Lukijoilta: Tekstaten

Josko nyt jymyuutisen myötä saataisiin kehitystä myös Vaasan kaupungin kehitykseen. Siilot, Mansikkasaari, Wasalandia, Fenno, Öjberget ovat olleet puheenparsissa jo neljännesvuosisadan. Miten käy Vaskiluodon kehittämisessä? Onko target samoin 25 vuotta – sitten tuleekin jo vuosi 2043. Ja kaikki on lähes ennallaan.

Niin kauan, kun Vaasassa rymistelee ärkkopeeläinen hegemonia, on turha haaveilla mistään kaksoiskaupungista Seinäjoen kanssa. Umeå kun sattuu puolueelle olemaan se ykkösvaihtoehto yhteistyön suunnaksi.

Pakanat voisivat sen verran kunnioittaa kristittyjen pyhäpäiviä, että jättäisivät sunnuntaisin nurmikot leikkaamatta. Muitakin päiviä varmasti on?

Sunnuntain Näistä Suomi puhuu -palstalla, keskuskauppakamarin ekonomisti kertoi kuinka 8 500 maahanmuuttajaa lisää vuosittain otettuna, vähentäisi eläkemaksuja miljardeja. Unohtuiko nyt kertoa, että kyse oli työperäisestä maahanmuutosta.

Mitä ruvetaan tekemään tuon häirinnän kanssa. kaiket viikonloppuun ja vähän muulloinkin, tämä hopeanvärinen, pakoputkella viritetty auto ja mopot herättää usean kerran yössä huutoniementiellä. myös karheaääninen traktori osallistuu.

Kiitos Matti Jaakkolalle tämän päivän natseista. Punavihreät pyrkivät sananvapauden rajoituksiin uusmarksismin oppi-isien ohjeiden mukaisesti. Muistetaan että kommunismi on tehnyt enemmän pahaa kuin natsismi.

Laihialla ohjattava hidas liikenne Potilasta lähtien Faaringintielle. Muuten liikenne ei kulje joustavasti.

Kuinka Vepsun valmennus aikoo saada katsomoon maksavia ihmisiä, kun valitsemanne pelisapluuna ei ole oikein myyntikelpoista urheiluviihdettä. Ankea syksy taas odotettavissa kuten viime vuonna, ja seuran kassa huutaa tyhjyyttään. Lopuksi SJK on todennäköisesti edellä sarjataulukossa kun kausi on paketissa.

Näin syksyisin on todella mahtavaa ajella kunttajussin leikkuupuimurin tai pimeänä olevan traktorin perässä ja kytätä kääntyykö ilman vilkkua eteen vai pääsisikö jotenkin ohi jo muutaman kilometrin jälkeen!

Minkä takia miesten housujen vetoketjut ovat nykyään niin lyhkäisiä, että vain istualtaan onnistuu wc-asiointi. Ei ole kiva kyykkiä metsässä housut kintuissa!

Vaasalla on varaa laittaa 25 milj. euroa laivaan, mutta ei varaa järjestää aamu- ja iltapäivähoitoa klo 7.45–16.30. Ei iso juttu. Vai mitä valtuutetut?

Ei näkynyt eikä kuulunut puheissa eikä haastatteluissa vaasalaisia johtavia poliitikkoja ja -virkamiehiä Pohjalaisen Kyrön käräjiltä ottamissa jutuissa ja kuvissa. Vai lymysivätkö takarivissä? Taisivat olla Uumajassa tai saaressa Korsholmassa!

Suomalaiset eivät vihaa venäläisiä, mutta epäilevät venäjällä olevan naapurimaiden valloitushaluja. Siksi tarvitsemme vahvan puolustuskyvyn.

Koska Vaasan kaupungin johtajat huomaavat mitä on tapahtumassa? Alkaa luottamus loppumaan turhista lupauksista. Työpaikkakiusaaminen on saanut vallan.

Mielipiteen ja uskonnon vapauteen kuuluu abortin vastustamisen vapaus samoin kuin sen hyväksyminen. Tämä on uskontoa, ei valtion ulkopolitiikkaa.

Maarit Feldt-Ranta ym. poliitikot hehkuttavat aina sairastuessaan kuinka hyvää hoitoa he saavat. Ystäväni, vaatimaton perusduunari ei sitä saanut ja kuoli lopuksi hoitovirheeseen. Yhdenvertaisuuslaki voi olla teoriaa. (Vaasan sairaanhoitopiiri ei kyseessä)

MTK:n järjestämän massiivisen rutinakamppanjan keskellä ei puhuta siitä, että vilja on niin kuivaa ettei kuivaukseen mene rahaa kuin murto osa normaalista. Viivan alle jää rahaa enemmän kuin niin sanottuina hyvinä vuosina, jos sellaisia kyseisissä piireissä nyt onkaan!

Kyllä M Jaakkola todisti oman älykkyystasonsa; taas kerran, natsikirjoituksellaan.

Nyt Putinille vaatimus, että venäjän on maksettava suomen uudet hävittäjät ja sotalaivat. Eduskuntavaalien täky.

Lopeta tupakointi jos et pääse ulos!

Voi hyvänen aika, miten pienestä putkesta katsot maailmaa. Opeta kakarasi käyttäytymään ihmisiksi. Kyllä kai joskus edes voisi olla hiljaa.

Sinä mökkiläinen, jota ärsyttää lasten äänet, musiikki ym. Hakeudu ihmeessä jonnekin kauas kaikesta asutuksesta, esim. Perämeren saarelle, sillä se olisi kaikkien parhaaksi.

Vaasan hovioikeus on vitsi! Varkaat, raiskaajat ja psykopaatit riehuvat mielensä mukaan. Uhrit jäävät ilman oikeutta ja turvaa. Voi tätä suomen oikeuslaitoksen alennustilaa!

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi