Lukijoilta: TEKSTATEN

Mainio tilaisuus uusia Suomen autokanta. Tuomme Saksasta alle 100000 ajetut diesel-loistoautot ja asennamme niihin pakokaasujen puhdistustekniikan. Silloin olisi maailman pienimmät liikenteen päästöt ja kestävin sekä turvallisin ajoneuvokanta.

Järki käteen! Annetaan pesäpalloilijoiden olla paikoillaan. Parkkipaikka liejun päälle autoöljyjä tiputtamaan. Sairaalakatu ennallaan. Kiertoliittymä pilaa jo muutenkin sisääntulon. Kirkonkylään yleensä tullaan kiertoliittymän kautta!

Mistä voi löytyä sellaasia taulapäitä jokka sijootta satojatuhansia terashin, kolomen kuukauren kaliaputkea varten. Voi herran tähäre.

Toivoisin Kymppiuutisten loppukevennykseksi Irwinin biisiä Haistakaa paska koko valtiovalta, ette osaa muuta ku verottaa, kaikki pitäis kerralla erottaa.

Litmanen haluaa väenvängällä siirtää pesäpallokentän rantaan. Rahaa tuntuu kaupungilla riittävän maamassojen vaihtoon. Miljoonia euroja! Muitakin paikkoja kentälle löytyy varmasti.

Vaasan kaupunki kieltää kristinuskon näkymisen lasten elämässä. Tilalle tulee valitettavasti naisia alistavia sekä okkultistisia vaihtoehtoja, ja lasten turvattomuus lisääntyy. Rukous Vaasan puolesta.

Lämmin kiitos VKS:n henkilökunnalle hyvästä ja huolehtivasta hoidosta. Gynekologisessa operaatiossa ollut potilas ja omainen.

Uutisen mukaan suomalaisten maanpuolustustahto on romahtanut. Tieto ei ole yllättävä koska maamme poliitikot ovat asettaneet maahanmuuttajien edut kantasuomalaisten edelle. Mitä puolustettavaa on jäljellä?

Eiköhän tuo jatkuva jauhaminen ilmaston lämpenemistä jo riitä toistaiseksi, sillä tämä alkaa todella kyllästyttää, ja riittääkin Suomen osalta. Innokkaimmat voisivat mennä valistamaan kansaa vaikkapa Intian suurkaupunkeihin.

Elisa voisi palkata mainosrahoillaan osaavia asiakaspalvelijoita, jotka ymmärtäisivät vähän iäkkäämpiäkin asiakkaita.

Ajatuksen siivin luoksesi saavun, lämpimästi halaan ja onnea toivotan.

Pesäpallokenttä on viisasta pitää nykypaikalla ja tehdä parkkipaikka rantaan. Aika yksinkertaista ja helppoa eikä edes kallista.

Postin toiminta on nykyään aivan käsittämätöntä. Milloin se tulee vasta klo 19.00 illalla tai vasta seuraavana päivänä. Pakettien lähettäminen on myös tehty kovin vaikeaksi. Minkähän takia näin?

Tulevaisuuden Suomi tulee olemaan sekakulttuurin maa. Jokaisella maahan tulleella ihmisryhmällä omansa.

Venäjä kaappasi 3 ukrainalaista laivaa ja kidnappasi laivan miehistön sekä vei heidät näyttävästi Moskovaan. Eikö millään ole enää mitään väliä!

90-luvulta lähtien on kansaamme eriarvoistettu ja hyvinvointi yht.kuntaa ajettu alas kaikkien puolueiden tekemänä. En ihmettele jos puolustustahto hiipuu.

Mitä pelleilyä tämä kansanedustajien sopeutumiseläkkeiden muuttaminen sopeutumisrahaksi on ja samalla korotetaan se yli 2000 euroon??? Työssäkäyvien suomalaisten kansalaisten verorahoillako nämäkin maksetaan? Haloo!!!

Meillä on hyvät jakajat täällä Ristinummella.

RKP:n Strandilla on vaikea myöntää että Tampereelta tuleva iso rekkaliikenne tosiaan kääntyy Jalasjärvellä ja jatkaa 8-tielle ja siitä pohjoiseen. Suunnitelkaa oikean kasitien vetämistä lentokentältä Koivulahteen niin liikenne sujuu. Eivät rekat nykyään turhaa Vaasan mutkaa tee.

Mitkä kolme asiaa saavat ihmisen vaihtamaan asuinpaikkaa? 1) nälkä 2) jano 3) vilu.

Kalle L. hyvä kirjoitus 30.11., ainut mitä ihmettelen, että sinä ja muut vaaditte lisää työperäistä maahanmuuttoa! En ole sitä vastaan. Vaasan yo on kouluttanut ilmaiseksi energia-, it- ym. insinöörejä, finanssialan osaajia ym. Nämä ovat yrittäneet rahoittaa opiskeluaan töillä. Valmistuttuaan Vaasassa ei ole ollut tarjolla töitä. Nyt kun ovat kuitenkin halunneet Suomeen jäädä, ovat joutuneet hakeutumaan muihin kaupukeihin ns. p-töihin. Eihän tässäkään ole järkeä!

Mitä enemmän autoilua keskustassa rajoitetaan laajentamalla kävelykatuja, sitä enemmän asioin Kivihaassa. Keskusta kuihtuu vain ravintolakäyttöön.

Uskomatonta kuinka vanhemmat voi olla edesvastuuttomia, ettei rokota lapsiaan, aivan rikollista toimintaa!

Kuinkapa nyt suu pannaan kun kohta epidemia uhkaa Luotoa? Jokohan on kiire lapsia rokottamaan?

Lapsella tuhkarokko, koska vanhemmat ei anna rokottaa, lapset otettava huostaan tuollaisilta vanhemmilta heti.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi