Kiekko

VPS päivittää maalivahtitilannettaan – nyt testissä 21-vuotias JJK:n kasvatti

Vaasan Palloseuran liigajoukkueen harjoitusrinkiin on ainakin kuluvan viikon ajaksi liittynyt jyväskyläläisen JJK:n kasvatti, maalivahti Aati Riihimäki.

Riihimäki, 21, liittyi VPS:n harjoituksiin maanantaina. Hän pelasi viime kaudella jyväskyläläisten riveissä ykköstä 14 ottelun verran, kertoo VPS verkkosivuillaan .

– Aati on hyvä pelaamaan jalalla ja suhteellisen hyvä torjuja. Vaikka hän on nuori pelaaja, hän ei pelkää. Hän on päässyt hyvin joukkueen sisään jo muutaman päivän aikana. Tuntuu, että Aati on valmis tekemään töitä ja kehittymään. VPS on hyvä paikka siihen, kommentoi VPS:n valmentajistoon kuuluva Christian Sund seuran verkkosivuilla.

VPS:n valmennusjohto pohtii seuran maalivahtitilannetta, koska tammikuussa edustusjoukkueen kanssa sopimuksen tehnyt Mika Kaarre on joutunut sivuun loukkaantumisen takia.

Suomen Cupissa Vepsun kokoonpanossa ollut Karl-Filip Eriksson on yksi vaihtoehto maalivahtitilanteen ratkaisemiseksi.

– Eriksson ja Riihimäki ovat molemmat hyviä maalivahteja meille. "Fillen" me tunnemme jo entuudestaan, ja Riihimäki on nuori pelaajaa, jolla on ominaisuuksia, joita etsimme, pohtii Sund.

Ykkösmaalivahdikseen VPS:n on hankkinut saksalaisen Martin Kompallan. Hän teki yksivuotisen sopimuksen VPS:n kanssa jo tammikuun loppupuolella.

Viime viikolla VPS:n harjoituksissa mukana ollut ja surullisenkuuluisalle harjoituspelimatkalle Uumajaan osallistunut jamaikalainen hyökkääjä Xhane Reid ei jatka seurassa.

VPS:n pelit jatkuvat ensi perjantaina Suomen cupin neljännesvälieräottelulla helsinkiläistä kakkosen joukkuetta Gnistania vastaan. Ottelu pelataan Oulunkylän tekonurmella kello 19.Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Viikko
  • Kuukausi