä teleoperaattoreiden kanssa olisi mitä mainion lisäys Vaasan teollisuudelle.

Kiitos ystävällisille henkilöille jotka jäivät auttamaan Huutoniemen supermarketissa 18.1. kaatunutta miestä ja tilasivat ambulanssin!

Johanna Jurkka kirjoittaa homottelijan syyllistyvän kunnianloukkausrikokseen. Miltähän tämä lausahdus tuntuu nuoresta lukijasta, joka tietää syntyneensä homoksi.

Niin vain keskustan kioskin myyjäflikka tupakalla ulkona ja asiakkaat odottivat!

Joka asuntoon yhtiössämme oma vesimittari, vedenkulutus pienenisi huomattavasti.

Kuinka voi kestää kaupungin virastosta lähetetyn kirjeen saapuminen Ristinummelle viikon vai onko kirje lentänyt taivaan tuuliin, kun mopopojat kaahaa postimopoilla ja laukun läpät lepattaa tuulessa.

Miksi Vaasan väkiluku pitäis saada nousuun ja vielä väärällä tavalla. On käpykylä muutenkin täynnä. Ongelmia tulee. Ei hyötyä.

Mikään ei muutu! Eino Grön jatkaa edelleen Ruotsin pääministerinä. Hoh - hoijaa!

Kokoomuksen ja Petteri Orpon mielestä antamalla Oululle 1–2 miljoonaa, on Oulun lapsiraiskaukset selvitetty. Kyllä on härskiä touhua.

Vanhan Vaasan, Runsorin ja Kråklundin alueen auraus on viime vuodesta poiketen sujunut laadukkaasti ja ajallaan. Kiitokset kaikille asianosaisille! Tällaisesta maksaa veroäyrinsä mielellään!

Onneksi voimme aina luottaa Vaasan keskussairaalan ja sairaanhoitopiirinkin tekemiin henkilöstövalintoihin. Päätöksissähän on aina selkeästi ammattitaito ja vaaditun erikoisalan osaaminen etusijalla...

Leppoosaa on elämä ny. Jussi Halla-ahosta tuloo pääministeri.Laura Huhtasaaresta seuraava pressa. Joskus aurinko paistaa riskuläjhän. Ompa lokoosa olo.

Peter Östman pisteet sinulle. Oletko ensimmäinen rehellinen kansanedustaja, joka puhuu totta sähköautojen saastuttavasta vaikutuksesta. Pohjalainen 20.1.

Minä käytän usein muotoa Isokyrössä, koska 1955–1960 opiskellessani suomen kielen opettaja sanoi, että molemmat muodot kelpaavat. Minä saan valita.

Hallitus voisi esittää kansalle tilasto/laskelmat kuinka monta maahantulijaa EK on palkannut?! Vai elävätkö Suomessa eläkeläisten verorahoilla?

Mitä Suomi on allekirjoittanut maahanmuutosta, yllätytte!! Lupaa EU:lta?? Ei enää Suomen päätettävissä!

Kyllä nuo tanskalaiset osaa. Kansalaisuutta ei tule, jos naista ulkomaalainen ei kättele. Nostan heille hattua!

Vaaleista tulee myös maanpuolustuskysymys: tietenkin koko vihervasemmisto ja yllätys yllätys myös perussuomalaiset vastustavat täyden hävittäjämäärän hankintaa. Suomi on laaja maa ja 64 konetta on ehdoton minimi koko maan turvaamiseksi. Miten isänmaallisena pidetyt perussuomalaisetkin kääntyvät vasemmiston taakse ja voivat suositella malli Kajanderia yhä epävakaammassa maailmassa?

Mikähän osuus verovaroista koituisi mustasaarelaisten hyväksi liittymisen jälkeen, olisko 1/3 maksamistaan veroista? Olin aikanaan töissä vaasalaisessa firmassa, jonka olivat perustaneet maaseudulla toimivat yrittäjät ja maalla ja kaupungissa toimivat työnantajat! Asiat eivät aina ole niin yksinkertaisia kuin annetaan ymmärtää!

Kysymys: kuinka hyvin teatterit, uimahalli, taidehallit, kaupat ym. kannattaisivat ilman maaseudulta tulevia asiakkaita? Onko siellä viisaissa päissä sitä mietitty?

Ulkona pakkasessa värjöttävät eläimet eivät todellakaan lisää sympatioita maanviljelijöitä kohtaan. Täysin päinvastoin!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi