Lukijoilta: TEKSTATEN

Ankara ilmastokiima on vallannut vähäväkisen Suomen kansan. Erityisesti äidit ja tyttäret. Voi menkää valistamaan Kiinaan, Intiaan, Indonesiaan, Bangladeshiin, Pakistaniin, Vietnamiin!

Eikö Keskoa kiinnosta sähköauton latauspisteet energiakaupunki Vaasassa? Taisi tulla paha töppäys, Vaasassa ostovoima on noin 25–30 % parempi kuin tuppukylissä joihin tämä kyvytön johtoryhmä sijoitti latauspisteet.

Sukulaiseni olisi tarvinnut mielenterveyshoitoa. Vaasan päivystyksestä lähetettiin kotiin. Vierailimme toisessa kaupungissa, missä hänet jouduttiin viemään sairaalaan. Sieltä tuotiin Huutoniemen sairaalaan ambulanssilla. Kysyttiin, miksi ei tullut aikaisemmin. No siksi kun Vaasassa mielenterveyspotilaat eivät saa lähetettä hoitoon!

Sinä, joka syytit fb:ssä kaavoitusta Ikean ryssimisestä. Ketähän mahtaisit syyttää, jos meille olisi käynyt niin kuin kävi Lappeenrannalle. Siellä veronmaksajien rahoilla on Ikealle tehty valmis tontti perustuksineen – Ikeaa ei kuulu ei näy, iso tyhjä tontti on jo 7 vuotta irvistellyt ohikulkijoille.

Mielenkiintoista nähdä onko verovaroilla maksettavien Ylen kukkahattutoimittajien mielestä vielä Suomen järkyttävin tapahtuma erään puolueen jäsenen gradun plagiointi vai viimeaikaiset useat ulkomaalaistaustaisten tekemät järkyttävät teot?

Äänestyspakko ei mun mielestä kuulu Suomeen. Mutta muoviämpärien jako äänestäneille voisi nostaa äänestysprosentin Ruotsin ohi.

Sportin surkeisiin yleisömääriin on kaksi syytä. Liigan surkein halli ja kalleimmat liput!

Hoi kansalaiset ja varsinkin kaikki viherpiiperöt, lopettakaa tai edes vähentäkää hengitystä, että ei synny hiilidioksiidiä, niin maailma pelastuu!

Kaikki suomalaiset poliitikot, jotka veivät maan EU:hun ja euroon tulisi karkottaa Siperiaan maan petoksesta. Saksa hävisi 2. maailmansodan, mutta nyt se on EU-politiikalla yrittämässä samaa. Britit onneksi heräsi ajoissa. Hölmö Suomi nukkuu ruususen unta.

Moni valittaa, että keskustassa ei ole parkkipaikkoja. Tarkoittaako se, että tori ja ainoa kävelykatu pitäisi avata liikenteelle ja täyttää parkkipaikoilla? Vai eikö vain haluta ajaa toriparkkiin? Sen pitäisi vissiin olla ilmaista ja veronmaksajien, myös autottomien, pitäisi maksaa nämä ilmaiset parkkipaikat?

Moni Vaasanseudun päättäjä ei näköjään tiedosta, että maassamme käydään kaupunkiseutujen välistä kilpailua ja pudotuspeliä. Siinä merkittävä tekijä on seudun keskuskaupungin koko. Valtio tulee panostamaan yhä enemmän kasvaviin kaupunkeihin. Näin kuntaliitosten merkitys vain korostuu.

Vaasan ja Mustasaaren liitossopimuksessa ei ole mitään erikoista. Vastaavissa liitoksissa on toimittu samoin, on muodostettu tuplavaltuusto, annettu henkilöstölle määräaikainen irtisanomissuoja ja perustettu aluelautakuntia.

On se kumma kun ei lehmiä saisi pitää ulkona sateessa eikä sisällä navetassakaan, koittakaa nyt kyyläpiipertäjät ja salakuvaajat päättää kummassako ne pidetään!

Haluaisin kaupasta jouluruokia nuutinpäivään asti. Nyt ne loppuvat kaupoista jo tapaninpäivänä ja aletaan viettää Runebergin päivää, joka on helmikuussa!

Tuntuu, että tv:ssä on nykyään vappu ainainen. Aikuisen ihmisen makuun löytyivät joulun aikaan vain uutiset.

Radiosta ei enää kuule vanhoja joululauluja. Sopisi niiden rinnalla soittaa muidenkin kulttuureiden musiikkia, niin tasapuolisuuskin toteutuisi.

Jos Mustasaari sanelee ehdot Vaasa–Mustasaari-liittymäasiassa niin parasta on olla itsenäinen Vaasa. Äänestys ehdottomasti asiasta.

Kyllä täällä Gerbyyssä taasen alkaa tämä jokatalvinen ongelma, taloja lämmitetään urakalla yötä päivää, katku haisee niin ulkona kuin sisälläkin. Ei pikkulapsetkaan voi ulkoilla ulkona, voisi nyt ajatella naapureitaan edes hiukan.

Koska sote (=sotkuinen tekele) ei tullutkaan valmiiksi eikä Sipilä eronnutkaan niin kuin lupasi, voidaan todeta taas, että keskusta pettää aina! No mutta nythän on aikaa sotkeentua ulkopolitiikkaan ja kiertää maailmalla hymyilemässä loppukausi!

Haahuilijat saiteillanne. Sportti on sportti ja Vepsu on vepsu vaikka voissa paistaisi. Ei nimet muuksi muutu.

Eivät Tuominen & Gräsbeck ole sanoneet, ettei mihinkään saa investoida. Ovat vain pyytäneet avaamaan logiikan ja taloudelliset perustelut joilla Vaasan järjettömiltä tuntuvat suunnitelmat saavat kaupungista hyvän paikan elää. Minäkin odotan!

Järjen jättiläinen ei ollut hän, joka Rewellin uudet penkit suunnitteli! Penkkimäärä ei lisääntynyt, vaan uudet typisti istumatilankin!!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi