Lukijoilta: TEKSTATEN

Metsähallituksen pelleily tuhoaa Mikkelinsaarten luontoaseman rakennukset. Jonkin tahon on oltava vastuussa yhteiskunnan omaisuuden tuhoamisesta.

Vinkkinä innokkaalle pubin pitäjälle, nyt kun Palosaaren R-kioski lopetti, siitä vapautui oiva tila pienelle siistille olohuoneelle. Nim. vaahtoparta.

Kyllä näkee mitä puoluetta tämä lehti kannattaa. Ensin oli aukeaman kokoinen juttu kokoomuksen 100-v. juhlista ja muutaman päivän päästä koko sivun juttu Vaasan kokoomuksen kekkereistä.

Susi oli hyökännyt kahden lapsen kimppuun kesäkuussa Bieszczadyssa Puolassa (lähde: jagdwechsel.com). Susi oli ammuttu, eikä tutkimuksissa todettu mitään sairauksia! Kaksi viikkoa aikaisemmin susi oli hyökännyt turistin päälle! On vain ajan kysymys, koska meillä täällä Suomessa tapahtuu vastaavaa!

Ei kaupungin väestökasvuun vaikuta vain työpaikkojen määrä. Monilla paikkakunnilla on tarjolla työtä yllin kyllin, mutta väkimäärä vain vähenee. Väestökasvu johtuu kaupungin yleisestä vetovoimasta.

Pohjalaisen olisi syytä laittaa selvitys, miten hakaristi on syntynyt ja mistä siihen on mallia saatu, ettei kaikkia sen kaltaisia kuvioita ihmiset sotke samaan pahuuteen.

Mihinkähän hoitotiedostoon kirjataan, jos ei tahdo virtuaalijoulukortteja, aineettomia joululahjoja ja vain yhtä ruusua, vaan kunnon joulukortin kultauksin ja hilein, joululahjapaketin ja mahtavan seppeleen nauhoilla kiitos! Me too!

Miksi hautausmaita ollaan muuttamassa Amerikan malliin pelloiksi, että hauta on helppo kaivaa kaivinkoneella ja peittää kauhalla. Niin haudataan raatoja – ei ihmisiä. Ennen suvun miehet loivat haudan ja peittelivät sen. Tapa sietäisi tulla takaisin. Viimeinen palvelus.

Kokoomuksen mielestä kansanäänestyksiä ei kannata järjestää, koska kansa äänestää kuitenkin lähtökohtaisesti väärin.

Trump: olen liian älykäs uskoakseni ilmastonmuutosennusteisiin. Amerikk. tiedemiehet: 96,5% ilmaston co2:sta, joka on kasviston ruokaa, on peräisin luonnosta. Suomessa ideologia korvannut älykkyyden.

Pohjalainen 12.12.2018. Erkki Teppo näkee miljoonien säästösauman. Yhdyn Erkin ajatuksiin, poistuvien moottoritien ramppien tilalle parkkipaikat. Pesäpallokenttä voisi jatkaa nykyisellä paikalla.

Kun asutaan yhteisössä, kolhoosissa ,kerrostalossa pitää myös huomioida muutkin asukkaat juhliessa, televisio, radio, parveketupakointi. Annetaan muidenkin elää asua!

Vaasan keskussairaalassa joka käynnillä asiat hoituneet suomeksi. Sekin on virkistävää, kun joskus hoitaja puhuu hitaasti, samoin minä puhun ruotsia hitaammin kuin omaani. Keitä nuo kielivalittajat oikein ovat – itsekö koppavia? Älykäs kysyy, jos ei ymmärrä.

Totta kai Vaasan ja Mustasaaren yhdistyminen on hyvä Mustasaarelle, mutta huono Vaasalle ja etenkin suomalaisille!

Vanhusten hoito on täysin retuperällä Vaasassa. Miten on mahdollista että vanhukset ovat heittopusseja joita heitellään paikasta toiseen. On häpeä tälle kaupungille tällainen vanhusten kohtelu, vanhusten suojeluun pitää kohdistaa lailla. Päättäjät tehkää asialle jotakin kiireellisesti, näin ei voi jatkua.

Sinä faktan kirjoittaja, väität siis että olisi olemassa jokin epämääräinen joukko nykyajan osaajia, jotka vaeltavat ympäriinsä ja asettuvat aina sinne missä on vetovoimainen ympäristö? Nämä nk. osaajat eivät siis tarvitse edes työpaikkaa, vaan ovat valmiita siirtämään elämänsä perheineen paikkakunnalta toiselle pelkästään houkuttelevien liikenneyhteyksien, palveluiden ja elämysten perusteella? Et voi olla tosissasi! Mistä ihmeestä olet juttusi keksinyt? Ei sellaista osaajajoukkoa ole olemassa ja tämä se vasta fakta on!

Minä ainakin ymmärrän miksi moni jää omalle mukavalle sohvalle katsomaan Sportin matsit omasta tv:stä. Aikaa ja rahaa säästyy huomattavasti.

16.12. ihmeteltiin kaupunginjohto vs. H Gräsbeck ym. syytä ryhtyä kinasteluun. H Gräsbeck & kumppanit koittavat ilmeisesti herättää keskustelua talousasioista. Taloudessa ei ole keksitty mitään uutta yli 2000 vuoteen, fakta on se, että siitä on lähdettävä mihin on tultu, myös talouspuolen asioissa. Teoriassa maksaminen on eri asia kuin käytännössä jos ei ole maksukykyä edes teoriassa.

Gräsbeck, Tuominen ja Joensuu ovat kaikki olleet liike-elämän palveluksessa johtotehtävissä ja tietävät varmasti, että mikäli ei ole kehitystä, niin toiminta loppuu ennen pitkää.

Putki Espenistä suoraan Wasa Stationille olisi luova ja hullu idea. En tiedä, onko se toteuttamiskelpoinen, mutta tällaista ajattelua tarvitaan lisää.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi