Lukijoilta: TEKSTATEN

Edelleen Vaasan kaduista ja pyöräteistä riittää ihmettelyä. Paljon on toki uusittu ja tasoitettu kesän aikana, mutta paljon on vielä reikiä, uria ja saumoja. Miksei anneta korjaus alansa ammattimiehille ja vaadita täydellistä tulosta ja lasku (huom.) sille firmalle,joka kadut on repinyt rikki!

Vepsun valmennus voisi mennä armeijan kertausharjoituksiin niin oppisi kuinka hyökätään ja ammutaan maalia kohti.

Suuret kiitokset Gigantin it-porukalle, neuvoitte musiikin siirrosta cd-levyltä muistitikulle. Toimi!

Teollisuusliitto aikoo taas häiritä työssäkäyvien työrauhaa järjestämällä järjestöllistä toimintaa, vaikka suurin osa ei edes halua.

Hankaluuden keskellä lojuu mahdollisuus. Albert Einstein (1879–1955).

Tulkaa Pietarsaareen käymään, niin ette varmasti saa kunnollista palvelua suomeksi. Parempaa lääkärinpalvelua saa, jos osaa ruotsia ja/tai venäjää. Vaasassa olen aina saanut kaikki palvelut suomeksi.

Saas nähdä kuinka kauan naapurin tupakan savu leijailee meidän parvekkeella?

Hyvä kirjoitus Vaasan työtahoilla voidaan huonosti. Työnjohto, pomot ottakaa vastuu ongelmiin ym. asioihin, joten hoitakaa ne jotta työntekijät jaksavat hyvin. Pomot kiertoon, siitä hyviä esimerkkejä on... Työmotivaatio paranee varmasti.

Sydänaseman hoitajille ruusuja hyvästä ja ystävällisestä hoidosta. t. mumma

Työnantajat jaksavat vinkua Pohjalaisen trollijutuissa rekrytoinnin riskeistä. Mikä estää ottamasta vuokratyöntekijää jonka voi kotiuttaa päivän varoitusajalla? Ei meillä teollisuuden logistiikassa ainakaan mikään, samat miehet jo vuosia vuokralla 0–40-sopimuksella ja kukaan ei kysele. Teollisuusliitto hoi?

Pitääskö Vaasan lisätä markinointia kauniista kaupunkistamme ja palveluista joista emme tiedä itsekkään. Mieleen tulee mm. lentoliikenne lomakohteisiin. Olen joskus körötellyt Hesaan kun en tiennyt Vaasasta lähtevistä lomalennoista.

Ministeri Mykkänen laittoi tutkimuksen Migrin toiminnasta. Ministeri väitti Migrin tekevän itsenäisiä päätöksiä painostuksen alla. Höpö, höpö Mykkänen.

Mitä Vaasa osais tehdä? Pystyy jopa pilaamaan meren?

Puhkeaako vihreä kupla nyt? YK:n tuoreen tilaston (ipcc arg4)mukaan Suomen co2-päästöt ovat 0,07 promillea maailman päästöistä. Olisiko poliitikkojen rauhoituttava?

Jälleenkäyttökauppakeskus, tökerö käännös ja hölmöläisten meininkiä kuvaava muka innovaatiouutinen. Jupiterin kierrätys- ja kiertotalousosaamisen pohjalle olisi helposti voitu luoda vaikka millainen kiertotalous- ja työllistämiskombinaatti. Onko laskettu monenko miljoonan suorat ja välilliset vahingot kaupunki aiheutti kun lopetti Jupiterin? Ja nyt vielä öösätään rahaa uuden Jupiterin aloittamiseen!

Keskon ja S-ryhmän johtoportailla on väärä ymmärrys asiakkaidensa tiedontarpeista vaalien yhteydessä. Liikkeiden ei pitäisi kieltää puolueiden ehdokkaiden esiintymistä tukiryhmineen kauppojen auloissa ja käytävillä. Tasapuolisuus ei leimaa kauppiasta mihinkään puolueeseen.

Vaasassa on useita ylemmän tason virkamiehiä, joiden sydän ei syki Vaasalle. Emme tarvitse sellaisia. Ovat heikoin lenkki.

Pienyrittäjän ei kannattaisi olla tyhmä, ja pysäköidä taloyhtiön pihaan toisten varatulle paikalle. Nyt satuit olemaan asiakkaasi parkkiruudussa...

Totta oli kirjoitus Vaasan ruotsinkielisistä jotka ovat ummikoita ja touhuavat kuitenkin palvelualan tehtävissä, suhteilla tässä Strömsöössä hommat juonitaan! Tämähän on täyttä totta jonka jokainen on nähnyt ja kokenut!

Ay-liike sorvaa kuulemma kovaa työmarkkinavasaraa kovaan käyttöön. Olisi mielenkiintoista nähdä, millaista vasaraa sitten heiluteltaisiin, jos Suomen yrittäjät löisivät pillit pussiin! PS. taitaa olla vaaleja tulossa.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi