Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt piti saada ulkolaisia etunimiä kalenteriin. Helpottaa kuulemma ulkomaalaisen kanssa naimisiinmenoa. Voi anna mun kaikkea kestää.

Onko Vaasan kaupungilla liika vähän porukkaa töis kun ei ehditä korjata Tervajoella Malamontietä, koska se on mennyt täysin rikki koululiikenteen ja koulun rakentamisen aikaisen raskaan rekkaliikenteen johdosta. Vaasan kaupunki, korjatkaa särkemänne.

Aivan aluksi haluaisin kysyä Urpilaiselta milloin Kreikka maksaa takaisin ne miljardit eurot joita olit sinne puuhaamassa ja joille lupasit täydet takuut?

Eihän meillä kaikilla vanhuksilla ole nettiä, josta näkisimme Salen tarjoukset, monella paikkakunnalla ainoa kauppa, taas meitä vanhuksia halveksutaan ja aliarvioidaan!

Onko Suomesta loppunut talouspaperi? Kesko tuo maahan Italiassa valmistettua talouspaperia, jota K-kaupat myyvät Pirkka-tuotenimellä.

Kyllä pitäs olla kaukosäädin, saapi vaihtaa kanavaa jos ei elokuva kelpaa. Niskavuori-sarjat ovat aitoa elämää, ei humpuukia. Kaikki on aitoa elämää, että näin minun mielipiteeni.

Tässä sitä ollaan nettoveron maksajana 68-vuatiaana. Ilman yhteiskunnan tukia.

Pohjalaisen tasa-arvoinen kohtelu jääkiekkoselostuksista on unohtunut täysin! Sportin a-nuorten otteluselosteessa nimeltä mainitaan kolme maalintekijää ja kaksi muuta kuitataan tekstillä: kolmannen erän alussa Sport teki vielä nopeasti kaksi maalia. Eivätkö nämä kaksi maalia olleet tärkeitä, kun niiden tekijöitä ei mainittu nimeltä? Näinkö kannustetaan nuoria pelaajia?

Taas suvakkiyhteiskunnassa ihmetellään koulukiusaamistapausta, nyt kun se on mennyt liian pitkälle. Asioihin voitaisiin puuttua ajoissa, mutta kun ei nykyään saa rangaista. Tätä päättäjät haluaa, ottais vastuun. Pitää vaan keskustella ja kuunnella. Välituntivalvojalle silmä käteen ja asenne kuntoon eikä seistä piirissä, kun nurkan takana tapahtuu.

Onneksi laki lasten vieraannuttamisesta lähenee. Rupee monella mammalla ääni väriseen, kun isät rupeavat viimein saamaan oikeutta tässä maassa ja tuomiot pannaan käytäntöön. Lapsetki saavat sitten vanhempana nähdä minkälainen äitikulta todellisuudessa oli.

Ihmepaikka tämä Vaasa, ravintoloissa, kahviloissa ja jopa kaupoissa ei saa suomenkielistä palvelua. Muualta Suomesta tulleet kesävieraat kysyivät ollaanko me ollenkaan Suomessa, kun ei nämä kieltäkään ymmärrä! Kerroin, että tämä on paikallista monikulttuurin rikkautta, josta Vaasa on jopa ylpeä ja markkinoi sillä itseään!

Polttoaineen ympärille syntynyt kartelli näyttää horjuvan. Kauan se kesti.

Kävimme paikallisessa rautakaupassa kysymässä Sinituotteen kuivaustelinettä, ei ollut. Pyysimme tilaamaan, ei tilattu. Tilasimme sitten tuotteen netistä, ilmainen kuljetus kotiovelle, että se siitä kivijalkakaupasta.

Tuntematon Kimi Räikkönen tais singahuttaa laakista Hotakaisesta mailmalla Suamen tunnetuumman kiriaalian. Ainutlaatuusta.

Oli hieno päästä taas treenaamaan Hietalahden kuntotalolle, edullinen ja hyvä paikka opiskelijan kukkarolle. Suosittelen kaikille, opiskelija etelästä.

Vähässäkyrössä Housulantie melko puskittunut. Oksat raapii autonkylkeä. Kukahan ne karsiis?

Olen katsellut nykypäivän kuuluisuuksista tehtyjä muotokuvia ! Olen ajatellut mitähän seuraavat polvet miettivät! Onpa oudon näköisiä olentoja ollut tärkeissä tehtävissä.

Vaasan jätevesivuoto ei täytä ympäristörikoksen kriteerejä, oli vahinko. Jos sama olisi sattunut maatilalla, tulisi tukien takaisinperintä ja tuomio. Onko Suomessa oikeus kaikille sama?

Seurakuntayhtymä näyttää mallia pappilan ympäristössä sekä Kirkkosaaressa, kuinka jättipalsamia viljellään.

Sokea Reettakin tajuaa, että autojen päästöarvojen uusi mittaustapa on vuosisadan suurin koplaus.

Olen Susanna Kosken kanssa samaa mieltä siitä, että huolenpidon tarvitsijoita on liikaa työläisiin verrattuna. Miksi kukaan ei uskalla todeta, että maahanmuuttajat ovat meille tällä hetkellä kohtuuton kustannus.

THV:n laitoksen tutkia oli talviajan kannalla. Kesäajas kun kuulemma pimiä aika aamusta pitenöö. Voi pyhä yksin kertaisuus,eikö valoisa aika vastaavasti illasta pitene.

Keisarin uudet rääsyt olis ollu osuvampi nimi tuolle Ylöjärven 100 tonnin rosterikasalle, kaikki kunnia kuitenkin epuille...

Kiitos Jaana-Stiinalle koirajutustasi. Näin asia on, koira on kunkku lapsetkaan ei niin tärkeitä!

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi