Lukijoilta: Tekstaten

Wasa future festivaleilla keskusteltiin laatujournalismista. Suomesta sellaista ei enää löydy. On vain huonolla maulla ohjattua punavihreää propagandaa.

Amerikassa ne kääntää savun pienhiukkasetkin rahaksi. Koskahan Suomen puunpolton pienhiukkaset muutetaan rahaksi, esim. savunmakuiset mustikat. Unohda koko juttu, nyt ollaan sääntö-Suomessa.

Hyvä kirjoitus J. Mäenpää, vähemmistöt ei tarvii ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Ne kuuluu meille valkoisille miehille.

Voi kun meni pieleen, kun veikkasin ennen Berliinin kisoja, että Suomi saa kaksi pistesijaa, saikin kolme.

Olemme ostaneet asunnon eläkepäiviksemme, asuntomme alapuolella parvekkeella tupakoidaan, se häiritsee meitä. Jopa yöllä puoli kolmen aikaan tuli tupakanhaju parvekkeelta. Tätä vois sanoa häiriöksi, mutta tämä kaikki ilkeys on yhtiökokouksen siunaama.

Vaasan hovioikeus antaa syytetylle vallan päättää tuomiosta?

Taas järki kateissa niillä gerbynniemen asukkailla, jotka ovat valittaneet puiden kaadosta. Uudet talot ei lähellä teitä, joten niistä ei vaaraa teille!

Seurakunnan hoidossa oleva hauta oli huonosti hoidettu, kun menin, niin kukista ei ollut mitään jäljellä, kastelu oli unohtunut ja hoito. Harmi, kun hoidosta on maksettu. Koko kesä on mennyt vain pienten siimakoneitten leikkimisessä. Kyllä hoitohaudat on etusijalla ja sitten vasta muu. Laitoin itse uudet kukat. Toivon ensi kesästä parempaa.

Ei ole viharikos, mistä useita tuomittu. Suomi kuin entinen Itä-Saksa.

Tarkoitatko siis, että tilaat lehden vain kaupan mainoksen vuoksi? Muussa tapauksessa reaktiosi kuulostaa erikoiselta.

Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia. - Albert Einstein (1879-1955)

Lastensuojelu tietää, lapsi oireilee epävakaasta kodista, päihdeisästä, manipuloinnista. Millä tavalla tässä täyttyy lapsen etu?

Joku pönttö tai pöntöt valittavat katujen hidasteista tai töyssyistä. Ne ovat hyvä ja edullinen tapa valvoa nopeuksia. Jos autosi ei kestä, aja hitaammin tai osta uusi auto.

Kaikki maailman uskonnot ovat keksittyjä juttuja ,eikä yksikään kestä kritiikkiä.

Suomalaisilta yleisurheilijoilta pitäisi kieltää haastattelussa sanat ”olen tyytyväinen suoritukseeni, kaikki meni ok”, kun pääasia on päästä kisoihin, jopa edellisvuoden tuloksella, kun on vain ylittänyt karsintarajan.

Kommentoi
Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi

Luetuimmat paakirjoitukset
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi