Lukijoilta: TEKSTATEN

Sport vaihtoi valmentajaa, se kannatti, aivan mahtavaa peliä. Nyt on Vepsun vuoro, se kannattaa. Saisi sen ikävän pelityylin loppumaan.

Olen aina äänestänyt kokoomusta ja viimeksi Koskea. Nyt en millään voi ymmärtää hänen ajatuksen juoksuaan. Tunnen itseni orvoksi ja äänestän ihan varmasti demareita eka kerran elämässäni. Toivottavasti Vaasasta on on ensi syksynä pari, kolme hyvää kaveria hoitamassa meidän asioita. Ei niitä ainakaan kepu tai kokoomus hoida.

Allan Saloranta, kiitos mielipiteestäsi. Kirjoitit niin asiaa!

Kokoomus on pettänyt alueemme täysin, mutta tämä näkyy kevään vaaleissa.

Nopeasti Vaasa ja Mustasaari yhteen ennen kuin kokoomus ja keskusta ehtivät tuhota koko alueemme tulevaisuuden. Mustasaarelainen.

Voi voi Pekka Puska minkä teit, pyörsit tukesi VKS:lle. Mitä sinulla olisi ollut menetettävää? Luulisi eläkevaarina jo pystyvän suoraselkäisyyteen.

Nyt politiikka toimii näin. Ensin päätetään lopputulos, sitten kuunnellaan asiantuntijoita mutta niille ei anneta mitään merkitystä. Tämä on diktatuuria.

Ay-liike ajaa luonnollisesti jäsenistönsä etuja. Samaa voi sanoa eduskunnasta omille jäsenilleen.

Laihian sudet olivat luontopolulla kulkeneen mukaan luihun ja epärehellisen näköisiä otuksia. Olivat siis tulleet itärajan takaa.

Puhutaan ja kirjoitetaan Vaasan hyvästä työllisyystilanteesta, mutta kun pitää osata ruotsia! Miksi sitten ei löydy töitä työttömälle joka osaa suomea, ruotsia ja englantia puhua ja kirjoittaa täydellisesti?

Olemme valinneet Vaasasta kansanedustajia eduskuntaan. Ei siksi, että heillä olisi muka valtiomiesmäistä viisautta ja taitoa toimia oikeudenmukaisesti koko kansan asialla, vaan siksi, että he edustaisivat meitä vaasalaisia äänestäjiä omissa tärkeissä asioissamme. Kahdesta tuli hetkessä äänestäjänsä pettäneitä marionetteja, joiden naruja pitelevät poliittiset pelurit.

Ammattiyhdistysliikkeen toiminta ei kaikilta osin ole yleishyödyllistä. Koko ay-liikkeen toiminta ei siten voi olla kokonaan verovapaata.

Yksi kerta päiväposti tuli tällä viikolla. Puuttuu tilatut lehdet ja muu posti. Näin 65370 Haapaniemi.

Miksi nuorimmasta päästä pidetään autoa kadunvarressa vaikka perheessä on tervejalkainen. Vanhemmatkin jaksaa kävellä parkkipaikalle.

Kiinan kansallisesta turvallisuudesta vastaavan ministeriön entinen apulaisministeri Interpolin johtajana? Vetää ihan sanattomaksi. Hän varmasti ajaa Interpolissa yleistä etua. Kovin siniset ovat lännen silmät.

Kun viimeksi äänestin kansanedustajaa en arvannut, että hänestä tulee epämääräisen ilmastopaneelin anekauppias. Suomen ilma maailman puhtainta!

Kansanedustajille myös 3–6 kuukauden koeaika! Jos takki kääntyy koeaikana, vaalilupaukset unohtuvat, eivätkä saa tulosta aikaan, niin saman tien potkut! Me veronmaksajathan heidän palkkansa maksamme!

Ei voi kuin lohduttautua sillä, etteivät omat, sodan nähneet ja elämänsä kovaa työtä tehneet vanhempani ole enää näkemässä tätä nykypäivän menoa ja nykyisen hallituksen pelleilyä!

Nyt meillä on kyllä hallituksessa varsinainen sortin sakki päättämässä Suomen asioista! Täysiä pellejä koko porukka! Pressa ainut täysijärkinen, mutta hän ei paljon pysty asioihin vaikuttamaan.

Alskatintiellä hirvikolari sunnuntai-iltana 16.9. Auto korjauskelvoton, onneksi ihmiset selvisivät pienin vaurioin hiljaisen vauhdin ansiosta.

Täysin ennenkuulumatonta, että ay-liike ja Rinne voivat käyttää lakkoja aseena politiikan teossa, vankilaan siitä pitäisi laittaa.

Kiitos kirjoituksesta Allan Saloranta. Täyttä asiaa.

Kyllä tuo Huhtasaaren grillaaminen on taas sieltä missä aurinko ei paista! Haluan nähdä kun kokoomuksen edustaja kohdellaan samalla mitalla! Asiantuntijatkin ihan käsittämättömät! Sannikka-Ukkola pihalle ja Ylelle noottia!

Miten on mahdollista, lääkäreiden ansiotaso on noussut kaikkia muita ammattiryhmiä enemmän? Ja vielä ilman lakkoilua!

Vaara!! Nyt on viha noussut kaikkialla... Sudet ja sudet. Tilanne on se, että kansa ottaa lain omiin käsiinsä, tai alkaa palkkionmetsästys!

Lääkärit, apteekkarit, asianajajat – huippuansiot ihmisten ongelmilla. Samoin perintä- ja pikavippifirmat. Opettajat, papit, nimismiehet – ennen kermaa, nyt pudonneet kelkasta.

Kun pääsis töihin, että vois ruveta lakkoilemaan.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi