Lukijoilta: Tekstaten

Eiköhän Vaasan ja Seinäjoen tekemisen ja meiningin ero hyvin konkretisoidu, kun vertaillaan kahta samanaikaista rakennushanketta: Seinäjoella Ideapark 67 000 neliötä ja Vaasan kalarannassa joku kalastuksen talo, vai mikä se nyt onkaan noin 600 neliötä, rakennusaika molemmissa sama, eli valmista ensivuoden loppupuolella!

Presidentti Niinistö on uudenvuoden puheissaan vaatinut hyvin toimeen tulevien osallistuvan köyhän kansan puolesta. Silti puuttunut kiky:n aikaan saamiseksi, sekä mätähallituksen pystyssä pitämiseen.

Kuinka oikeassa kalastaja Linkola olikaan noin 20 vuotta sitten maailman menosta. Enää ei hänelle kukaan naureskele.

Vaasan keskussairaalassa alkaa olla tuo autonparkkeerausongelma. Kiva kun tulee töihin aamulla tai iltavuoroon niin ei toivoakaan, että auton saisi jonnekin ilman että lappuliisat väijyvät jossain. Tehkää jotain asialle ja pian!

Olisin jäänyt repusta luokalle, kun en omistanut sitä koko kansakouluni aikana vuonna 1951. Silti sain parhaan oppilaan stipendin. Että niin ennen.

Ymmärrän täysin, että mökkiläinen haluaa luontoon rauhoittumaan, ei kuuntelemaan vieraiden kakaroiden möykkäämistä. Voisiko heille opettaa toisten huomioon ottamista, on hyötyä aikuisena.

Ratissa selvin päin ja ajaa hiljaa, saa sakon. Rattijuopot/huumekuskit joita on paljon, eivät saa juuri mitään. Väärä laki tulossa, herätkää päättäjät.

Minkä takia keskussairaalan päivystyksen parkkipaikalla on parkkikiekkopakko, eihän siellä kukaan huviksensa autoa pidä, ja voi olla ettei ehdi käydä siirtämässä kiekkoa kun on tutkimuksissa. Sakko tulee!

Pohjalaiselle vanhan mummun toivomus. Olisiko mahdollista laittaa Eurosportin tv-ohjelmat niin, että meikäläinenkin ymmärtäisi.

Ai miksi ero osuu pahemmin miehiin? Koska mies on rakentanut talon yksin, tehnyt vuosia ylitöitä. Nyt nainen vie talosta puolet, lapset kaupanpäälle tietenkin äidille ja mies maksaa elatusmaksuista ittensä kipiäksi ja elättää näin naisen elämää, joka usein jääkin työttömäksi tahallaan tämän takia. Naisen 1e on erossa 1,8e. Sossutädit ja lastensuojelu on äidin puolella lähes aina, kait siinä halutaan nöyryyttää miestä.

Eikö moottoritietä voisi asvaltoida ihan oikeesti vaikka yöllä, eikä pahimpaan ruuhka-aikaan kun ihmiset pääsee töistä? Älytöntä pelleilyä.

On se kumma, kun maanviljelijät saa tukea riistapelloista ja sitten kun tulee viereiselle ohrapellolle muutama sorkkaeläimen jälki, niin kauhea itku alkaa satomenetyksistä. Muutenkin saisi kieltää vilkkaiden teiden varrelle riistapeltojen perustamisen.

Toimittaja Henri P pitäisi lähettää Kiinaan ja Intiaan opettamaan kuinka eivät saastuta. Juttu kansanedustajan taksin saastuttamisesta oli mauton.

Eisukha Katajamäjen paskeeri oo liian syvällä pääs? Provinssi on totta, gikafaktory on visio. Revi siitä.

Meitä varoitetaan valeuutisista, ja disinformaatiosta yleensäkin. Ihmiset ovat herkkiä uskomaan juoruihin, eli juuri tällaisiin valeuutisiin. Näitä sitten levitetään eteenpäin jonkinlaisena totuutena. Mestareita ovat vihreiden Touko Aalto ja demarien Antti Lindtman. Pankaapa merkille.

Olen samaa mieltä kuin Anna-Leena Melleri. Vaasan julkinen terveydenhuolto on erinomaista.

Täytyy sanoa, että järki on vähissä, jos täytyy ikäkeskuksen parkkipaikoillakin sakottaa, kun unohtuu parkkikiekko siksi aikaa kun hakee äitinsä intervallihoidosta kotiin. Kuinkahan monelle iäkkäälle omaiselle käy samoin kun käy vierailulla? Ei kait tuolla ole kiekon tarvetta, haloo!

Ei abortista meuhkaamalla tulla kristityksi, vaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainokaiseen poikaan.

Kuka on vastuussa, kun lapsi jää auton tms. alle Minimanin ja Vöyrinkadun alueen työmaalla? Laittakaa nyt kunnon kulkureitti kouluille eikä joka päivä eri paikasta ohjattua reittiä. Isot pomot kattoo vaan tehokasta työaikaa, eikä näihin laiteta aikaa.

Suomen mökkirikkain kunta on Kuopio, myös kahdeksanneksi suurin kaupunki. Mitä Vaasa ja Mustasaari voisivat oppia tästä?

Islaminuskosta pitää poistaa kostamisen ja tappamisen käskyt. Hyvän ihmisyyden vastaiset ajatollahien fatvat kuten Salman Rushdien tappokäsky on kriminalisoitava kansainvälisesti.

Aikamoinen saavutus, hyvä Vaasa. Saada koko kaupunki haisemaan kuselta torstai-iltana. Paljonkohan oikeesti lorahtanut, vai tuleeko vieläkin putkista ns. materiaalia?

Mökkiläisille, jotka antavat kakaroiden huutaa yötä päivää. Kannattaisiko ostaa mökki perämereltä. Siellä saatte karjua ja naapurit saa rauhan.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi