Lukijoilta: TEKSTATEN

Pohjalaisen muistilista; yleensä traktorin perävaunussa ei ole valoja ja vilkkuja tai ei niitä käytetä. Kuskikin puhuu puhelimeen ajon aikana.

Miksi te Ruutikellarintien ammattikorkeakoulun opiskelijat heitätte roskanne metsän reunaan, luulis jo tuon ikäisten tajuavan laittaa ne roskiin.

Olisiko aika lopettaa kirjoittaminen koulukiusaamisesta? Aikuiset ihmiset kiusaavat työpaikalla toisiaan joka päivä. Kyllä oppi kulkee vanhemmalta lapselle eikä toisinpäin.

Ei auta itkeminen huonosta johtamisesta täällä lehden palstalla. Laittakaa asiaa eteenpäin. Johtajallakin on johtaja.

Miksi Ylessä ei enää kuule vanhemmille ihmisille iskelmä- ja vanhaa tanssimusiikkia, niin kuin Mikko Alatalo asian ilmaisi Arto Nybergin ohjelmassa. Missä vika?

Kun rahtari lähtee Turusta kohti Oulua, ei se lähde kiertämään Keski-Suomen kautta näillä polttoainehinnoilla, vaan suorinta 8-tietä, jonka täytyy saada koko matkalta runkoverkkotieksi Turusta Ouluun!

Näistä Ruotsin vaalien puolueväritetyistä äänestyslapuista tulee väkisinkin mieleen Ryysyrannan Jooseppi kun hän aikoinaan vetäisi sen punaisen viivan.

Saimme puhelimeen kuvaviestin jossa tyttäremme miniän kohdussa oli pieni 17 mm ihminen. Kädet ja jalat liikkui! Tälläistenkö tappamista Suomen laki puolustaa?

Christer Harf, oliko Bragen syysmarkkinat suunnattu vain Waasalaadetin lukijoille? En löytänyt kyseisistä markkinoista tietoa kuin vasta maanantain Pohjalaisesta. Monesta muustakin tapahtumasta saa lukea vasta jälkikäteen. Vaasalaiset ovat niin itsekeskeisiä, etteivät halua ilmeisesti suomenkielisten naapurikuntalaisten osallistuvan tapahtumiinsa.

Esiintymislava pois torilta!

Kiitos Heimo Hokkanen kun vaadit Vaasan kaupungin myyntikohteita paremmin esiin. Kestäisivätköhän kaikki toteutuneet kaupat päivänvalon?

Onko Palosaaren yrityskeskus avannut kaatopaikan sokeritehtaan pihaan? Rakennusjätettä on paljon.

Wilma-järjestelmästä (10.9): toki on kätevää, että kaikkien lasten tiedot ovat samassa paikassa, mutta muuten kummastutti jutun sisältö. Sairauspoissaoloja ei pysty tehdä yhtä nappia painamalla vaan täytyy lähettää erikseen viesti. Liekö päivityksen tarve? Viime vuonna vielä koululaisen kohdalla onnistui lähes yhdestä napista ilmoittaa poissaolosta. Wilmassa ei myöskään voi olla yhteydessä muihin vanhempiin, ainoastaan toinen huoltaja voi nähdä viestit, jotka lähetetään joko henkilökunnalle tai opettajille.

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi