Lukijoilta: TEKSTATEN

Suuryritysten hallitukset ja sijoittajat ovat syyllisiä työttömyyden pysyvyyteen. Työllisten työtaakkaa pitää keventää jakamalla osa tekemisestä useammille tekijöille. Palkat voidaan hyvin maksaa voittovaroista.

Tuhannet kiitokset Arttu Mäkelälle tätä meidän Pohjanmaata koskevista huomioista ja niiden esille nostamisesta suomen kielellä. Se on meidän kaikkien etu. Kasitiejuttu ja kolumni tosi hyviä.

Leveä, korkea kuljetus, on saattoauto edessä ja takana, vilkkuvaloa jos jonkinlaista. Traktori hinaa valtavaa lastia, ei minkään valtakunnan varoitusta tai valoa.

Kuoppa vilkkaassa Gerbyntien ja Alskatintien risteyksessä ollut vaikka kuinka kauan. Ihmeen leväperäistä touhua.

Onko Vepsun otteluissa puukatsomo-osassa vanhemmilla oikeus katsoa peliä, jos lapset ovat vepsulassa leikkimässä?

Vihreät ovat Touko Aallon sikailun tuoman julkisuuden vuoksi kääntämässä huomiota Laura Huhtasaaren graduun.

60-luvulla kommunistit marssivat vappukulkueessa kantaen pahvirakettia, jossa teksti avaruuden aikakausi on meidän, seinäjokelaiset rakentakaa vielä komiampi raketti. 0lettehan tekin samanlaisia utopisteja kuin kommunistit. Seinäjoki rakettimaiseen nousuun kepun tuella.

Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa. - George Elliot (oik. Mary Ann Eevans 1819–1880).

Ovatko poliitikkomme tehtäviensä tasalla? Suomi toimii autojen varassa. Nyt maailman puhtaimman ilman aktiiviväki alistetaan pelastamaan maailman ilmasto. Ministeri Tiilikainen toteuttaa vihreiden unelmat hyppien keikkuen. Kohtuus täysin kateissa.

Huvilakauden päättäjäiset ei ole juhla. Sehän on tylsä asia, kun kesä meni. Ja kaikillahan on jonkunlainen huvila. Kesä jatkuu talvella...

Rengonharjun lentokenttä on Ilmajoella ei Seinäjoella. Helikopterin sijoituspaikka on siis Ilmajoella, ei Seinäjoella.

Kyllä nyt vaasalaiset olemme siinä tilanteessa meirän pitää poikotoida Seinäjoen palveluita. Emme saa käyttää sairaalapalveluita eikä mitään muutakaan. Koska päivystys sairaala meni sinne ja helikopterikin myös. Ja nähtävästi kaikki muutkin. Yhteis pelillä hanttiin.

Nyt vähäkyröläiset metsästäjät kokoukseen ettei käy niin kuin viime syksynä että kauriit katos metsistä ja seuralle jäi vain kaiken karvaiset ongelmat selvitettäviksi.

Olisi kiva jos friends&brgrs:ssä saisi palvelua suomeksi. Ongelmia saada tilaus oikein. Aina puhutaan ruotsia asiakkaalle.

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi