Lukijoilta: TEKSTATEN

Onneksi meillä on Joakim Strand, joka uskaltaa ääneen kertoa mitä poliittista kähmintää Seinäjoen eduksi jatkuvasti tehdään.

Kirkko vakuuttaa, että Raamattu on tarua. Mitä varten kirkko sitten on olemassa? Perustetaan jokaiselle puolueelle oma kirkko!

En ymmärrä kaupungin touhuja parhaalla tahdollanikaan, esim. pesäpallokentän siirtämiseen, joka ei ole missään tapauksessa tärkeä, ollaan uhraamaan useita miljoonia mutta rauniokirkon suojelemiseen ei löydy murto-osaa tästä summasta. Kirkon raunion suojelemista on siirretty jo sata vuotta, vain pieniä kosmeettisia korjauksia tehty, ottakaa jo järki käteen ja hoitakaa asia kuntoon. Saisitte hävetä tämän asian tiimoilta.

Aseta kurssisi tähtien mukaan eikä jokaisen ohittavan laivan mukaan.

Totta kai Wägar puolustaa 21.12.2018 Pohjalaisen mukaan Vaasan dynaamista johtoa kun itse oli lehden mukaan innokkaasti vuonna 2011 valitsemassa. Wägariakin saamme siis kiittää kun Vaasan verot nousee ja alijäämää emme saa hoidettua kuin veroja nostamalla. Tiedoksi, että kahdella viisaalla miehellä on paljon enempi talouskokemusta kuin dynaamisella porukalla.

Hyvä kirjoitus Lanamäeltä 30.12. Eikö Vaasa olekaan meille kaikille?

Kun valta ja suosio ylittää tietyn rajan, iskee ns. Napoleon-syndrooma. Jäitä hattuun.

Jos perussuomalaiset eivät kelpaa hallituskumppaniksi, tarkoittaa se sitä, että maahanmuutosta on tullut muille puolueille Suomen tärkein asia. Muulla ei väliä. Ikävää, että politiikkaa halutaan tehdä näin veronmaksajan kustannuksella.

Eihän sitä 60:n vauhdin nysvääjän vetämää kymmenien auton jonoa pysty ohittamaan kun vastaan toista kaistaa tulee samanlaisen nysvärin vetämä autoletka, itellä on kyllä kunnon kiesit käytössä, ole huoleti siitä puolesta.

Sinä 65 v. ja 30 v. politiikkaa vain sivusta seurannut, etkö ole itse päässyt päättämään asioista? Rupea vaikka kuninkaaksi ja määrää yksin kaikesta!

Missä kaikki me too -intoilijat nyt ovat, kun kukaan ei ota kantaa viimeaikaisiin alaikäisiin ja muihin kohdistuviin raiskauksiin? Vai pelkäävätkö he tulevansa leimatuksi rasisteiksi, jos ottavat asiat esille??

Keskustelun tukahduttamisesta Tomi Kaunismäellä hyvä kirjoitus 30.12. Mielestäni esim. feminismiä, seksualismia, uskonnon tai politiikan vastaisuutta saa käsitellä kriittisesti. Soinillakin oli ja on vieläkin oikeus ilmaista kantansa. Mielipiteen ilmaisun vapaus on sivistyksen ilmaisua vapaassa oikeusvaltiossa.

Täällä joku kommentoi gurujen talousneuvoja; rahat pankkiin eikä investoida. Mitkä rahat? Kysehän on valtavista veloista jotka veronmaksaja ottaa yritystoimintaa tukeakseen. Kunnan perustehtävät, vastineena veroille, tulisi olla hoidossa ensin.

Useassa paikassa on tupakointikielto, pitäis kyllä tulla nopeasti paikkoihin missä ihmisiä altistuu savulle.

Joku sekoittaa kaupungin imagon, vetovoimatekijät, koon ja vielä politiikan sujuvasti keskenään. Mitä täältä puuttuu? Ei mitään. Onko imago kunnossa? Ei. Imago on tärkeämpi vetovoimatekijä kuin mikään rahalla tehty kolossi. Koko on pahimman kilpailijan S-joen luokkaa, joka menestyy toimintojen sijoittamisessa selvästi Vaasaa paremmin, koska hallituksen päätökset ovat ensisijaisesti politiikkaa. Politiikkaa taas tekevät poliitikot, joilla on suuri merkitys myös imagoon. Joko alkaa hahmottua?

Sähköiset digitaaliset laitteet joutuvat luonnonlakien mukaisesti elektronivirran sattumanvaraisten poikkeamien piiriin ja ovat siksi epäluotettavia.

Liikuntavirasto, koittakaa nyt pitää varauslistat ajan tasalla kun on välillä miten sattuu. Tästä on mainittu mutta mikään ei ole muuttunut.

Vamkia haukkuva, kannattaisiko selvittää asioita ennen kuin kritisoi.

Mustasaaren ja Vaasan liitossuunnitelma. Hyvät mustasaarelaiset, nytten on aika koota voimat yhteen ja sanoa ei liitos-suunnitelmille. Miksi menisimme maksukumppaneiksi. Vaasan päättäjien hölmöilyjen velkoja ei missään tapauksessa, eletään itsenäisinä mustasaarelaisina niin kuin tähän asti.

Kenen idea laittaa kirkon puolelle lapsille leikkipaikka, jossa kolisevia leluja? Miksi ei alakertaan leikkipaikkaa ja lastenhoitajaa?

Kuntien ja pelastuslaitosten on turha ajatella, että naapurit tai sukulaiset auttaa. Ei auta.

Kuka vielä valittaa sähkölinjojen uudistamista maakaapeleiksi?

Trump haluaa muurin Meksikon rajalle. Strand haluaa muurin Vaasan ympärille. Strandin hanke näyttää olevan pidemmällä.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi