Pääkirjoitus: Lisää merellisyyttä Vaasaan

Sisäsatamaan tulee vihdoin Kalastuksen talo ja kelluva terassi. Hyödyntääkö Vaasa tarpeeksi merellisyyttään?

Nyt katseet Vaskiluotoon

Tykkään ihan hirveästi Hoviskan rannan reitistä. Meri purkaa stressiä, eikä edes myrsky haittaa. Rakastan myös Tropiclandian erakkomaista rantaa. Meri ei silti näy tarpeeksi. Nyt pitäisi suuntautua Vaskiluotoon eikä Kivihakaan. Vaskiluodon vanhoihin rakennuksiin pitäisi saada pienyrittäjiä. Odotan Craft Parkilta ja Kalastuksen talolta todella paljon.

"Katselen täällä kuraojaa"

Käyn Seinäjoelta Vaasassa joka toinen kuukausi, mutta en ole nähnyt ainakaan Ilkassa mainoksia Vaasasta, jotka liittyisivät mereen tai tapahtumiin merenrannalla. Onko siellä talvisin ravintolaa tai mitään paikkaa lapsille? Retkiluistelu- tai talviurheilupaikka rannassa olisivat kivoja. Sitä täällä kuraojan vieressä katselen, että voi kun täälläkin olisi merta.

Lisää ravintolalaivoja ja allas

Olemme kavereiden kanssa puhuneet, että ei hyödynnetä. Kun miettii, kuinka kaunis Hoviskan ranta on, se on ihan mieletön. Silti sielläpäin on vain yksi ravintolalaiva. Se on hurjaa, kun esimerkiksi Turussa joki on täynnä jokilaivoja. Helsingin kauppatorillekin tuli merikylpylä Allas Sea Pool, jossa on monia eri altaita ja sauna.

Kommentoi