Lukijoilta: TEKSTATEN

Mullolan mies valitti taannoin Mullolantien kunnosta. Ajoin tien päästä päähän ja totesin sen olevan normaali maaseututie. Sitä huonommassa kunnossa ovat kaupunkialueen asfalttitiet. Vaikka nopeusrajoitukset poistettaisiin, ei siellä voisi, teiden pahan kunnon takia, ajaa yhtä kovaa kuin Mullolantiellä.

Seinäjoki suuntautuu kuulemma valmistumassa olevalla taidehallillaan maakuntaan. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa, joten lähikunnat vaviskoot: Seinäjoki tuloo ja tyhjentää taiteen muilta omaan navettaansa. Tollot ja infantiilit vaasalaiset varmaankin lainaavat ja lahjoittavat loput, jos vielä jäi seiniä tyhjiksi.

Järvelä kiiruhti jo betonoimaan Wärtsilän uudistushankkeen. Kestää hänen mukaansa vuosia ennen kuin mitään tapahtuu. Toivottavasti kuitenkin Wärtsilän pyörät pyörivät vauhdikkaammin kuin kaupungin työntekijän tahtiin.

Juuri näin: Vaskiluotoon modernit tornitalot mm. Wärtsilän työntekijöille ja Wärtsilän vapautuvalle alueelle tornitalot opiskelijoille. Rekat siltatielle. Näin vähenee keskustan autoliikenne!

Pietaryrtti on upea kasvi ja tuoksuu ihanalta, kesältä niin kuin myös pelargoni ja samettiruusut!

YK on puolueellinen 57 arabi- ja muslimimaan ja öljyrahojen voimin. Kehitysmaat heidän talutusnuorassaan. Siksi YK on menettämässä merkitystään. Lanamäki on väärässä.

Kuka työläinen Urpilaista enää äänestäis, sehän oli oikeistolaisempi kuin Katainen ollessaan hallitukses.

Niskavuoret-sarjaa on paljon mukavampi katsoa kuin tuota pyssyjen pauketta, murhia, sänkyhommia, homo-lespokasvatusta yms.

Hallitus julkisti ensi vuoden budjettinsa 29.8. Tv-haastattelussa, varsinkin Antti Rinne, yritti etsimällä etsiä siitä moitittavaa. Hänen ilmeestään mäki, että nyt meni hallituksella nappiin. Niin menikin. Kohtuullisen oikeudenmukainen budjetti.

Raamattu on todellinen jumalan kirje ihmiselle. Sellaisia me olemme, kun se kertoo. Siellä on hyvyys ja pahuus opiskeltavana ja ja lisäksi historia.

Miksei poliisit pidä nopeusvalvontaa, Lehtikuusentiellä ajetaan kun viimeistä päivää, kyllä valtio sais rahaa.

Wasalandian tontti täyteen korkeita kerrostaloja, kiitos!

Vaasan katujen kunto??? Olen täysin samaa mieltä ti 28.8. tekstaten-palstan kirjoittaja. Kenelle voi lähettää laskun, kun auton pyörät rikkoutuvat tai vanteet vääntyvät katujen viallisen ja epätasaisen pinnan vuoksi. kuka on vastuussa katujen ala-arvoiseen lopputulokseen päätyvistä avauksista ja peittämisistä?

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi