Lukijoilta: Tekstaten

Vaasan uudessa logossa olisi voinut olla kuva kaislojen valtaamista rannoista ja lahoavasta Wasalandiasta.

Aivan loistava kirjoitus Hannu Katajamäeltä tiistain 14.8. Pohjalaisessa, aiheena Vaasan ja Seinäjoen kaksoiskaupunki. Em. kaupunkien päättäjät, ottakaa koppi tuosta kirjoituksesta.

Olen kyllä nauttinut täysillä tästä kohutusta ilmastonmuutoksesta tänä kesänä ja talvikin oli kunnon lumitalvi, tämä on hyvää kehitystä, tällaista lisää!

Kukahan se varasti nimellisen mainoksen, jäi muki saamatta sen takia. Muu posti jaetaan kyllä, Vöyrin jakajat vaihtoon, kun jakavat postitkin vääriin laatikoihin, ei niitä kukaan sieltä palauta.

Rekkaliikenne rautateille, valtion pitää tulla vastaan, eikä olla joka asiassa ryöväri.

Kyllä menee pikku kuljetusfirmalla huonosti taas tuotannollistaloudellisista syistä, pitäiskö irtisanoa taas joku.. tulis tuakin auto maksuun?

Olen hyvä, ihana ja rakastettava vain silloin kun minua tarvitaan.

Raskasta on politikkojenkin olla äänestäjien mieliksi. Jos pidät vaaleissa antamasi lupaukset saat idiootin leiman (Trump). Suomen hallitusherroja ei voi ainakaan syyttää idiooteiksi.

Palkka ja eläke on jo kerran verotettu. Siitä huolimatta on maksettava sähköveroa, kiinteistöveroa, autoveroa alvista nyt puhumattakaan. Ei se tilanne ole mitenkään erilainen kuin se, että perintövero menee jo kerran verotetusta mammonasta. Jostain sitä veroa on kerättävä kaikkeen tähän hyvään mitä yhteiskunta tarjoaa.

Mitenhän pitäisi kysymys asettaa, että natokiimaiset sais itseään miellyttävän tuloksen, kun ei Niinistökään auttanut. Yli puolet suomalaisista vastustaa Natoon liittymistä.

Piikkisiä okaita yhtiökokouksen osanottajille, jotka hyväksyivät parveketupakoinnin. Siinä savussa on vakavaa sairautta altistavia aineita, tutkimustietoa on.

Kukahan paavi se on ollut joka määrännyt, että roomalaiskatollisen kirkon papit eivät saa mennä naimisiin. Raamattu ei pappien avioitumista kiellä.

Työväenopisto, siitä on pudonnut pois etuliite työväen. Ketä se palvelee? Ei ainakaan köyhää kansaa.

Pitäiskö Suomen lopettaa ns. huippu-urheilun tukeminen ja laittaa nekin rahat vanhusten hoitoon ja eläkeläisten taitetun indeksin lopettamiseen. Pitäis.

Onko kukaan ajatellut, että ulkoministeri Soini saattaa olla jo hieman dementoitunut. Abortti-mielipiteet viittaavat siihen suuntaan. Ex-edustaja jatkossa.

Herra Mäenpää, juttusi on täyttä bull shittiä ja jotku jopa uskovat noita sinun kirjoituksia, vaikka niissä ei ole totuuden siementäkään.

Vaasan sähkö korjasi Raippaluodossa juhannusmyrskyn kaatamat puut linjoilta erittäin nopeasti. Kiitos!

Vaasa on kuin viemäriverkkonsa, kaikki retuperällä. Vaasa haluaa Mustasaaren ja Laihian kanssa kuntaliitoksen. Maalaiset maksaisivat heidän hölmöilemällä hankitut velkansa yms.

Millä jussit eli kun oli vain suo ja kuokka? Ei tullut tukirahaa/hätäapua EU:lta. Nykyajan jussit saa tukea, jos sataa tai aurinko paistaa liikaa niin aina kassaan kilahtaa.

Kun seuraa Helsingin touhuja, niin ei voi muuta kuin tulla siihen tulokseen, että Helsinki elää metsästä ja Kelasta. Onko siellä montaakaan tuottavaa työpaikkaa?

Nyt nähdään, toimiiko Suomen poliittinen järjestelmä, kun ulkoministeri jatkuvasti ilmoittaa arvopohjakseen aivan jotain muuta kuin mitä Suomen virallinen kanta on. Yksityissektorilla jos johtoryhmän jäsen toimii julkisesti yrityksen arvoja vastaan, on hyvin nopeasti entinen työntekijä. Muistetaan kuinka Kanervan kävi samanlaisessa tilanteessa.

Taas uhkaa telkkareiden ja antennien vaihto. Vanhuksilta menee ainoa ilo. Ei ole rahaa ostaa uutta telkkaria.

THL selvästi pimittää HPV-rokotusten haittavaikutuksista, joita on paljon ja monessa maassa.

Miksi Länsirannikon eläinklinikka muuttaa pois Suvilahdesta Kivihakaan, millä sinne pääset eläimen kanssa, kun ei ole autoa. Missä on lähempänä eläinlääkäri täällä.

Näissä hoitotaloissa tapahtuu kaikenlaista ja kun niistä huomautetaan, niin alkaa vainoaminen ja muu kiusanteko omaisia kohtaan. Jotain pahasti vialla. Voi voi tätä raukkamaisuutta.

Kuumaa kesää svenssonit ei tunnu kestävän. Päähän tuntuu tullu joku pasilli kun pitää autoja tyäksensä poltaa. Soliraarisuus on valttia.

Kommentoi

Luetuimmat yleisolta
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi