Lukijoilta: TEKSTATEN

Sunnuntain Pohjalainen kertoi autoilijoiden käyttäytymisestä lähestyttäessä suojatietä. Todella noloa kaikin puolin. itse olen kokenut samaa, ja aina on ollut kyseessä taxiautoilija. kirjoittanutkin tästä olen, mutta sama rodeo jatkuu.

Kyllä Jaana-Stiina antoi negatiivisen kuvan koiranomistajista (kolumni 1.9.). Suurin osa koiranomistajista on kuitenkin oman koiransa koulutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijoita. Ei ole pyyteettömämpää rakkautta ja kiintymystä sekä luottavaisempaa ystävyyttä kuin mitä oma koira antaa. Koiran kouluttaminen tottelevaisuuteen pienestä pennusta alkaen on palkitsevaa, mielenkiintoista ja hauskaa. Koira on viisas eläin, joka oppii mielellään uutta. Onneksi me jokainen saamme luoda oman elämämme tärkeysjärjestyksen.

Yötä myöten jatkuva päätön moporalli. Haloo! Vanhemmat ilmeisesti ylpeitä pikkupojistaan, kun he osaavat niin hienosti mopoja pärisyttämällä terrorisoida yörauhaa pitkin kylää?

Älkää nyt vaan sitä raviradan aitaa sitten poistako, sehän on yhtä historiallisen arvokas kuin tuo Elisa-stadionin lauta-aita.

Voi että aikamies oikein pelkää hirvikärpäsiä ja sen vuoksi kaikki hirvet ja peurat pitäisi tappaa, onko arempaa miestä nähty!

Mihin enää uskoa. Kepu toteuttaa talonpojan kurjistamispolitiikkaa, että on pakko myydä halvalla puuta sellujäteille, demarit kurjistavat työeläkeläiset.

Kuinka voi yhden puolueen edustaja myydä Suomen kansallisomaisuutta niin kuin omaansa!

Suomi–Ruotsi-maaottelua seurates tekee sellaisen huomion, että Ruotsin urheilijat ovat paljon päivittyneempiä?

Ajan aina Helsinkiin Tampereen kautta. En Porin.

Aina ei ole koiran syy jos se on rähisijä. Sitä on voitu kiusata, härnätä ja kohdella kaltoin, joten se kokee hyökkäyksen olevan paras puolustus.

Miten on mahdollista että yksi nainen päättää 8-tien rahoituksesta. Hyvä jos tietää missä se tie sijaitsee ja tämä sama nainen sekoilee aivan liikaa. Ulos sanon minä. Ja Lintilälle vastaus: RKP:ta kiinnostaa vain kielipolitiikka. 8-tielle rahaa ja heti.

Lienen ainoa muinaisjäänne joka vielä elää omaa pientä elämäänsä livenä eikä muiden hohdokasta elämää blogien kautta.

Vepsulan lasten vanhemmat saavat jäädä seuraamaan peliä Vepsulan edustalle puukatsomoon tai voivat halutessa mennä muihin katsomoihin. Terveisin: Vepsulan väki.

Arvon ministeri Mykkänen on huolissaan noudattaako Migri prikulleen ihmisoikeuksia ja tehdään kallis ulkopuolinen selvitys. Voisiko hän tehdä saman kantasuomalaisten vanhushuoltoon?

Kansanedustajat palasivat töihinsä kesätauolta. Puhuvat tauosta, kun eihän tuo 2,5 kk oikein riitä mihinkään.

Wasa Station! Lausutaanko se ruotsalaisittain Vaasa Statsuun, englantilaisittain Vaasa Steissön vai härmäläisittäin Vasa Station? Onko nimi jo lyöty lopullisesti lukkoon? Voisimmeko vielä luopua tuosta nimihirviöstä? Kuka sen on oikein keksinyt? Vastatkaa kysymykseen tällä palstalla hyvät päätöksentekijät. Tuolle nauravat jo naurismaan aidatkin!

Ovatko suurvaltojen johtajat informoituja Suomen johtavien poliitikkojen aikeesta pelastaa maailman ilmasto. Helpottaa kovasti.

Huonoa johtamista vaasalaisissa työpaikoissa, seuraus psykososiaalinen kuormitus ja huono ilmapiiri. Ulkopuolinen konsultti sen eräällä työpaikalla totesi. Alkuperäinen syy huono johtaminen, siis esimies, katse peiliin! Älä enää syyttele yhtä työntekijää, joka joutui jo sairaslomalle vuoksesi!

Koulukiusaamisen ja väkivallan syyt ovat kotikasvatuksessa ja kotioloissa. Ei olla kotona kiinnostuneita mitä ja missä ne kullannuput milloinkin puuhastelee. Eikä osata antaa oikeita eväitä elämän varrelle.

Vähäinenkö? Onkilahden jätevesivuoto 20 000 kuutiota vastaa samaa kun mitä 35 000 sikaa tuottaa lietettä vuodessa. Jos tämä olisi sikafarmarin aiheuttama niin poliisit olis jo ovella.

Tyrnimarja: sekoitus puristettua hämähäkkiä, linnunp---aa, lepänlehteä, seittejaä ja monia muita ötököitä samaan pulloon. Kuka valvoo mitä pitää sisällään tyrnimehu?

Vepsun kunto romahtaa joka syksy kun talvella ei treenata kunnolla vaan ainoastaan vedetään traktorinrenkaita.

3-loikkaaja Lipsasen olemukseen pitää saada korjaus, ei tollaisella keinuvalla tyylillä voi saada tulosparannusta. Ryhtiä voimistelulla kroppaan ja tulokset paranee.

Taas on on direktiivien laatija keksinyt uuden päästömittauksen ja Suomen valtio sillä tietysti heti rahastaa...

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi