Lukijoilta: TEKSTATEN

Eikö olisi Vaasan ”tegnologiaklusterin” jo aika siirtyä nimensä arvoiseen aikaan ja luopua ilotulitteista, nyt on aika lasershown. Herätkää päättäjät.

Suomen valtio ohitti vaasalaisten turvallisuusintressin sijoittamalla meripelastuskelvottoman pelastushelikopterin Seinäjoelle. Vaasalaisten henki ei ole paljon painanut kun kepuli ja orpokokoomus ohjaavat resursseja Seinäjoen käyttöön. Aina on syytä muistuttaa myös VKS:n suoneniskusta.

Raitistuu ilamat laakista, kun rupes Puuttiinin pualelta hönkimhän. Siälä torennäköösesti paasathan ruplia ja oravan nahkoja satumaasia summia raikhan ilaman pualesta. Uskottava on.

Nuorisosäätiöltä kateissa 50 milj. e. Siis veronmaksajien rahoja!! Luulisi kun on kyseessä yhteisistä rahoista, niin kontrolli olisi erityisen tarkkaa, mutta ei.

Sinä tuntematon naishenkilö keskustan kassajonossa la 22.12. n. klo 11.45. Toivon, että luet tämän. Pelastit minut ja heräteostokseni. Lämpimät kiitokseni. Kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodellesi. Muistan sinua. Kirja.

Vaasan kaupungin työpaikka on monelle työntekijälle suojatyöpaikka.

Aika outoa, yleensä kun parvekkeella käsitellään tulta, siihen liittyy myös tupakkatuotteet. On kokemusta, tulipalo syttyi tupakoinnista...

Pohjalaisessa 21.12. lähes puolitoista sivua valmistuneita. Vamkista valmistunut vain yksi opiskelija. Taas yksi osoitus johdon ylimielisyydestä, kun eivät arvosta valmistuneita sen vertaa, että vaivautuisivat julkaisemaan valmistuneiden nimet lehdessä. Valmistuneista saatu raha kuitenkin kelpaa. Vamk yourself.

Olen 65 v. ja seurannut aktiivisesti maan politiikkaa 30 vuotta. Kaikki puolueet ajavat vain henkilöetuaan, samoin ay-liike, lisäksi kuntien ja valtion hallinnon virkamiehet ovat kasvatteneet paperienpyör.organis. järjettömäksi. Maahan on saatava pressa tai kuningas joka tuo oikeutta.

Täällä joku väittää, että kaupungin imagolla ja vetovoimatekijöillä ei ole mitään merkitystä kaupungin väestönkasvuun. Väite on samanlaista puppua kuin se, että kaupungin koolla ei ole minkäänlaista merkitystä hallituksen päättäessä valtion laitosten ja työpaikkojen sijoituksista.

Onko joku todella sitä mieltä, että tori ja kävelykatu pitäisi valjastaa vilkkaalle autoliikenteelle ja parkkipaikoiksi? jos asioi omalla autolla ydinkeskustassa, pienen parkkimaksun maksaminen joskus ei liene kohtuutonta.

Olen ollut harrastuskerhossa kauan. Alussa suomenkielisiä aktiiveja oli 80 %, nyt vain 20 %. Mitäs sanovat Strand ja Henriksson.

Vähäkyrö–Vaasa-tien perässänysvääjä, hanki koslasi tilalle kunnon auto, niin uskallat ehkä sitten sinäkin taitojesi puolesta ohittaa ne vain 60 km tunnissa nysvääjät.

Mustasaareen pakolasia elikkä Vaasaan. Mitens Sjoki, Kurikka, ilmajoki, Lapua, Isokyrö, Kjoki?? Ei meidän vaasalaisten veromaksut enää riitä...

Kiitos Pohjalaiselle sudokusta ja ristikosta.

Media Suomessa lukee ja toistaa amerikkalaisen vasemmistoliberaali CNN:n Trumpin vastaista kapanjointia. CNN ei ole toipunut häviöstään presidentin vaalissa.

Koirille laitettava vero, keskikokoisen koiran ruokkiminen aiheuttaa vuodessa ekologisen jalanjäljen, mikä on kaksinkertainen siihen verrattuna mitä 10 000 km vuodessa liikkuva maasturi aiheuttaa, näin ollen autoilun verotusta saataisiin laskettua.

Vaikka Seinäjoen hallinto ja menettelytavat naapureita kohtaan on kuin Putin Venäjältä, niin yrittäjät ovat mallikelpoista ja sitkeää väkeä. Sieltä pitäisi saada palvelualan yrityksiä Vaasaan korvaamaan näitä kyvyttömämpiä yrityksiä, jotka eivät kykene vastaamaan vaativaan kysyntään, mutta pitävät perinteisesti hallussaan hyviä markkinapaikkoja.

Jos vain mustasaarelaiset saa äänestää kuntaliitoksesta ja vaasalaiset ei, niin teen heti kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle ja tasa-arvovaltuutetulle.

Kauneimmat joululaulut -messu 23.12. oli hieno tilaisuus, kiitos seurakunnalle siitä. Oli tosi mukavaa, kun laulettiin niitä kaikkein kauneimpia kauneimpia joululauluja.

Käsittämätöntä! Tapahtui mitä tahansa niin jotkut tahot vaativat Suomea nostamaan kiintiöpakolaisten määrää puolella eli 1500:aan joka vuosi (nyt Pohjanmaan maakuntahallitus). Siis ei-työperäinen maahanmuutto.

Pitäähän sitä toimintakykyä pitää yllä että pääsee portaita alas.

SOK uusi ravintolansa ison sanan saattelemana. Useat näistä tuotteista täysin tökeröitä huonoine palveluineen. Ei näitä aina rahalla tehdä ja vain oleteta.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi