Lukijoilta: TEKSTATEN

Veheriääset valitsi neuvostoliitonaikaisesti ummehtuneesti ja avoimesti jo aikaisemmin vallas olleen vanhuksen, joka lensi juuri Afrikkaan ilmastoa puhdistavasti ilmeisesti rahaa sinne lupaamaan. Samoin lensi Alanko-Kahiluoto ilmastoa puhdistavalla lentokoneella Japaniin, että sellaisia veheriääsiä. Kansalaiset olkaa hereillä.

1.11. taas heräs kateellisten, uteliaiden ihmisten mielenkiinto! Naapureiden verotiedot kiinnostavat kovasti. Mua ei. On paljon tapoja tienata rahaa. Joku voi jopa voittaa sitä.

Presidentti Niinistö sortui halpaan populismiin puhumalla terveydenhuollon palveluista omalla äidinkielellä. Vaasassa puhutaan yli sataa eri kieltä.

Henrik Gräsbeck jatkaa mantraansa, että Vaasan pitäisi verhoutua hämähäkinseittiin, eikä tehdä yhtään mitään elinvoimaisuutensa ja houkuttelevuutensa ylläpitämiseksi, saatikka parantamiseksi.

Koska saadaan laki joka vie vaikka vankilaan vanhemman joka vie lapset toiselta vanhemmalta luvatta. Nyt sen saa tehdä ja ihan noin vaan vaikka kaikki viranomaiset tietää tapauksen. Suomessa saa harjoittaa tätä lapsiin kohdistuvaa henkistä väkivaltaa ja lastensuojelun ylempi johto pesee kätensä tältä. Miksi ei uskalleta puuttua?

Miten apteekkarit tienaa järjestään 300ke. Myydään lääkkeitä jotka lääkärit on määränny. Buranaa ja Perskindoolia hyllystä. Pitääkö siinä ite kehitellä liemet vai mitä erityisosaamista se vaatii?

Ehdotan, että Henrik Gräsbeckille perustetaan fan club. Tekstisi ovat niin täyttä asiaa! Keisarilla ei ole uusia vaatteita. Näin on, vaikka Vaasan kaupungin johtoryhmä onkin sitä mieltä että on sillä, ja hienot.

Vaasan kaupungin rahankäyttöä. Talousarviossa annetaan 50 000 euroa laitureiden kunnossapitoon. 50 000 euroa vuodessa maksava laiturivastaava valvoo rahan käytön. Kuinka paljon enemmän yksityinen firma saisi 100 000 eurolla aikaan?

Suomessa ei olisi tällaista hyvinvointia ja yhteiskuntarauhaa ja tasa-arvoa ilman ammattiyhdistysliikettä, joka ajaa työntekijöiden oikeuksia, sitä sopii katsoa muun Euroopan kateellisesti. Olemme myös Euroopan vähiten velkaisin maa, jotkut vain haluavat villit työmarkkinat tännekin.

Vasemmiston Moisio haluaa rokottaa pienituloisia ja eläkeläisiä enemmän kuin Häyry. Lääkkeistä täytyy tinkiä. Köyhällä ei ole puoluetta tässä energiaklusterissa, jossa kaikki on loistavaa.

Ylevero tulee välittömästi lakkauttaa. Syy: Yle ei ole enää puolueeton, vaan on selvästi hallituksen ja kapitalistien johdettavissa. Näkyy selvimmin a-ohjelmien tasossa.

On olemassa kaksi uskontoa: jumala-uskonto ja evoluutio-uskonto. Näistä kahdesta voi vapaasti valita itselleen sopivan. Raamattu kertoo toisesta, koska se on jumalan oma kirja. Toinen uskonto lähtee ihmisestä, ja kaikki on ihmisten sepittämää totuutta, joka ei kestä kysymystä: miksi näin?

Olli Autiolle: kirkkomusiikkia ja virsiä voi kuulla enää vain kerran viikossa jumalanpalveluksissa. Muuta musiikkia tulee 24/7 joka paikassa. Eikö se riitä sinulle? Kirkon ei pidä maallistumalla houkutella väkeä, vaan perinteisillä syvällisillä saarnoilla ja virsillä. Ihmisiä ei voi pakottaa uskomaan. Usko on lahja ja jumalan työ.

Tuskin kukaan häpeää äidinkieltään, mutta sitä saa hävetä jos ei hyväksy muitakin äidinkieliä, vaan omansa.

Kyllä ne seinien töhrijät pitäis ilmoitella ja panna itse siivoamaan sotkunsa.

Vaasan kaupunginvaltuutettujen kesken vallitsee syvä hyvävelijärjestelmä. Ei korppi toisen jne.

Lukekaa tekstaten 3.11. Loiko jumala ihmisen? Koittakaa vakavasti ymmärtää oikein että kaikki uskonnot ja jumalat ovat vain normaalien ihmisaivojen ajatuksia. Vaikeat asiat ovat joskus kaikista yksinkertaisempia. Nyt viimeinkin olette vähän lähempänä totuutta myös ilman evoluutiota!

Orpo ja Sipilä tuhosivat kokkarien ja kepujen mahdollisuudet saada hyvät vaalitulokset Pohjanmaalla. Ei taida auttaa työllisyyden nouseminen.

Koska Vaasassa järjestetään kansanäänestys? Suuri osa normiväestöstä ei ole kovin vakuuttunut Mustasaaren änkyröiden saamisesta Vaasaan. Liittyminen tulee kalliiksi ja taas veroäyriä pitää nostaa.

Hyvä, että joku viimeinkin kirjoitti typerästä käyttäytymisestä naisten vessoissa. Toki yleisesti muuallakin kuin teatterissa. Olen 100% samaa mieltä. Jonotus onnistuisi kyllä naistenhuoneessakin. Ja olisi huomattavasti tyylikkäämpää.

Luokkayhteiskunta? Eliitti? Höpöhöpö. Samat ahneet ja tasa-arvoiset madot odottavat meitä kaikkia Suomen mullassa. Tänne jää tilit, talot ja hehtaarit.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi