Lukijoilta: TEKSTATEN

Urpilainen ja poliittinen eliitti ryhtyy pelastamaan sinistä planeettaa. Eiköhän kotimaan asioissa olisi haastetta riittävästi. Ilmastohumppaaminen sekoittaa päät.

Vaasako pelottaa mustasaarelaisia? Uusi ja erilainen? Naurettava väite kun ajattelee että kuitenkin yli 70% Mustasaaren työllisestä väestä käy Vaasassa töissä!

Matleena Kalliokoski hoi! Kävele Teirinpuiston kohdalta ostarin läpi (50 m) ja olet lasten leikkipuistossa. Siellä ei ole tungosta. Lasten leikkikenttiä ei rakenneta toistensa viereen.

Kalle Lanamäki puhuu asiaa ja tietää mistä puhuu. Hurmahenget ja kiihkohenget eivät tiedä mistä puhuu.

EU = kommunismi. Kaikki kriteerit täyttyy, yksi on sananvapauden rajoittaminen. EU määräilee valtioita ja rankaisee niitä, jotka ei tottele käskytystään. Vaatii itsenäisiltä valtioilta kuuliaisuutta, mutta ei noudata omia sopimuksiaan, rikkoo lähes kaikkia mennen tullen.

Vaasan kaupunki voisi palauttaa sen 50 milj. e Vaasan vedelle, jonka se on tulouttanut vesitaksoista muihin tarkoituksiin viimeisen 30 vuoden aikana. Tällä summalla on rajoitettu muuta kaupungin toimintaa.

Kahdeksan kultaa. Torilla on tavattu yhdelläkin kullalla.

Se vaan Markus on sillä lailla, että sinunkin veroeuroista maksetaan elintasopakolaisten vastikkeeton eläminen Suomessa.

Taas alkoi tv:ssä kaikkien uusintojen äiti, viisi-kuusikymmentä vuotta vanhaa soopaa, Niskavuoren tarinaa. Tänään tulee Heta sitten Nuori Niskavuori ja sitä rataa, Verotetaan tv-luvat, näkee ohjelmista, nykyohjelmatkin on naurun räkätystä, samat esiintyjät ja heillä kaikilla on pirun mukavaa, paitsi maksajilla.

Politiikka, puolueet, vaalit ja hallintokoneisto on se järjestelmä, jolla valtio, maakunnat ja kunnat hoitavat kansalaisten hyvinvoinnin. Liity johonkin puolueeseen niin pääset tekemään päätöksiä. Voimaton sivusta huutelu ei edistä hyvinvointia.

Isokyröläisten halut vaihtaa maakuntaa taitaa olla kepulaisten peliä. Nyt on kiire saada päätökset ennen kuin hallitus vaihtuu. Muuten, luettelosta jäi puuttumaan työpaikat, jotka ovat Vaasassa.

Kalle Lanamäen vastustajilla on maalliset ja hengelliset sekaisin. Yrittävät vanhasta testamentista hakea tukea harhalleen.

Eikös isännöitsijä ole silloin väärällä alalla, kun hänellä ei ole aikaa vastata puheluihin, nauha vastaa olen kokouksessa, tämä on toistunut ennenkin? Silloin pitäis soittaa takaisin!

Kauppapuistikko on kuin kynnöspeltoa ajaisi!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi