Lukijoilta: TEKSTATEN

On se kumma, kun täällä asuvia kansalaisia kohdellaan eri lailla lehdistön taholta. Jos suomalainen tekee rikoksen se kyllä tulee lehteen. Jos tekijänä on ulkomaalaistaustainen henkilö asiaa ei tuoda julki. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus on ainoa toimintavaihtoehto. Viranomaiset väittävät että laki kieltää! Voi pyhä sylvi. Korjatkaa laki ja kiireesti. ottakaa mallia Mtv3:sta! Yle ja muut perässähyyssääjät.

Kymmenien miljoonien eurojen turhanpäiväiset ilmastotalkoot käynnistyivät jälleen uudenvuoden aattona. Järki hoi, äly älä jätä?

Kaj C Tuomiselle tiedoksi, että Metsä-konsernia varten laajennettiin aikoinaan satamaa Kaskisissa, jonne menee rautatie. Nyt siellä Kaskisissa toimii metsäkonsernin suuri kemihierre-sellutehdas. Satamassa on vielä kapasiteettia saman konsernin tuotteille.

Trump sai vaaleissa 3 miljoona ääntä vähemmän kuin Clinton mutta omituisen osavaltiolaskentatavan mukaan tyhmästä tuli pressa.

Miksei mun navikaattori millää löyrä Vaasan laivanvarustajan nimikkokatua? Käysin vilakaasemas miltä näyttää 27 milioonan euron karunpätkä.

Suomeen on pesiytynyt kumma ajattelumalli: Mitään sellaista ei saa tehdä, mikä ei miellytä äänekkäitä. Miettikää, mihin se johtaa!

Hiljakkoin kiellettiin raketit, sitä ennen kristilliset vanhat joululaulut, kun ei sovi joillekin, jotka osaavat pitää ääntä. Jos näin jatketaan, meillä on kohta diktatuuri.

Hyvä Kalle Lanamäki! Tarjosit makeat naurut heti vuoden alkuun. Edellinen Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja (Rapo) on järkyttynyt päätöksestä, joka sai päivänvalon juuri hänen aikanaan. Muistinsa ilmeisen lyhyt, mutta haaveilee silti paluusta politiikkaan.

Se on niin monta kertaa jo nähty että yhdistelmä isät/paapat, traktori ja pikkulapset (pojat varsinkin), on vaarallinen! Eivätkö edes äidit estä miehiään tekemästä noita uhkarohkeita ja lapsia vaarantavia ajeluitaan tms, tai sitten vahdi paremmin lapsiaan (kun he ovat miesväen mukana)?

Sinun joulusi on sitten oikea joulu, kun lopetat muiden arvioinnin siitä, kenellä on oikeus viettää joulua ja miten kukin viettää. Sama pätee koko elämään.

Antti Esala: kelpaako kirkollesi kuitenkin homoseksuaalien maksamat kirkollisverot?

Kyllä vähätellään pohjalaisia miehiä sisällissodassa. Jos ei olis Pohjanmaata ei olis koko Suomea. Se on totuus. Rehellisyys maan perii.

Kävin maakunnasta katsomassa Sportin pelin, peli oli hyvä, Sport voitti jatkoaikamaalilla 6–5. Lippu kallis 34e ja auto vitosen. Purku pois parkkialueelta vain yhteen suuntaan, mitä ihmettelin liikenteenohjaajalle: Tämä pelaa hyvin, jätä tulematta. Saatan tulla taas vuoden päästä, hyvää uutta vuotta.

Meidän lehmät saavat pihatosta vapaasti kulkea sisään ja ulos, ne tykkäävät olla jopa vesi- ja räntäsateessa! Toivottavasti kukaan ei soita poliisia niitä ulkoa pidättämään huonolla säällä!

Rakettien ampumisen lisäksi laittomaksi toiminnaksi voitaisiin määrätä kävely jäällä, maantiellä ja pimeällä, ajaminen liukkaalla, sateella ja hämärässä, äänestämättä jättäminen, väärin äänestäminen ja kovaäänisesti puhuminen. Näin aluksi. Eläimien kahletsiminen ja alistaminen on myös erittäin rikollista.

Fazerin konsernin rakenteessa on vikaa, jos Vaasan torikahvilaa ei saada kannattavaksi. Kahvila oli viime kesänäkin koko ajan terassia myöten täynnä. Olisiko Fazerin konsernin rakenne ja tuotto-odotukset sukua pahimpien jenkkien ja hollantilaisten yritysten konsernirakenteelle.

Yhdyn Lanamäen loppukaneettiin 30.12. lehdessä ja olen häntäkin vanhempi.

Eivät vaasalaiset homepeppuja ole. Maailmassa nyt vain on monia kiinnostavampiakin asioita kuin urheilu.

Kiina lienee maailman kapitalistisin valtio. Kommunismia on vain sananvapauden puute ja mielivaltaiset pidätykset.

Vaasassa kaupunginjohtaja vaihtoon! Tasapuolinen tilalle! Ehkä Lumio...

Olen luvannut porukalle, että ostan heille kymmenen Vepsun kausikorttia samana päivänä, kun valmentaja vaihtuu.

Ettäkö Strand muka haluaisi eristää Vaasan?! Nouvei, Joakimillahan on suorastaan intohimona laajentuva yhteistyö Umeån kanssa. Ensin jyrätään kuntaliitos Korsholman kanssa, sitten...

Kyllä käy kuule sääliksi Sjoenkin kauppiaita. En nimittäin tunne ainuttakaan heidän kauppaansa.

Kerrostalossa meitä asuu muitakin, aina pitää huomioida muutkin, ettei vain itseään.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi