Lukijoilta: TEKSTATEN

Keskipuolueiden kannattaa etsiä yhteisiä tekijöitä voidakseen syrjäyttää kokoomuslaisen rikkaita suosivan markkinapolitiikan.

Uusimman hotellisuunnitelman kuvan perusteella voidaan todeta, että äärettömän tyhmännäköisten kenkälaatikkotalojen rakentaminen kaupunkimme rumistuksi jatkuu. Voi itku.

Pohjalainen voisi ottaa mallia Keskisuomalainen-lehdestä ja jakaa lehti kahteen osaan niin aamukahvilla voisi kaksi henkilöä lukea lehteä.

Turha suunnitella rataa Vaasasta lentokentälle. Meillä on jo siihen kulkuväline. Lilliputti-juna voi hoitaa tämän. On kumipyörät alla ja liikkuu hyvin asfaltilla.

Teollisuusliitto piti olla kova juttu. Mutta niin vaan on toiminta tyrehtynyt. Ei kuulu kentällä, eikä näy, kuin liittoherrain ansiot kovat.

En äänestä enää ikinä, kiitos kiky-kaksikolle erinomaisesta ideasta.

Kenen on vastuu, että koulussa lapset saavat pahoinpidellä toisensa henkihieveriin? Kouluun on pakko mennä, eikä siellä näköjään kukaan ole kiusatun apuna. Miksi sallimme tämän?

Mistähän kertoo se, että opettajilla on työsuojeluasiamies, mutta oppilailla ei?

L. Huhtasaari on 15 vuotta sitten tehnyt järkyttävän rikoksen ihmisyyttä vastaan, plagiotuaan gradunsa, johon Pohjalaisenkin toimitus on nyt innoissaan tarttunu. Huhtasaaren olisi pitänyt aikoinaan syyllistyä esim. pahoinpitelyyn ja rattijuopumukseen niin eihän sitä tiedä vaikka olisi nyt pormestari?

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun Li Andersson on ollut juovuksissa 7 päivää -lehden mukaan jo monta päivää. Uskottavuuden kannalta ainakin otsikko on vaihtunut.

Ei Gerbyssä mitään ruuhkia ole, kun vain ei autoile 7.40–8.00.

Parveketupakoitsija huomaatko, että et ehkä ole yksin, ympärilläsi on muitakin jotka eivät pidä savusta haluaisivat ehkä juoda kupin kahvia ja lukea päivän lehden mutta savusi pitää sisallä.

Wärtsilän muuton myötä satoja duunareita tullaan irtisanomaan. Alihankkijat hyvästi. Se siitä uudesta upeasta innovaation kehdosta. Yrittäkää nyt vaasalaiset ymmärtää tämä. Ei sinne vaskiluotoon kaikki mahdu.

Nyt heti kaikki vauvojenkin pinnasängyt pois ja käyttökieltoon! Ovat ihmisarvon vastaisia!

Kiitos, Kari Uusikylä, kolumnistasi 17.8. Päättäjät ovat todellakin tekemässä koulusta viihdekeskusta. Koko ajan pitää olla kivaa, eikä opettajaa tarvitse kunnioittaa. Kuka enää haluaa opettajaksi, oppilaiden sylkykupiksi? Ja vanhemmat vaan vaatii.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi