Lukijoilta: TEKSTATEN

Pituushypyn pitää suuntautua eteenpäin! Mäkihyppy sama asia, ei saa tulla takapuoli edellä maahan! Pystyn korjaamaan tämän virheen! T. Ex-mäkihyppääjä!

Jarkko Nieminen pilaa Eurosport 1:n tennisotteluita puhumalla kaikesta muusta paitsi käynnissä olevasta ottelusta.

Mullolantie kuuluu 8-tien kanssa runkoverkkoon eikä sillä ole Vaasan katujen kanssa muuta yhteyttä kuin se että me joudumme katumak, anteeksi kiinteistöveron muodossa osallistumaan myös niiden kunnostukseen. Mullolantie kuuluu valtiolle. Kuten huomasit että kauniina kesäpäivänä tie on ihan ajettavassa kunnossa.

Jälleenkäyttökauppa jäi vielä toteutumatta Vaasaan kertoi Pohjalaisen toimittaja. Kyllä pistää vihaksi lukea tuollaista. Jaa-a, mikähän se Jupiter sitten oli vuosia jollei jälleenkäyttökauppa. Voi päivää. Ensin tehdään ja rakennetaan vuosia hyvät puitteet pitkäaikaistyöttömyyden hoitoon ja kuntoutukseen ja saadaan paljon kiitosta ja hyvinvointia perheisiin. Sitten yhdellä napautuksella päättäjät päättävät lopetetaan toiminnan ja kaadetaan vuosien työ.

Kesänvietossa asioin usein Uudessakaarlepyyssä. Siellä hämmästyn aina kuinka joustavasti ja ystävällisesti autoilijat päästävät suojatielle. Senhän ei pitäisikään olla mikään juuri ja juuri vihaisena suoritettu pakko. Ei kait vaasalaisten kellossa voi olla sen vähemmän tunteja kun muuallakaan. Mihin on sellainen kiire?

Jakovaraa ei ole, kun valtio velkaantuu edelleen, sanottiin hetki sitten. Nyt Sipilä ottaisi reilusti lisää pakolaisia ja lisäisi roimasti kehltysapua. Oudon ristiriitaista puhetta.

Kronvikin veneranta: teillä on siellä pari 13-vuotiasta, upeasti käyttäytyvää poikaa. Rientävät ihan omasta tahdostaan auttamaan vanhaa raihnaista rouvaa, kun palaa mökkireissulta yksin. Ottavat veneen vastaan ja kantavat autoon tavarat, joita on paljon. Hienoa! Saavat vanhemmat olla ylpeitä tällaisista pojista.

Onnea O. Kärki. Teit nuorten maaottelun kolmiloikkakisasta kilpailun! Kyllä kelpasi katsoa.

On ihan turha taistella vanhusten paremman hoidon puolesta. Tulee vahva tunne, että vanhukset (ja vähän muutkin tarpeettomat ) on päätetty uhrata talouskasvun takia. Uhraajilla on rahaa onnelliseen vanhuuteen.

Jos ja kun katujen korjausrahaa on kaupungilla vaatimattomasti, on erityisen tärkeää, että rahoilla maksettavat korjaukset tehdään laadukkaasti ja asiantuntemuksella. Huonosti tehtyjä korjauksia joudutaan uusimaan tämän tästä ja taas maksamaan saman paikan korjauksesta. Seurauksena on, että monet muut kohdat jäävät korjaamatta. On Vaasassa ennenkin katuja korjattu, mutta ei koskaan niin huonosti kuin aivan viime vuosina. Mikä mättää?

Minkhän kokoonen kuivankesän tukisumma pyärähtää Nallen kartanosta tilille? Päriääkhän sillä.

Kadut kuuluu teknisen toimen alaisuuteen, jonka johtajaa ei tunnu kiinnostavan katujen kunto. Hänelle laskua rikkoutuneesta autosta.

Vaasa on ainutlaatuinen kaupunki ja vaasalaiset hyvin ainutlaatuisia ihmisiä. Ei ole tiedossa toista kaupunkia, jossa jalankulkija kiltisti odottaa, että kaikki autot ovat menneet ennen tien ylittämistä. No, ehkä Mumbai on poikkeus... Entäpä jos me autoilijat nyt – yhteisellä sopimuksella aloitetaan katsoa liikennettä jalankulkijan silmin ja ajetaan oikein?

En voi ymmärtää miksi Susanna Koski ei ymmärrä!

Juuri ostin etusivun kaupasta puolalaista ruokaa ja kansa kiittää.

Valtio keräsi vuonna 2017 polttoaineverona noin 2,6 miljardia.

Mukava asua Kirkkopuistikolla, on kun asuis kettutarhassa, jonkun piskit räksyttää koko ajan. Alkaen aamusta pitkin päivää.

Suomessa (Närpiössä) asuu poliitikkoja, jotka ovat sitä mieltä, että suomenkielisen lähihoitajakoulutuksen järjestäminen on uhka Närpiön yrkesakademin ruotsinkieliselle koulutukselle. Mielestäni ko. poliitikot voidaan lähettää Siperiaan!

Onko oikein? Koira päivät puuhun sidottu. Puun alla iso kuoppa. Puun juuret kärsii. Koira ei ilmeisesti viihdy sisällä. Mitä jos kaikki talon koirat ulos. Ei oikein.

Hyvä Susanna, olisi parasta ajaa oman kotikaupungin asioita pontevasti eikä tähyillä valtiomieheksi.

Kiitos Vaasan Mehiläisen hoitajille, jotka kaihileikkauksen yhteydessä huomasitte punkin nilkassani ja poistitte sen.

Panaman veronkiertäjät – Anneli Lindroosin selvitys yksityishenkilöistä ja yrityksistä, jotka mukana. Tehkääpä kunnon juttu tästä selvityksestä. Mieluusti ennen vaaleja kiitos.

Hei isokyröläiset, missä ne 160-vuotiaat maamerkit ovat?

Kommentoi




Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi