Lukijoilta: TEKSTATEN

Taas tarkoitushakuinen ilmoitus viralliselta taholta. Väittävät, että Suomen luonto voi huonosti – todella uskomaton väite. Ei pidä paikkaansa!

Mustasaarella ei ole liitosvaatimuksissaan edes taivaskaan rajana. Rkp:n pitäisi saada päättää yksinvaltiaasti kaikista yhdistyneen kaupungin asioista. Tämä lienee Mustasaaren Rkp:n käsitys kunnallisesta demokratiasta.

Se rahamäärä, jonka valtio ennen palautti kunnille, on jo 30 vuotta viety Brysseliin, kuitenkin kunnilla on edelleen samat velvoitteet, millä rahalla?! On ihmisillä lyhyt muisti!

Kuljetin pieneläintä eläinlääkäriasemalla. Ainoa asia, mitä osattiin, oli rahastus. Siivottomuudesta alkaen mikään ei toiminut. Valvontaa ei ilmeisesti ole. Eläinparkani! Ei edes tuloksia tai hoito-ohjeita anneta, vaikka luvattiin lähettää ja olen soitellut perään. Valvontaa kehiin, jos sitä on!

Psykiatrian tulosaluejohtaja Juha Kemppiselle kiitosta, että pyrit poistamaan hoitoon pääsyä hidastavan lääkärin lähetepakon ja auttamaan mielenterveysongelmaisia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, ja ymmärrystä psykiatrian osastolla myyräntyötä tekeville hankkeen vastustajille.

Kyllä nämä ns. kansanedustajat ja vihreät tulevat kalliiksi Suomen kansalle kaikenlaisten verojen muodossa.

Jonkun kissan jäljet minun tontillani lumessa, joka aamu, en halua niitä omaan pihapiiriini. Eikös kissojen pidä olla kytkettyinä!

Kyllä yrittäjien maksuja ja veroja pitäisi pienentää rajusti, pystyisivät maksaa parempia palkkoja, sitä kautta se työnteon kannattavuus kasvaisi tuloveron ja kulutuksen osalta valtion kassaan.

Kuntaliitos, Gräsbeck kirjoitti varm. vaasalaisten enemmistön näkemyksestä asiassa! Millä oikeudella muutama vaasalainen sinisilmäinen päättäjä murskaamassa suomenkielisten vaasalaisten tulevaisuuden antamalla jo tässä vaiheessa RKP:lle vallan! Vai onko neuvottelijoilla oma lehmä ojassa..! Jättivaltuustoa ei edes väliaikaisesti! Vaadin äänestystä asiasta myös vaasalaisille!

Onko Suomessa asuvilla käsitys siitä miksi joulu on? Suomen hengellisyyteen ja perinteeseen kuuluu vain kristinuskon eri muodot, ei muut uskonnot.

Nyt oli Micaelilta hyvä kirjoitus Nyt meni överiksi RKP. Ja juuri näin on käymässä, nyt on pakko saada kääntymään tämä laiva ja olkoon ps laivan kippari.

Hyvä Henkka, sanoo entinen mirkakainen. Näin on juuri käymässä, vaasalaiset herätkää. Tosiaan joka kylään ollaan muodostamassa omia pikku kokouksia ja se maksaa aivan tolkuttomasti.

Kuntaliitos on välttämätön alueen tulevan kehityksen kannalta. Se ei ole uskonnollinen, taloudellinen, poliittinen tai kielipoliittinen kysymys. Taantumuksen apostolit, Gräsbeck, Tuominen ja kumppanit saavat saarnata mitä lystää, mutta kehityksen karavaanin on kuljettava eteenpäin.

Vesi ja Vaasan sähkö oy sponsoroivat kuntataloutta, joka ei ole hallinnassa.

Auervaara voi olla myös nainen jonka lukuisat uhrit kaiken annettuaan takaavat rakastuneena jopa naisen velat, sanoo kokenut ja herännyt viime tipassa.

Pohjalainen 19.12. Herroilla Gräsbeck ja Tuominen on mielenkiintoinen ja pelottava kuva kunnan/yrityksen johtamisesta: numerot edellä vaikka metsään. Kun yritystä aletaan johtaa vain numeroilla, se on lopun alkua.

Vaasan virkamiehet eivät pysty esittämään kannattavuuslaskelmia siitä yksinkertaisesta syystä, että niitä ei ole tehty. Verorahoilla on niin helppoa.

Poliitikot näyttävät suostuvan kaikkiin ympäristöjärjestöjen vaatimuksiin ilman kritiikkiä ja tärkeää kohtuullistamista. Tiilikainen on kaikkien aikojen vihrein ministeri? Päättäjämme ovat suostujia!

Kiitos Pepe Willberg 25.11. Oli paras joulukonsertti ikinä. Hyvä valinta joulun avajaisiin.

Kiitos Juha Kemppinen. Olet oikealla asialla, Huutoniemen sairaalan päivystyksestä.

Yllättävää, että ei-kristitytkin haluavat juhlia joulua, jota vietetään Jeesuksen syntymän kunniaksi. Joulu on heille sitten vain ihan maallinen joulupukkijuhla. Sattumoisin samaan aikaan kuin kristittyjen joulu.

Henrik Gräsbeckin mielestä Vaasan tulisi luopua kuntaliitoksesta ja käpertyä pieneksi rannikkokaupungiksi laajan, Vaasaa ympäröivän ruotsinkielisen Mustasaaren puristuksessa. Tämä olisi sitten lopullinen kuolinisku Vaasan kasvulle ja kehitykselle!

Pohjalaisen haastatteluun viitaten! En ole juuri lainkaan samaa mieltä Gräsbeckin ja Tuomisen kanssa koskien Vaasan strategiaa ja investointeja. Sen allekirjoitan, että ruotsin kieli on ongelma Vaasan kehitykselle.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi