Lukijoilta: TEKSTATEN

Asumisen kustannusten nousu on pääosin pelkästään lähes verojen nousua. Holtiton politrukkilauma nostaa asumiseen liittyviä veroja ja taksoja kun sen voi tehdä salaa äänestäjiltä. asumisen lukuihin pitäisi verotuksen osiolle katto.

Viasat Golf takaisin Pohjalaisen urheilusivulle, tv-urheilu! Minä sen sinne sain, mutta mihin se nyt taas katosi?

On aikoihin eletty. Kepu-johtoinen hallitus ajaa alas jo maatalouttamme. Hallitus heikentää viljelijöiden asemaa nyt myös EU:n kautta.

Miksi kukaan ei sano totuutta? Vaasan talouden alamäki alkoi, kun R Tiitola jäi eläkkeelle. Sen jälkeen ei valvottu rahankäyttöä. Talousjohtajan oltava todella pätevä, ei riitä poliitikkojen kaveruus. Kestää kauan korjata virheet.

Huleputket joka talouteen niin saadaan varmasti putket tukkoon.

Elisa näyttää yhtenäistävän hintoja, mikä tarkoittaa käytännössä 20–100 prosentin korotuksia.

Vaasan Kehitys oy:n projektipäällikkö kertoo mainostavansa Vaasan lentokenttää seinäjokisille. Annan hyvän ja halvan mainosvinkin, laittakaa Vaasan lentokentän nimeksi Vaasa–Seinäjoki-lentokenttä niin kyllä ruuhkat alkaa.

Kaikki entiset ja nykyisetkin koulukiusaajat on mätämunia, varsinkin 70-luvulla ammattikoulua käyneet.

Lapualla taas ryssittiin oikein sukujen voimalla 60-luvun malliin. Kadehdittiin 100 hlön työpaikka Kauhavalle. Poliitikot saa loputkin mennä harrastajateatteriin kun kaikki menee pieleen.

Sipilän hallitus; tuo kokkare- ja kakkarepäiden joukko on kunnostautunut vain hyväosaisten hyysäämisessä heikompiosaisten kustannuksella. Kristillistä?

Vaasan talouden pito syvältä. Järjettömiä investointeja suunnitteilla, vaikka perusasiat retuperällä. 6000:sta duunarista päästävä 4000. Onnistuu luomalla todellinen 2-kielisyyskoulu, teatteri ym. saman hallinnon alle. Myykää Pikipruukki ja taideteokset kellareista.

Jos uutiset pitävät paikkansa, Syyriassa on tulossa kauhea verilöyly. Idlibiä on jo pommitettu ilmasta. Mielenosoittajat ovat sulkeneet silmänsä.

Venäläiset trollit väärentävät taas historiaa väittämällä Stalinin ja Berijan vainoissa teloitettujen olevan suomalaisten tappamia venäläisiä. Suomalaiset muka kuljettivat ruumiit rajalta kymmeniä kilometrejä Venäjälle.

Minkä katkaisusta tulee kaksi palaa vasta toisella katkaisulla?

Mahtijuttu jos lusmut ja laiskat työyhteisönpilaajat voidaan jatkossa irtisanoa ilman käräjöintejä ammattiliiton kanssa, nykyisinhän näistä loisijoista ja tekosairaista ei pääse eroon kuin ehkä konkurssin kautta, itsellä kokemusta alati sairaasta pinnarista ollessani yrittäjänä ja kauppiaana!

Voi sairaalan parkkipaikka ja suuri idiotismi. Tällainen kämmäily ja typerä alasajo mahdollista vain Vaasassa.

Sukumme on isokyröläistä vuosisatojen ajalta, emme ole koskaan kokeneet itseämme seinäjokisiksi. Sjoen imu tulee koitumaan kuolemaksi. Seinäjokiset ovat kuin iilimatoja toisten ahterissa.

Valvooko joku viranomainen tuoteselosteiden paikkansapitävyyttä? Ellei, ovat yhtä tyhjän kanssa. Leivät ainakin ovat samaa kuivaa sahanjauholta maistuvaa kaikki.

Potkitaan työntekijä ulos ja otetaan toinen tilalle. Yksi miinus yksi on nolla. Nolla plus yksi on yksi. Miten tässä työllisten määrä on lisääntynyt? Taitaa olla vain insinööreille opetettua korkeampaa matematiikkaa ja salatiedettä, joita rahvas ei ymmärrä.

Oli se yksi siivooja vain parempi mitä nämä kaksi. Tosi tämä. . .

Pesäpallokenttä rantatontille, ei järkeä. Viedään kenttä mtv-alueelle ja rannalle vaikka senioritaloja uimahallin läheisyyteen.

Olipa mukava kuunnella nyt lauantaina Yle Pohjanmaata kun äänessä oli Niina Koskela Kokkolan studiosta. Selkeää, sujuvaa, yleiskielistä puhetta. Jos hän ja Antti Haavisto vaasasta olisivat enemmänkin äänessä, niin kanavaa kuuntelisi vieläkin mieluummin.

RKP äänestää Soinia vastaan. Ryhmässä tuntuu olevan vasemmistolla enemmistö. Samoin on myös useassa valtuustossa.

On se kyllä kauheeta, jos pelkkä se että myyjä tervehtii, pilaa kauppareissusi. Sehän kuuluu hyviin käytöstapoihin. Voimia sulle!

Tultaessa Etelä- ja Keski-Suomesta Vaasaan puuttuu pääteiden varsilta kyltitys Vaasaan. Asiaa ihmettelee autoileva kansa. Asia korjattava.

Saamme aikamoiset myrkyt parveketupakoinnin kautta.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi