Lukijoilta: TEKSTATEN

8-tien kohtalo ratkaistu kepun pienellä äänimäärällä ja kokoomuksen heikkenevällä kannatuksella.

Nuorena kuljettiin aina ilman pipoa. Mutta nyt kauhistuttaa katsella tyttöjä, tällä ilmalla, paljailla nilkoilla kiinalaisissa kangas tossuissa. Eikö vanhemmilla ole varaa ostaa kunnon nahkasaappaita?

Nuorten miesten kannattaisi vähän katsoa, millaiseen kelkkaan hyppäävät. Negatiivinen ja nyrpeä tyttö voi tarkoittaa monta negatiivista ja nyrpeää vuosikymmentä yhdessä, jos tulee perhettä.

Torstain tv-ohjelma tyhjää täynnä. Huumori olematonta. Pohjalainen tärkeä.

Suomessa on nollatuloisia ihmisiä noin 160 000. Jos näistä 150 000 maksaisi kuukaudessa veroja 100e, niin verotulot olisivat 15 milj. euroa kuukaudessa ja 180 milj. euroa vuodessa. Luvuillahan voi leikkiä.

Näin NHL-pelit. Yliarvostettua ja palkattua sopaa.

Ajatella että sikalastia purettaessa aktivisti kuuli sikojen ja ihmisten huutoa ja meni kieltämään huutamisen ja teki vielä rikosilmoituksen! Kumpia mahtoi kieltää huutamasta, sikoja vai ihmisiä?

Olipa kummallisen umpipyöreä kommentti valtuuston varapuheenjohtajalta Pohjalaisessa koskien kuntaliitoksen valtuustoa. Nyt pitää olla konkreettisia ideoita eikä liirumlaarumia.

Jeesustella-verbin käyttö on siis suomalaisen yhteiskunnan suurin ongelma, joka vaatii piispallisen ulostulon? Tämä ei tavalliselle tallaajalle aukea yhden yön pohdinnalla.

Kaikille parveketupakoinnista kärsiville ja nauttiville: tupakoiminen on pöyristyttävä tapa – puhallamme suustamme savua toisten ihmisten suuhun, silmiin ja nenään, ja joudumme itse kokemaan saman. Samuel Johnson (1700-luku).

Eikö lottapukuisilla riitä sydäntä kaikille, kun piti sunnuntaina heittää ihmisiä ulos Vaasan kirkosta? Vaikka seurasin sivusta, niin tuntui pahalta. Luulisi, että kaikki ovat tervetulleita kirkkoon.

Jos 10 milj. luvattu jäähallin korjaukseen, niin siitä puolet urheiluväki saa kerätä lahjoituksina. Omaa panosta pitää myös olla, muuten veronmaksajille tulee liian kalliiksi ja vastuu hämärtyy.

Ylivelkaantuneiden ongelmaan ei näköjään saada ratkaisua. Turha roikottaa mukana ihmisiä 1990-luvun laman ajoilta. Silloin velkojat, yleensä pankit, ajoivat tarkoituksellisesti terveitä ryityksiä ja yrittäjiä konkurssiin, kyvytön virka- ja poliittinen koneisto siunasi kaikki törkeydet. Eli koko toimintaympäristö oli rikollisten käsissä. Tämä asia on edelleen läpikäymättä, jotta edes jotain voitais oppia tulevan lainsäädännön pojaksi.

Ay näytti voimansa. Nyt liike voisi ratkaista myös valtionvelan kasvun taittamisen ja työllisyyden noston 80%:iin. Haasteita riittää!

Samaa mieltä olen Pohjalaisen palstalla olevasta influenssarokotejutusta. Ikinä en ole ottanut enkä ota rokotetta, en myöskään ole sairastanut influenssaa toisin kuin ne jotka ko. myrkyn kehoonsa ovat piikittäneet. Pakollista rokottaminen ei voi olla!

Kissatalo Palosaarella huonossa kunnossa. Vaasassa on myös asunnottomia ihmisiä, joille tällainenkin talo kelpaisi – talvi tulossa. Kukaan ei puhu heistä, ei ole vapaaehtoisia auttamassa.

Minun perusoikeus on, että minua hoitavalla henkilöllä on rokotukset kunnossa!

Hienoa KPV ja onneksi olkoon. Hienoa että nyt on kolme pohjalaista joukkuetta. Huolehditaan että katsomot ovat jatkossa pullollaan omia faneja. Terveisin futisfani Vaasasta.

Sinä joka mollaat luottamushenkilöä, he jotka ovat työpaikalla vaaleilla valittu tärkeään tehtävään, sinua vain taitaa harmittaa kun sinua ei valittu!

Orpo köyhien kyykyttäjä taas esittää kulutusverotusta joka kohdistuu eniten vähätuloisiin. Ja sitten tämä vähäpäästöisiin autoihin esitetty verohuojennus, sekin on vain hyvätuloisten etu. Kannattaa katsoa mitä puoluetta äänestää seuraavissa vaaleissa.

Lasten henkinen pahoinpitely eli vieraannuttaminen pitää tunnistaa ja rangaista. Siihen kuuluu olennaisena osana narsisti luonne, toisen vanhemman ja sukulaisten mustamaalaaminen sekä valheet ja totuuden vääristely viranomaisille. Terve ihminen ei toimi näin.

Kauhajoen Hautala ei näköjään kannata Kurikan hankkeita. Eikä Valtatie 3:n saamista runkotieverkkoon Jalasjärven ja Laihian välillä. (Katso JP-lehti 1.11.).

”Ikinä en ole ollut purkamassa rakennusta, joka on tehty näin hyvin”, totesi työmies Vaasan vanhan linja-autoaseman purkutyömaalla. Ohikulkija.

Kiitos Vaasan kaupunki auraajan vaihdosta! Hirveetä jälkeä ollut.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi