Lukijoilta: Tekstaten

Ylimielinen ja nokkavalta kuulostava ääni kesäyliopistolla palvelee huonosti asiakkaita. Hieman ystävällisyyttä mukaan ja hitaampaa äänentuottoa. Asiakasta täytyy jaksaa kuunnella. Ei myöskään niin kovaa että korvat särkyy.

Kiitos Jari Ranta hienosta kirjoituksesta lapsuuden traumat. Kaikkien kannattaisi miettiä ennen kuin alkaa arvostelemaan. Kenenkään taustoja ei sivullinen voi tietää.

Nyt voidaan unohtaa Wasa Station. Wärtsilän tontti on paras mahdollinen paikka musiikki- ja kongressitalolle. Keskellä kaupunkia ja merinäköala. Ja mahtuuhan sinne vielä muutakin.

Herätkää vaasalaiset eduskuntaan valitut. Miten on aikaansaannit. Onko ajatus meitä kierrättää S-joen kautta mentäessä Turkuun. Puolustakaa nyt edes meitä palvelevaa tien runkoverkkoa. Pitääkö esim. Wärtsilän moottorit kuljettaa jatkossa jotain kärrytietä pitkin.

Ei Vaasan seudun kannata hallituspuolueita (kokoomus, keskusta, siniset) äänestää, koska riistävät Vaasaa minkä ehtivät. Vain tyhmä päätyy heihin.

Laihialainen aikataulutus. Jos ei oo valmista silloin kun pitää, niin se on sitten muutaman viikon tai kuukauden päästä. Eikä sitten muuten oo tilaus aikataulusta kiinni.

Kuinka herrantähäre tuallasen kakaran, Aino Pennasen toilaaluuusta alootethan ylikallis rikostutkinta? Näkihän tv:stä kaikki sen pöyräälyn. Koivuniämen herrat heti käythön.

Onkohan yhtään työpaikkaa, jossa naisia ei kohdeltaisi huonosti? Naisvaltaisilla kaikkein huonoiten?

Itse kahta vuoroa yhden palkalla uurastavana en ymmärrä tietöiden tekemisen laiskuutta. Kuukausien läpiajon aikana lähes ainoa aikaansaannos on viidenkympin rajoitusmerkki. Huomenna ajan sen kilometrien autiuden läpi sataa!

Lehdistö on kiinnostunut Lolan huoltomiehestä, johon kaunis nainen on rakastunut niin kuin se olisi jotenkin paheksuttavaa. Tasapuolisuuden vuoksi voisi Victorian rakastumista hierojaansa kohotella kulmiaan.

Rytilaakson arboretum on kyllä tyhjää täynnä ja ollut jo vuosia. Kuvissakin vain ihmisiä, koska tarhassa on tyhjät pläntit ruusujen sijasta. Puutarhaosasto voisi myös käydä siivoamassa katkomansa puskat Hietalahden pieniksi kutistuneilta metsäalueilta. Kurteninkadun päähän kylvetty rikkaruohonurmikko on myös varsinainen näky.

Vaasalta puuttuu se narsistinen röyhkeys mitä Seinäjoelta löytyy. Seinäjoki ei pahemmin kunnioita naapuriensa mielipiteitä. Se on kuin kasakka joka vie kaikki mikä on löyhästi kiinni.

On kyllä saamatonta porukkaa Laihian teknisellä osastolla, mistään ei tuu valmista ja selityksiä riittää.

Miksi Vaasasta ei löydy kuin vilttiketjutason kansanedustajaehdokkaita. RKP:ltä löytyy ministeritason ehdokkaita, mutta he profilotuvat enemmän kielipolitikointiin. Vai eivätkö puolueet haluakaan tänne vahvoja nimiä? Kelpaamme vain varmistamaan seinäjokisten ehdokkaitten läpimenon. Mitä jos rannikosta muodostettaisiin oma vaalipiiri.

Jos perussuomalaisten tai sinisten puolueesta joku olisi toiminut niinkuin Touko Aalto homobaarissa, niin koko suomen media yms, vaativat heidän eroa!

Nyt asukkaat puolustamaan omaa vesimittaria. Meissä asukkaissa on erilaisia veden kuluttajia. Toiset kerää pyykkiä, toiset käy suihkussa päivittäin. Jokainen saisi maksaa vedenkulutuksensa itse?

Kasitie ja runkoverkko, nykyhallitus ja varsinkin kepu on päätöksissään selkeästi tuonut esille poliittisen tahtonsa! Tavoitteena pudottaa länsirannikko kehityksen kelkasta nukkumalähiöksi niinkuin Venäjä on toiminut Karjalan kanssa! Nyt Vaasan ja rannikon päättäjät, herätkää ja ryhtykää pikaisesti tositoimiin puolustamaan Vaasaa ja länsirannikkoa!

Seurasin perjantaina jännityksellä erästä (nais-) autoilijaa. Hän oli ottanut tehtäväkseen kiertää joka ikisen kaivonkannen, mikä sillä kadunpätkällä sattui tulemaan eteen. Oli niin taitavaa pujottelua, että jopa Palander nykykunnossa olisi jäänyt toiseksi.

Turha vaasalaisten on itkeä lääkärikopterin perään, kun sen edellisen kopterin rahat nyysittiin ja jouduttiin oikeuteen asti. Siihen loppui kopteritarina kuin kanan lento, keskittykää vaan Uumajan laivareissuihinne!

Taas yritetään tavallisten autoilijoiden riesaksi ja maksettavaksi sälyttää satelliittiseurantaa vähäisten sähköautoilla fiilistelevien tähden.

Suomi on sitoutunut... näin aloittaa poliitikko puheensa. Taitaa olla niin, että puhdistamme maailman ilmaston ja toimimme tänne tuleville laadukkaana täysihoitolana.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi