Lukijoilta: TEKSTATEN

On ymmärettävää, että päättäjiä ei kiinnosta Suomen viennin kannalta tärkein tie eli kasitie, koska oma mökki eikä äänestäjien mökki ei ole sen varrella.

Yksilöllinen/inhimillinen hoito ei todellakaan toteudu, kun 17 paljon apua tarvitsevaa, monisairasta vanhusta varten on 2 hoitajaa esim. aamuvuorossa. Näin se menee kun vanhusten hoito myydään yksityisille pörssiyhtiöille. Hoitajille kenkää ja loput nääntyy työmäärän alla!!

Aborttiko? 1) Uskonto on ymmärrystä ja tietoa, ei juurikaan tunnetta. 2) Terveys- ja sosiaaliset seikat puoltavat abortin mahdollisuutta. 3) Yhdynnöistä pidättäytymistä on suositeltava varsinkin nuorille ja avuttomille.

8-tie on ollut n. 1 000 v. Muualla polkuja. Tie torniosta rannikkoa pitkin Turkuun.

S. Koski on pettynyt, kun ei tullut tuomioistuinvirastoa. Minä ja kohtalaisen moni muukin äänestäja on pettynyt, ettei VKS ole täyden päivystyksen sairaala.

Olisko ollut YIT, joka keskiviikkona sotki päivällä koko Yhdystien liikenteen. Eikö talosta löydy parempaa osaamista liikenteen järjestelyyn tietyön ajaksi.

Peurajahdissa tehdään tielle tilaa ja laitetaan kolarisumat kuriin. Peurojen ja kauriitten ruokkijat peilin eteen.

Milloin olet syönyt ruoka-annoksesi ekologisesti? Silloin kun pyyhit leipäpalaan lautasesi pinnalta loputkin ruuasta syömisesi lopuksi.

Seinäjoen suojeluskunnan museosta löytyi sisällissodan vankileirillä vankien kirjoittamia kirjeitä, jotka vartijat pidättivät lähettämättä postiin. Myös saapuneet kirjeet pimitettiin. Teloituksiakin tehtiin. Vankileirin vastuullisten kunnia pitäisi vielä teilata oikeudenmukaisuuden vuoksi.

Ärsyttävää kun kaupoissa tuntuu olevan nykyisin ihan teemana myyjien pakkotervehtiminen. Isossa liikkeessä joka hyllyn väleissä raikaa luonnoton hei hei! -huomiointi. Asiakas ei saa enää rauhassa katsella tuotteita.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Ikkuna-lehdessä, 5.9.2018, ei ollut ristikkoa.

Uimarannat uimakiellos, ympäristörikos, törkeä huolimattomuus. Mitä viranomaiset? Eivät mitään tee. Näin Suomi-oikeusvaltiossa.

Vepsun sivuilla sanotaan et aitiosta voit seurata peliä 3:sta paikasta ...aitiosta... No siinä se meni heti pieleen.

Hallitus helpottaa pienten yritysten työhönottoa. jos taitamattomasti pestataan huono henkilö, niin hänet voi nopeasti erottaa, ja koettaa onnistua paremmin uuden palkkaamisessa. Lopputuloksena on yksi työllinen lisää ja sehän sopii kaikille.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi