Lukijoilta: TEKSTATEN

Jokohan Mustasaaren nurkkakuntaiset kyläpolitiikot ja kielifanaatikot ovat kiertäneet kunnan kaikki kylät pelottelemassa niiden mummoja ja pappoja kuntaliitoksen vaaroista ja kauheuksista? Tavoitteena tietenkin kielteinen tulos kuntaliitosäänestyksessä.

Opettajat oli lomalla taas 2 viikkoa. Milloin on seuraava? Jaksaa jaksaa...

Vaasan vasemmistolta ei näytä löytyvän enää yhtään miestä ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin, naisia vaan.

Olen samaa mieltä aikaisemman kirjoittajan kanssa. Miksi ei tehdä mitään Vaasan vanhan rauniokirkon eteen? Puitteet olisivat mahtavat erilaisille tapahtumille, kunnioittaen ajan henkeä ja rakennusta. On sääli jättää noin arvokas paikka sikseen.

Köyhyyskeskustelun yhteydessä olen huomannut levitettävän täydellistä valeuutista että Suomessa terveydenhuolto olisi ilmaista. Lienevät asialla olleet työterveyshuollon hellimät kansalaiset, joille sitten voikin tulla ikävänä yllätyksenä eläkkeellä kun asia ei suinkaan niin ole. Päivystyskäynti erikoissairaanhoidossa maksaa nelisenkymppiä, terveyskeskuksen visiitti vähän vähemmän.

Kauankohan Mtv jaksaa pyörittää maailman toiseksi vanhinta latteutta eli jos uutta halutaan tehdä, niin rajoja täytyy rikkoa... Plääh.

Luin 8.1. vihreiden huolesta koiratarhan muuton aikaansaamiseksi. Vihreät tuntuvat Vaasassa välittävän eläimistä enemmän kuin ihmisistä. Ei minkäänlaisia kirjoituksia, eikä huolta, kun vanhuksia siirretään Vaasan naapurikuntiin. Vihreä aate ei huomioi lainkaan ihmisiä.

Voisiko Lanamäki listata ns. turhat virkamiehet, että pääsee valtuusto karsimaan?

Vai on vika autoilijan näössä, jos kävelijä ilman heijastinta yllättää. Eiköhän se vika ole tällöin kävelijässä. Turha aina syyllistää autoilijaa. Muillakin tielläliikkujilla on vastuunsa.

Saan valittaa jos parvekkeellamme on vahva tupakan haju, mielipiteensä saa sanoa.

Mitä Bryggan on suomeksi?

Aina kun taloyhtiössä tehdään joku remontti, niin asumismukavuus kärsii. En tarkoita remonttiaikaa, vaan lopullisesti, kun ulkopuoliset pääsee päättämään jotka ei asu talossa.

Tein vuoden vaihteessa laskelman kesäasunnon sähkön kulutuksesta. Laskelma osoitti seuraavaa. Vuosikulutus 150e Nordic Green Energyn lasku. Siirtomaksu Caruna 720e vuodessa. Miltä tuntuu katsella lukuja? Sähkö ei ole kallista mutta sen kuljetus on.

Miinusta näyttää, kaupungin johtaja vaihtoon.

Keskustan kaupat valittavat, että asiakkaat siirtyvät Kivihakaan. Olisko syynä pitkät aukioloajat? Rewelis hotelli josta olis kaupoille hyötya, mutta vain harva auki jonkin aikaa la. Ja vielä useamrpi kiinni, samoin kahvilat.

Laihian aseman takaa tulevat menkää näöntarkastukseen. Puskan risteyksessä teillä on kolmio. Pian saattaa kolahtaa kun liukkaat kelit tulee.

Kuka aurasi tiet Teeriniemellä vuodenvaihteen jälkeen? Törkeästi aurattu pikkutiet, ainakin osittain. Kyllä joka paikasta pitää aurata hyvin ja tien molemmin puolin, että autot mahtuu ohittamaan. Nyt hurautettu vaan ja kääntymäkohtakin tien päässä jätetty auraamatta. Tien päässä autojen on vaikea kääntyä takaisin.

Hallitus vain kyykyttää!

Tympäisee nämä jatkuvat viestit joiden mukaan Seinäjoella on sitä ja Seinäjoella on tätä ja Vaasassa ei ole muka mitään. Typerää! Ketähän nämä viestittäjät oikein ovat? Epäilen vahvasti jotain Seinäjoen trolleja.

Vaasan ja Mustasaaren raja on jostain kärryajalta. Nykyaikana se on täysin turha ja myös merkittävä este ja hidaste Vaasanseudun kasvulle ja kehitykselle.

Kun Tampereen aseman päälle tehdään valtava rakennuskompleksi jäähalleineen, se kuulemma kustantaa itsensä muutamassa vuodessa. Kun Vaasan aseman kupeeseen rakennetaan Wasa Station musiikki- ja liikuntasaleineen, se kriitikoiden mukaan tuottaa ainoastaan tappiota. Mitenköhän tämä yhtälö on mahdollinen?

Tälle joka kehotti sanomaan ei kuntaliitokselle, koska mustasaarelaisten ei pidä mennä Vaasan velkojen maksajiksi, toteaisin, että enemmänhän me maksamme veroja Mustasaaressa kuin Vaasassa.

Ruotsinkieliset säätiöt lahjoittivat valtavat summat ruotsinkielisille ammattikorkeakouluille. Tuli vain mieleen, mihin nämä kaikki opiskelijat Suomessa työllistyvät vai kouluttaako opinahjot heidät suoraan Ruotsin ja Norjan työmarkkinoille?

Miten saisi gerbyyläiset tajuamaan, että jätevettä se lumikin on ja auraukset kuuluu hoitaa omalle tontille! Ei naapuriin, edes ojaan!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi