Lukijoilta: TEKSTATEN

Kolumni Pohjalaisessa 1.9. Jaana-Stiina Ala-Korpi. Miksi koiran omistajista tuli vätyksiä? Täyttä asiaa suoraan kuin meidän kadulta Sepänkylässä. Häiriintynet koirat vailla kasvatusta määrää millä puolella katua kulloinkin voit kävellä. Heti paltussa kiinni jos tilaisuuden antaa. Mihin tämä maailma on mennyt?

On yhteiskunta mennyt kummalliseksi. Rikolliset hurvittelee meidän rahoilla ja mummot kärsii elinkautista kidutettuina suljetuissa laitoksissa kiitokseksi ahkerasta elämästä ja veronmaksusta. Kun kerran valtiolla on nyt rahaa, vanhusten sorto on lopetettava ja jokaiselle vanhukselle taattava ihmisarvoinen elämä!

Susanna Kosken yleispolitikoinnilla on hallituspuolue kokoomus unohtanut Vaasan jokaisella hillotolpalla.

Kyllä troput on kireellä kun joku erikoossuunnittelia Vincent Westberg arveloo verovaroolla näkyykö p-vuato enskesänä. Näkyy varmhan, taitaa vuatokin jatkua viälä silloonkin. Ei niitä vuatoja havaatte kun jokahinen könnää tiatsikan ääres.

On merkillistä miten rakkaus muuttuu vihaksi avioeron jälkeen. Mihin rakkaus katoaa vai oliko sitä ollenkaan. Eihän rakkaus kuole koskaan. Se on ikuista.

Mopot pois kaikilta alle 30-vuotiailta.

Niin se vaan on että Halla-aho on rehellisin poliitikko, sanoo niinkuin asiat on, sitä toivoisin muiltakin.

Vähälle on jäänyt Väinö Tannerin suuri vaikutus sodan jälkeiseen kehitykseen. Hän piti meidät länsimaana ennen tulevia ns. hyödyllisiä idiootteja.

Vaasa vetää epäonnistujia, Mansikkasaari on hyvä esimerkki. Oli laivaliikenne, Fenno-hotelli, Wasalandia. Joka toinen päivä uutisoidaan, nyt on ylijäämää, ja toisena päivänä on kumulatiivista alijäämää 25 miljoonaa euroa. Saippuatehtaasta kinaavat sivulliset, joilla ei ole penniäkään liossa. Sitten haihatellaan sähköauto- ja akkutehtaasta kuten Ikeastakin, jotka ei koskaan tule Vaasaan. Paikallispolitiikot kinastelevat millä kielellä tehdään seuraava moka.

Hyvä kirjoitus ruotsin kielestä Vaasassa. Moni täällä käyneistä vieraista kiroo miksi ensiksi kaupoissa puhutaan ruåttia.

Olen muuttanut maalta Vaasaan 61 vuotta sitten, enkä ole kokenut minkäänlaista kieliongelmaa koskaan. Aina on suomella tullut toimeen, muut väitteet ovat panettelua.

Pyöräilijät haluatteko vakuutuksesta korvauksia? Kun käännytään jalkakäytävältä suojatielle auton eteen. Sama vaikka punainen palaa, autolle vihreä.

Ei ole olemassa mitään talviaikaa. Se on normaaliaika!

Vaasan vesi on aina vastuussa viemärien ja pumppaamoiden toiminnasta. Omistaja vastaa aina tekemisistään. Niin sanoitte minullekin tukokseni tulvatilanteessa.

Hienoa että puut on poistettu Vaskiluodon sillan vierestä!!!!!

Suomalaiset, pitääs ottaa oppia näistä vanhoista elokuvista, missä on hyvä ja paha, se ei katoa koskaan.

Voi hyvät vaasalaiset. Taas teitä veretään retkuun. Älkää antako Saarakkalan hoitaa sairaalan päivystysasiaa. Siniset on pahimpia kun kokoomus. Ei mitään järkeä.

Hyvin heppoosesti käsitteli lehdistö vuoden tärkeimmän urheilutapahtuman, joka oli Tampereella viikonloppuna.

Antti Tuuri kirjoitti asiaa glyfosaatin vaaroista 31.8. kolumnissaan. Ei vaarallista ainetta pitäisi sallia peltojen myrkytykseen.

Kiitos Jaana-Stiinalle koirajutustasi, vaikka näin ei kyllä asiat ole, vaan päinvastoin. Koiria koulutetaan, kakaroita ei. Kunkkuja kun ovat, saavat tehdä mitä vaan. Vapaa kasvatus helppoa

Kyllä on Seinäjoki kaukana, jos seuraa postin lähetyksiä netissä. Paketti aina jumissa siellä pari päivää.

Vaasanpuistikolla on 4 suojatietä 140 m:n matkalla. Olisikohan jonkinlainen inflaatio-vaikutus kyseessä niiden kunnioituksen puutteessa? 1 km matkalla on 15 jalankulkijoiden ylityspaikkaa.

Tupakoitsijat kerrostalos, olkaa kiitollisia kun me yritämme teitä lopettamaan tupakointi!

Kun nykyinen virkamiesjohto aloitti, oli ylijäämää n +30 milj. e nyt vuosia myöhemmin alijäämä 24 milj. e, jota ei saada hoidettua kuin veroja nostamalla. On tuossa ollut muutakin kuin valtion virkamiesten laskuvirhe.

Perussuomalaiset ovat oikeassa. Yle on aikansa elänyt instituutio ja sen pakkoverosta on luovuttava. Ylen ohjelmat myös maksukortin taakse.

Seuratkaapa miten Ruotsissa, suvaitsevuuden kehdossa, karsitaan yksi puolue ulos demokratiasta tyyliin me ei leikitä sun kanssa, onhan Suomessakin sama ilmiö jo näkyvissä suvakkipuolueissa ja metoo-porukoissa.

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi